3+1 μαθήματα ομορφιάς από τα παρασκήνια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης οι  beauty experts δημιούργησαν τις τάσεις της σεζόν δίνοντας παράλληλα μαθήματα ομορφιάς σε όλες μας. Αυτό σημαίνει πως όλα όσα είδαμε κρύβουν κάποιες λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να εντοπίσουμε, να ερμηνεύσουμε και τέλος να ακολουθήσουμε. Πάντα με τη δική μας ξεχωριστή, προσωπική μας πινελιά.

Εμείς βρήκαμε τα 4 βασικά μαθήματα που μας πρόσφεραν οι ειδικοί

και φυσικά σας τα αποκαλύπτουμε.

Τα 80’s  είναι και πάλι εδώ. Η ένδοξη δεκαετία που προσπαθούν να ξεχάσουν όσες από εμάς τη ζήσαμε έρχεται στο προσκήνιο. Ανανεωμένη, μοντέρνα αλλά πάντα με μια γλυκιά υπερβολή. Ο θρυλικός hairstylist Guido Palau, δημιούργησε τα χτενίσματα για το show του οίκου Proenza Schouler. Γυαλιστερά και slicked-back συνδυάστηκαν με τα ιδιαίτερα σκουλαρίκια και τις χρωματιστές δημιουργίες. Από την άλλη η make up artist Pat McGrath ακολούθησε πιστά την αυθεντική εικόνα της συγκεκριμένης δεκαετίας στα παρασκήνια του Tomo Koizumi δημιουργώντας looks που θύμιζαν τον David Bowie και την Grace Jones.

Υπάρχει ένα punk look που ταιριάζει σε όλες. Και δεν το λέμε εμείς αλλά ο  make up atrist Kabuki που εμπνεύστηκε από το εμβληματικό look της Nina Hagen δημιουργώντας eye make up look με έντονο μαύρο χρώμα αλλά και neon στην πασαρέλα του Helmut Lang. Αλλά και ο Tom Ford που μετέφερε την πασαρέλα στο μετρό της Νέας Υόρκης ως φόρο τιμής στην ταινία του 1985 Subway του Luc Besson ζήτησε από τους make up artists να δημιουργήσουν δραματικό eye look και New Wave κότσους.

Κρύσταλλα παντού: Ο διάσημος hairstyist Eugene Soueliman το 1987 είχε στολίσει τα μαλλιά της πριγκίπισσας Stephanie του Μονακό με κρύσταλλα. Το look της έμεινε στην ιστορία. Και στη φετινή εβδομάδα μόδας στάθηκε πηγή έμπνευσης αφού το είδαμε στην πασαρέλα του οίκου Area. Παράλληλα χρωματιστά μικρά κρύσταλλα σε μάτια αλλά και χείλη.

Το french manicure δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό. Ναι, είναι το μεγαλύτερο comeback των τελευταίων χρόνων και ίσως το πιο αναπάντεχο. Είναι μεν εμπνευσμένο από τα 90’s αλλά έχει εντελώς διαφορετική εικόνα μιας και οι nail artists χρησιμοποιούν χρώμα δημιουργώντας τα ωραιότερα looks που έχουμε δει εδώ και καιρό. Στον Oscar de la Renta χρησιμοποίησαν δύο διαφορετικούς κοραλί τόνους ενώ στον Christian Siriano λαμπερές και shimmer αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της Kate Hudson είναι η ωραιότερη εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης της σεζόν

Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να αποφασίσετε δείτε τις 4 ωραιότερες τάσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα