Τι προβλέπουν τα ζώδια από 9-15.3.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και ζητήματα που αντιμετωπίζεις στη δουλειά σου και πρέπει να διαχειριστείς. Είναι γεγονός όμως ότι η αντιμετώπιση μπορεί να είναι λανθασμένη λόγω

της ανάγκης να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσει στο να εμπιστευτείς απόλυτα κάποιους που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτι. Πιθανό είναι παράλληλα να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία σου αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς φαίνεται η απογοήτευση να είναι μεγάλη. Κράτησε μικρό καλάθι σε όσους σου υπόσχονται πολλά.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξη των στόχων και των ονείρων που έχεις. Μπορείς να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα όπου ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Προσεκτικός βέβαια θα πρέπει να είσαι στις αρχές της εβδομάδας καθώς η ένταση είναι μεγάλη η δυσκολία στο να επικοινωνήσεις αυτά που σκέφτεσαι μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα προς τα πρόσωπα του φιλικού περίγυρου που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Στα τέλη της εβδομάδας εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να προωθήσει ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν άρθρα σε ελληνικά και εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τη συγκεκριμένη περίοδο. Δεν αποκλείεται να θέλει να πραγματοποιήσεις κινήσεις ή να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον έρωτα, όμως καλά θα κάνεις να το αποφύγεις γιατί η ανάγκη να δημιουργείς ένα ιδανικό πλαίσιο μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι στο φιλικό περίγυρο και σε ομαδικές δράσεις που συμμετέχει καθώς δεν αποκλείεται να μείνουν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και τελικά να σε πληγώσουν.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κάνεις αργά και σταθερά βήματα σε ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή θα πρέπει να δείξει στις αρχές της εβδομάδας στο πως θα επικοινωνήσει στους ανωτέρους σου αυτά που θέλεις να πραγματώσεις γιατί το πιθανότερο είναι να δείξεις διάθεση επιβολής και αδιαλλαξία που τελικά μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Στο τέλος της εβδομάδας όλα οδηγούν στο να δραστηριοποιηθείς σε θέματα σπουδών μπορεί να δημιουργήσουν την ανάγκη για να αλλάξεις ριζικά μελλοντική πορεία και κοσμοθεωρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 επηρεάζει σημαντικά υποθέσεις που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να χρειάζεται να πάρεις πρωτοβουλίες για την επίλυση τους. Όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν αποκλείεται να μην βλέπεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς και να έχεις την διάθεση να ωραιοποιείς πρόσωπα που εμπλέκονται στις υποθέσεις σου. Φρόντισε να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις το τελικά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι εύκολο να μπορέσεις αργότερα να τα διορθώσεις.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις ή κινήσεις σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών και επιμόρφωσης που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Είναι καθοριστικό να μπορέσεις επίσης να πραγματοποιήσεις επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού που μπορεί να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου άκρως ενδιαφέροντες για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να δείξεις προσοχή στις αρχές της εβδομάδας γιατί οι δυσκολίες ακόμα θα είναι εμφανής. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι προτιμότερο να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να ανακουφίσουν σημαντικά οικονομικά ζητήματα και υποθέσεις που μπορεί να έχεις. Σε ότι αφορά τα συναισθηματικά σου το πάθος και ο ρομαντισμός κλείνουν την εβδομάδα με μοναδικό τρόπο, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 σε καλεί να δεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου με πρόσωπα του κοντινού και ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει υποθέσεις που καλείσαι να διαχειριστείς. Αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η ανάγκη να ωραιοποίησης πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα ή στο να εμπιστευτείς πρόσωπα που τελικά δεν το αξίζουν και αργότερα να απογοητευτείς από τη συμπεριφορά τους. Φρόντισε να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να δεις αντικειμενικά πως πραγματικά πρέπει να κινηθείς.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή πιθανά επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Βέβαια ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας οι δυσκολίες εξακολουθούν να υπάρχουν για αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις υπομονή και να είσαι προσεκτικός σε ότι εκφράζει. Από εδώ και στο εξής θα σου δοθεί η ευκαιρία για να δρομολογήσεις συμφωνίες που θα είναι επωφελής για εσένα. Προς το τέλος της εβδομάδας το πάθος και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στη σχέση σου και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να βιώσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 σε καλεί να στραφείς στα οικονομικά σου και να δεις πώς μπορείς να διαχειριστείς ζητήματα που έχουν προκύψει και μπορεί να δονούν για τα καλά τόσο το εισόδημά σου όσο και την ψυχολογία σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου ή να μην σου δείχνουν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων κάτι που θα σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που θα σου κοστίσουν ακριβά. Φρόντισε να μην έχεις εμπιστοσύνη σε ότι ακούς και να κρατάς μικρό καλάθι σε πιθανές υποσχέσεις.