3 tips για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου γρηγορότερα!

Τα βρεγμένα μαλλιά τον χειμώνα είναι βασανιστήριο. Τι εννοείς γιατί; Γιατί κάνει κρύο και γιατί όντως αρρωσταίνεις μετά (τα είπαμε). Αν έχεις λεπτά και ίσια μαλλιά τότε δεν περνάς ώρες με το σεσουάρ στο χέρι. Αν ωστόσο έχεις σγουρά ή χοντρά ή κανονικά μαλλιά the struggle is real. Μπορεί να χρειαστεί πολλή ώρα για να στεγνώσεις το κεφάλι σου και δεν το θέλουμε αυτό, έχουμε και δουλειές. Διάβασε λοιπόν τι πρέπει να κάνεις για να μειώσεις τον χρόνο στο μισό.

#1 Βάλε conditioner
Το conditioner δημιουργεί ένα φιλμ

γύρω από την τρίχα και την κάνει να στεγνώνει γρηγορότερα. Μάλιστα, για να γίνει σωστά η δουλειά, άσε μια χτένα μέσα στο ντους και χτένισέ τα ελαφρά (και προσεκτικά) πριν τα ξεβγάλεις για να πάει παντού το προϊόν.

#2 Στέγνωσε με χαρτί κουζίνας
Ναι, η πετσέτα σου απορροφά νερό αλλά ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ όσο νερό απορροφά το χαρτί κουζίνας. Δεν σου λέμε να προκαλέσεις οικολογική καταστροφή και να καταναλώνεις ένα ρολό την εβδομάδα αλλά όταν βιάζεσαι, αφού σκουπιστείς με την πετσέτα σκουπίσου και με χαρτί. Είναι απίστευτο το πόσο νερό θα απορροφηθεί από τα μαλλιά σου.

#3 Αλκοόλ
Όχι, μην πιείς μία βότκα αλλά χρησιμοποίησε ένα προϊόν με αλκοόλ όπως ο αφρός πριν ξεκινήσεις το στέγνωμα. Το αλκοόλ θα κάνει το νερό να εξατμιστεί στον μισό χρόνο… και θα έχεις και καλύτερο κράτημα στο χτένισμα!

Διάβασε ακόμα:

Low Pony: Η χαμηλή αλογοουρά είναι το πιο chic χτένισμα

Pot Liners: Αυτοί οι άγνωστοι!

10 lip gloss που μπορείς να φορέσεις και στα βλέφαρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα