Το αδυνάτισμα ξεκινά με αυτό το μυστικό!

Αποτοξινωθείτε από τις τοξίνες των καθαριστικών προιόντων και των φυτοφαρμάκων και ξεκίνηστε με καθαρό οργανισμό το αδυνάτισμα!

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι οι τοξίνες, τα χημικά και οι ουσίες που περιέχουν πολλά προϊόντα οικιακού καθαρισμού -και δυστυχώς έχουν περάσει και στην τροφική αλυσίδα μέσω των φυτοφαρμάκων-, συνδέονται με την παχυσαρκία; Κι όμως, ολοένα και περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι οι οργανοχλωριωμένες ενώσεις (τοξικές ουσίες, που προέρχονται από ενώσεις χλωρίου με υδρογονάνθρακες) επηρεάζουν εκτός των άλλων, την ικανότητα του οργανισμού να οξειδώνει τα λίπη, με συνέπεια,

αντί να μεταβολίζονται, να αποθηκεύονται στο λιπώδη ιστό. Οι επικίνδυνες ενώσεις αυτές έχουν εντοπιστεί σε πλαστικά, σε ζιζανιοκτόνα και παρασιτοκτόνα και σε προϊόντα που περιέχουν χλώριο.

Επιπλέον τα βαρέα μέταλλα εισέρχονται στο σώμα μας από το περιβάλλον, την οικιακή και αστική μόλυνση. Συναντάμε τα βαρέα μέταλλα σχεδόν παντού και σε καθημερινή βάση ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους. Μερικά παραδείγματα όπου τα βαρέα μέταλλα δίνουν το παρόν είναι:

Κονσέρβες με ψάρια του βόρειου Ατλαντικού
Μεγάλα ψάρια όπως ο τόνος, ο ξιφίας, και ο σολομός
Εντομοκτόνα
Καθαριστικά σπιτιού
αποσμητικά χώρου
Προϊόντα υγιεινής και προσωπικής περιποίησης
Καλλυντικά
Σωλήνες μολύβδου
Βενζίνη
Καπνός
Τροφικά πρόσθετα και συντηρητικά
Φάρμακα και εμβόλια
Θερμόμετρα (τα κλασσικά, όχι τα ηλεκτρονικά)
Λάμπες οικονομίας
Συσκευασίες τροφίμων από αλουμίνιο / αλουμινόχαρτο
Οδοντικά σφραγίσματα
Αστικά λήμματα και μολυσμένο νερό
τρόφιμα (βολβοί, λαχανικά και φρούτα) καλλιεργημένα σε μολυσμένο υδροφόρο ορίζοντα

Οι τοξίνες δημιουργούν αρνητικές προϋποθέσεις υγείας, διαταράσσοντας την ισορροπία του PH στον οργανισμό. Το όξινο περιβάλλον που προκύπτει, δίνει χώρο σε μικρόβια βακτήρια και ιούς να αναπτυχθούν.

Τι να κάνετε

Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε αποτοξίνωση του οργανισμού με βότανα, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε πρώτα από τον καθαρισμό των απεκκριτικών συστημάτων (νεφρά – κύστη – έντερο) για να μη δημιουργηθεί τοξική συμφόρηση.

1 Αγοράζετε βιολογικά

Προτιμήστε τα βιολογικά φρούτα και λαχανικά –είναι ακριβότερα αλλά…- και προσπαθήστε να βγάλετε τις τοξίνες και τα χημικά από τη ζωή σας. Υπάρχουν μια σειρά από τρόφιμα που δημιουργούν ενώσεις με τα βαρέα μέταλλα τα οποία κατόπιν αποβάλλονται μέσω της πεπτικής διαδικασίας (εφόσον το έντερο λειτουργεί σωστά και δεν υπάρχει χρόνια δυσκοιλιότητα ή κάποια άλλη σοβαρή πάθηση του εντέρου). Παραδείγματα τέτοιων τροφίμων είναι:

ο κόλιανδρος (και τα φύλλα και ο σπόρος)
το σκόρδο
τα μύρτιλλα
το χλιαρό νερό με λεμόνι
το σιταρόχορτο
το πράσινο τσάϊ
οι ντομάτες

2 Μη χρησιμοποιείτε πολλά καθαριστικά

Αντικαταστήστε όπου μπορείτε τα καθαριστικά σπιτιού με μη τοξικά προϊόντα -ή θυμηθείτε ότι η σόδα, το λεμόνι ή το ξύδι κάνουν εξίσου καλή δουλειά.

3 Επιλέξτε κάποια superfoods
H σπιρουλίνα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά θρεπτικά συστατικά έχει ιδιαίτερη δράση στην αποβολή τοξινών και βαρέων μετάλλων που επικάθονται στον συνδετικό ιστό. Η χλωρέλλα
ενεργοποιεί το φυσικό μηχανισμό άμυνας του οργανισμού για την καταπολέμηση των βακτηρίων και των ιών, και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού ενώ «κλειδώνει» τα βαρέα μέταλλα, αλλά και άλλες βλαβερές τοξίνες και ακαθαρσίες, οι οποίες αποβάλλονται με φυσικό τρόπο μέσω του εντέρου μας.

4 Φροντίστε να αγοράζετε φυσικά καλλυντικά

Αποφεύγετε όσα έχουν Parabens, επειδή επηρεάζουν τα επίπεδα οιστρογόνων, Phtalates (DMP, DPB, DEP) ή φθαλικά, τα οποία συνδέονται με ορμονικές διαταραχές, Sodium Lauryl Sulphate (SLS) που μεταξύ άλλων προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις σε άλλες τοξίνες και αλλεργιογόνα και Formaldehyde (ή φορμαλδεΰδη), το οποίο σο συναντάμε σε υγρά σαπούνια χεριών, αποσμητικά, βερνίκια νυχιών και σαμπουάν.

The post Το αδυνάτισμα ξεκινά με αυτό το μυστικό! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το αδυνάτισμα ξεκινά με αυτό το μυστικό!,