208 ώρες με το Peugeot 208 Connect!

Έχουμε την εντύπωση πως αυτό το καλοκαίρι, η Peugeot βάλθηκε να κάνει σύσσωμο το faysbook.gr να αλλάξει αυτοκίνητο! Οι αγαπημένοι μας στην Automotivo είναι ΤΟΣΟ γενναιόδωροι που για ακόμα μια φορά και για ακόμα μια εβδομάδα, μας έδωσαν ένα ακόμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αυτοκίνητο να οδηγήσουμε, να γνωρίσουμε και να ερωτευτούμε. Έλα να γνωρίσεις μαζί μας το νέο Peugeuot 208 Connect!

Με την πρώτη ματιά τα λόγια περιττεύουν, είναι πανέμορφο

και το ανθρακί του χρώμα είναι ό, τι πρέπει για εμάς τις… τεμπέλες που απλά δεν πάμε ποτέ τα αυτοκίνητά μας για πλύσιμο. Μην κρύβεστε κορίτσια, δεν είναι ντροπή! Δεν πάθαμε όμως 208 εγκεφαλικά με το εξωτερικό του αν και θα μπορούσαμε… πάθαμε 208 εγκεφαλικά με τα gadgets και το πόσο girly είναι! Ναι, μπορεί ένα αυτοκίνητο να είναι girly… Αφενός μας χωράει όλες. Εμάς, τα μπαγκάζια για την παραλία, τις ρακέτες τα καρεκλάκια και όλα τα λοιπά αλλά το κυριότερο μας πάει εκεί κυρίες ακόμα και αν έχουμε τοπογραφική ηλιθιότητα… θα εξηγήσουμε τι εννοούμε.

Πρέπει να παραδεχτείς μαζί μας πως δεν προσανατολίζεσαι ακριβώς γρήγορα και πως χάνεσαι λίγο περισσότερο από το κανονικό. Τι; Δεν το παραδέχεσαι; Εντάξει, το παραδεχόμαστε εμείς. Δεν μπορούμε να βρούμε οδούς και παραλίες και το Peugeuot 208 Connect μας βοηθάει γιατί έχει built in navigation σύστημα φωτιά! 2 ταπ στην touch οθόνη του και σου βρίσκει τον δρόμο χωρίς να χρειάζεται να τρως τα megabyte σου με τους χάρτες. Αλλά, μιας που το έφερε η κουβέντα… Το Peugeuot 208 Connect έχει wi–fi. Δικό του wi–fi.

Κατάλαβες; Είναι να μην παθαίνεις εγκεφαλικά και μόνο με αυτό; Κάτι ακόμα που κάνει είναι ότι εκτός του ότι φορτίζει το κινητό σου μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB του, σου δείχνει και την οθόνη του κινητού στην δική του οθόνη…

#Repost @faysbookgr (@get_repost) ・・・ Wow! Τωρα μπορεις Το κινητό σου στην οθόνη σου #Peugeot208 #perfectconnection

A post shared by Peugeot Hellas (@peugeothellas) on Aug 10, 2017 at 8:31am PDT

Βέβαια, αυτό που είπαμε στο τέλος ισχύει. Αν χτυπήσει το κινητό ακούγεται στέρεο σε όλο το αυτοκίνητο πράγμα που μας έλυσε τα χέρια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Εκείνο που λατρέψαμε ακόμα περισσότερο όμως ήταν οι χώροι του…

Το ντουλαπάκι χωράει ακόμα και τα πράγματα μιας beauty editor και ως δια μαγείας τα κρατά δροσερά. Αυτό δεν το λέει το βιβλιαράκι του αλλά το ανακαλύψαμε όταν η Χριστίνα Χρόνη άφησε στους 40 βαθμούς σχεδόν όλο το νεσεσέρ της και δεν έλιωσε τίποτα. Μαγικό; Ίσως…

Ένα ακόμα feature που μας ξετρέλανε ήταν η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ηλιοροφή που γέμιζε με φως το αυτοκίνητο αλλά όχι και ζέστη μιας που το κλιματιστικό θα μπορούσε να διατηρήσει φρέσκες ακόμη και γρανίτες στο εσωτερικό του Peugeuot 208 Connect!

Και κάτι τελευταίο γιατί ξέρουμε πως είσαι και μανούλα. Εμείς δεν είμαστε και πριν αναρωτηθείς τι στο καλό κάναμε με ένα παιδικό καρεκλάκι στο πίσω κάθισμα μάθε πως οι φίλες μας έχουν παιδιά και μέχρι πρότινος, δεν μπορούσαμε ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ να χωρέσουμε τα ειδικά καρεκλάκια για μια βόλτα με φίλες παιδιά και βαφτιστήρια. Με ΤΟ Peugeuot 208 Connect το καρεκλάκι όχι μόνο χώρεσε, σχεδόν μπήκε μόνο του και ποτέ άλλοτε δεν είχαμε νιώσει τόση ασφάλεια.

Για να μην μακρηγορούμε περισσότερο, το δανειστήκαμε και αυτό και δεν θέλαμε να το επιστρέψουμε. Έκανε τις βόλτες μας στην πόλη πριν τις διακοπές τόσο πιο όμορφες και φαντασιωνόμαστε το πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή με ένα Peugeuot 208 Connect στο γκαράζ μας… Ναι, προσπαθήσαμε να το κλέψουμε αλλά είπαμε να μην ρεζιλευτούμε. Μπορεί να μην περάσαμε 208 ώρες μαζί του αλλά κάθε λεπτό ήταν τέλειο και κάνουμε ήδη αποταμίευση… Peugeuot 208 Connect θα γίνεις δικό μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα