Βρήκαμε το κραγιόν με το απόλυτο ματ αποτέλεσμα!

Η Max Factor παρουσιάζει το νέο Lipfinity Velvet Matte Lipstick. Το ενυδατικό, αδιάβροχο και σταθερό κραγιόν με τα πολλαπλά οφέλη, που διαρκεί έως και 24 ώρες. Το ματ χρώμα του προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, χαρίζοντας στα χείλη σας έντονο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Παράλληλα, η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση του, με εκχυλίσματα καρύδας με μαλακτικές ιδιότητες, παρέχει μέγιστη ενυδάτωση.

Χάρη

στη σύνθεσή του, το νέο Lipfinity Velvet Matte Lipstick, στεγνώνει άμεσα προσφέροντας έντονο χρώμα και πλούσιο ματ φινίρισμα που διαρκεί, ανανεώνοντας τη διάθεσή σας στη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 12 αποχρώσεις που έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα των make-up artists της Max Factor, για να δημιουργήσετε το εντυπωσιακό look της επιλογής σας.

Το Lipfinity Velvet Matte Lipstick συνδυάζεται άψογα με το νέο Miracle Prep Lip Scrub & Moisture. Το Miracle Prep Lip Scrub & Moisture προσφέρει διπλό όφελος: απολέπιση και ενυδάτωση στα χείλη, ώστε αυτά να αποτελέσουν έναν υγιή και ισορροπημένο καμβά που θα δεχθεί και θα αναδείξει το χρώμα του κραγιόν, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το νέο Μax Factor Lipfinity Velvet Matte Lipstick και το νέο Miracle Prep Lip Scrub Moisture διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

The post Βρήκαμε το κραγιόν με το απόλυτο ματ αποτέλεσμα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα