1 μήνας Lorvenn Hair Professionals: 4 απλά βήματα για ενδυνάμωση, προστασία και λάμψη των μαλλιών (VIDEO)

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε πιο υγιή, πλούσια και λαμπερά μαλλιά. Το βασικό πρόβλημα που έχω εγώ, και νομίζω θα ταυτιστείτε πολλές μαζί μου, είναι πως λόγω των βαφών αλλά και της καθημερινής περιποίησης με πιστολάκια και σίδερα ισιώματος, τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται αρκετά και τα αισθάνομαι ιδιαίτερα άτονα.

Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν πολλά προϊόντα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πρόσφατα όμως ανακάλυψα μια σειρά προϊόντων που ωφέλησαν πραγματικά τα μαλλιά μου. Με 4 απλά βήματα σου υπόσχομαι να αποκτήσεις πιο δυνατά, πιο

ενυδατωμένα, πιο λαμπερά και μεταξένια μαλλιά!

Η σειρά προϊόντων Keratin Vitality της Lorvenn Hair Professionals, με κύρια συστατικά την κερατίνη και την προβιταμίνη Β5, προσφέρει νέα δύναμη και ελαστικότητα στην τρίχα, αποκαθιστώντας τη μεταξένια υφή, τη λάμψη και τη ζωντάνια στα μαλλιά.

Το προηγμένο σύστημα της Lorvenn Hair Professionals συμβάλλει στην ενδυνάμωση και τόνωση της τρίχας, καθώς και στην αύξηση του όγκου της. Κάθε τύπος μαλλιού ανεξάρτητα το αν είναι βαμμένα, φυσικά σγουρά, ίσια ή που φριζάρουν, μπορεί να επωφεληθεί και να απολαύσει τα αποτελέσματά τους: Αναδόμηση, ενυδάτωση, λάμψη.

Δες στο βίντεο την εφαρμογή των προϊόντων Keratin Vitality της Lorvenn Ηair Professionals αλλά και τη διαφορά που είδα στα μαλλιά μου σε έναν μόλις μήνα. Πιο δυνατά, πιο ζωντανά και πιο μεταξένια μαλλιά με τα αγαπημένα μου προϊόντα!

Τα βήματα που ακολουθώ για καλύτερο αποτέλεσμα!

Βήμα 1ο: STRENGTH & HAIR LOSS PROTECTION SHAMPOO 300 ml

Αρχικά εφαρμόζω στα μαλλιά μου το σαμπουάν Strength & Hair Loss Protection Shampoo της Lorvenn Hair Professionals. Το συγκεκριμένο σαμπουάν έχει προηγμένο σύστημα από ενεργή κερατίνη και δραστικό βιολογικό σύμπλοκο, που συμβάλλουν στην ενδυνάμωση και τόνωση της τρίχας και την αύξηση του όγκου της. Η απαλή σύνθεση του Strength & Hair Loss Protection Shampoo προσφέρει ήπια καθαριστική δράση και βοηθά στην προστασία από την τριχόπτωση. Τα ενυδατικά συστατικά που περιέχει αναζωογονούν την τρίχα και το δέρμα της κεφαλής για υγεία, ζωντάνια και λάμψη.

Τρόπος εφαρμογής: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ. Ξεβγάλετε καλά και επαναλάβετε. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Βήμα 2ο: STRENGTH & HAIR LOSS PROTECTION CONDITIONING CREAM

Αμέσως μετά εφαρμόζω σε βρεγμένα μαλλιά την κρέμα Strength & Hair Loss Protection Conditioning Cream.Η κρέμα μαλλιών προηγμένης φόρμουλας περιέχει ειδική μικρό πρωτεΐνη κερατίνης για την φυσική ενίσχυση της δύναμης και της ανθεκτικότητας των μαλλιών. Εξειδικευμένα πεπτίδια από μπιζέλι ενισχύουν τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών. Τα ενυδατικά συστατικά που περιέχονται, ενισχύουν την φυσική ενυδάτωση της τρίχας για μαλλιά με περισσότερη απαλότητα και λάμψη.

Τρόπος εφαρμογής: Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά δίνοντας έμφαση στο μήκος και στις άκρες. Ξεβγάλετε καλά. 

Βήμα 3ο: REPAIR & ENERGY MASQUE

Η μάσκα μαλλιών Repair & Protection Masque της Lorvenn Hair Professionals έχει προηγμένο σύστημα νέας τεχνολογίας με βάση μια ειδική κερατίνη, που «μιμείται» τις πρωτεΐνες στη φυσική σύνθεση της τρίχας και στοχεύει επιλεκτικά στα ταλαιπωρημένα σημεία της. Δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, δίνει σώμα στην τρίχα, αυξάνει την ελαστικότητα και την αντοχή της, αποκαθιστώντας τη μεταξένια υφή, τη λάμψη και τη ζωντάνια στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.

Τρόπος εφαρμογής: Σε λουσμένα, νωπά μαλλιά εφαρμόστε με φορά από τη ρίζα προς τις άκρες και αφήστε να δράσει για 3′.

Βήμα 4ο: ARGAN OIL INTENSIVE CARE 

To Argan Oil Intensive Care της Lorvenn Hair Professionals είναι ένα ελιξήριο θρεπτικών ελαίων για ενδυνάμωση, αναδόμηση και τέλεια λάμψη που είναι ιδανικό για ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με πλούσια σύνθεση από εξωτικά argan, Monoi de Tahiti και Abyssinian έλαια, βιταμίνες E και F και UV φίλτρα που προσφέρουν εντατική ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία. Ενισχύει τη δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα, άμεση λείανση και ενισχυμένη λάμψη.

Τρόπος εφαρμογής: Πριν το λούσιμο για εντατική φροντίδα / πριν το πιστολάκι για προστασία / σε στεγνά μαλλιά για λείανση και λάμψη.

Aνακάλυψε περισσότερα στο επίσημο site της Lorvenn ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα