3 γυναίκες αποκαλύπτουν πώς να κάνετε αξέχαστο σεξ στις διακοπές

Το σεξ των διακοπών πάντα έχει κάτι το διαφορετικό από αυτό της καθημερινότητας. Τι είναι αυτό που θα το κάνει όμως αξέχαστο; Διάβασε τις ιστορίες αυτών των γυναικών!

#Κρίστεν
Η Κρίστεν είναι πλέον παντρεμένη με τον Ρομπ αλλά πριν πολλά χρόνια, όταν οι δυο τους ήταν ακόμα απλά γνωστοί, αποφάσισαν να πάνε ένα Σαββατοκύριακο κοινές διακοπές. Το βράδυ της πρώτης τους μέρας θέλησαν να κοιμηθούν στην παραλία. «Το σεξ στην παραλία-τα κύματα, η μυρωδιά του αλατιού είναι πράγματα που ποτέ δεν θα ξεχάσω».

#Μαρία
Η Μαρία αναφέρει πως ένα ταξίδι με τον σύντροφό της σε ορεινή περιοχή με καταρράκτες ήταν η ωραιότερη εμπειρία που έζησε ποτέ. «Ξεκινήσαμε να πάμε στους καταρράκτες και πήραμε μαζί μας φαγητό με σκοπό να κατασκηνώσουμε εκεί. Οι ήχοι της φύσης, το κολύμπι, η καλοκαιρινή διάθεση οδήγησαν σε ένα από τα καλύτερα σεξ της ζωής μου».

#Κατερίνα
Η Κατερίνα μας αποκαλύπτει πως ο χορός κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό λειτουργεί σαν αφροδισιακό. Πάρτε τον σύντροφό σας και βγείτε για βραδιά χορού σε ένα beach bar που παίζει μουσική που σας αρέσει. Χορέψτε σε πιο σέξι διάθεση μαζί του και μετά προκαλέστε τον να περπατήσετε στην παραλία. «Με χορό ξεκινήσαμε, με τεκίλες συνεχίσαμε και αργότερα καταλήξαμε να περπατάμε στην παραλία. Το τέλος της βραδιάς το υποπτεύεστε.»

Keywords
Τυχαία Θέματα