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο δίνοντας σου με αργούς ρυθμούς την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου σε διαπροσωπικό επίπεδο καθώς έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις πιθανά ζητήματα που σε απασχολούν και έχουν επηρεάσει την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας φρόντισε να είσαι προσεκτικός στον τρόπο σκέψης και έκφρασης καθώς φαίνεται να υπάρχει περιθώριο παρεξηγήσεων του τελικά να παίζει ρόλο στις μετέπειτα εξελίξεις. Προς το τέλος της εβδομάδας δημιουργικότητα και δυναμισμός εναρμονίζονται μοναδικά για να δώσεις λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που άλλοτε μπορεί να σου προκαλούσαν βαρεμάρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Ιχθύες που πραγματοποιείται στις 09.03 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία τόσο με τους συνεργάτες όσο και με το ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που δεν πρέπει να βιαστείς για να δεχτείς καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και να ωραιοποιήσεις τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Οι αυταπάτες θα οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και επιλογές που αργότερα θα σε απογοητεύσουν και αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις τα σημαντικά βήματα.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία αργά και σταθερά να εκφράσεις σχέδια που μπορεί να έχει σε καθημερινό επίπεδο και να επηρεάζουν τη δουλειά σου. Ιδιαίτερα προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις αρχές της εβδομάδας που δεν είναι ακόμα εύκολο να δεις πραγματικά πως μπορείς να χειριστείς τις οποίες καταστάσεις που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα. Η πορεία θα σου δώσει την ευκαιρία να κατασταλάξεις για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Προς το τέλος της εβδομάδας εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς το πάθος και ο ρομαντισμός δημιουργούν το καλύτερο μίγμα για την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 ανοίγει ζητήματα που πιθανά είχες αφήσει πίσω σου ή θεωρούσες ότι είχες κλείσει και φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που καλείσαι να διαχειριστείς. Η συναισθηματική φόρτιση όμως είναι μεγάλη και είναι αυτή που δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς χωρίς να κάνεις λάθη που τελικά θα σου στοιχίσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις επαφές σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να θεωρείς ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου όμως τελικά αργά ή γρήγορα να ανακαλύψεις ότι λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολεί σαν την προηγούμενη περίοδο και θέλεις να διευθετήσεις μαζί του καθώς αφορούν τη σχέση σας και πως θέλεις να βιώνεις τον έρωτα από δω και στο εξής. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις αρχές της εβδομάδας γιατί η επικοινωνία δεν έχει αποκατασταθεί και μπορεί ακόμα να προκληθούν εντάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε οικογενειακά πρόσωπα και να λύσεις ζητήματα που πιθανά έχουν διαταράξει τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 σε καλεί να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έχουν προκύψει ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς. Είναι σημαντικό όμως να θυμάσαι ότι η διάθεση για απάτες και αυταπάτες είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα που θα επηρεάσουν τόσο τις φιλίες σου όσο και τον έρωτα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες που θα έρθουν και μπορεί να φαίνονται ιδανικές, καλά θα κάνεις όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί πολλές υποσχέσεις το πιθανότερο είναι να μην είναι πραγματικές και να οδηγήσουν στο να πληγωθείς.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις σε ότι αφορά την οικογένεια και τα ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν προσωπικές απόψεις χωρίς εμπόδια και φόβους για παρεξηγήσεις. Είναι σημαντικό να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανόν να έχουν προκύψει, αρκεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συμφωνίες σου εάν πραγματοποιηθούν στις αρχές της εβδομάδας. Προς το τέλος της εβδομάδας εκμεταλλεύσου τις συγκεκριμένες συγκυρίες που θα σου δοθούν για να προωθήσει εμπορικές συμφωνίες και να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά ζητήματα της καριέρας και της οικογένειάς σου και δεν αποκλείεται να καλείσαι να πάρεις αποφάσεις σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και θολή περίοδο. Οι ψευδαισθήσεις μπορεί να κυριαρχήσουν και να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις που τελικά δεν θα είναι οι ενδεδειγμένες για να δοθούν οι λύσεις που είναι απαιτούμενες για αυτό φρόντισε να μην βιαστείς για να κάνεις κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις αλλά θα είναι αργά. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την διαίσθησή σου η οποία ευθύς εξαρχής θα σου δείξει πως πρέπει να κατευθυνθείς.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις εμπορικές συμφωνίες και σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπο του κοντινού περιβάλλοντος που μπορεί να είχαν καθυστερήσει το προηγούμενο διάστημα και να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις αρχές της εβδομάδας γιατί ακόμα οι δυσκολίες είναι εμφανής και τα προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για την αύξηση του εισοδήματος σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, κάτι που θα εκφραστεί άμεσα και στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αλλά και πρόσωπα που νιώθεις ότι είναι πολύ κοντά σου. Δεν αποκλείεται να θέλεις να λύσεις παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς πιθανό είναι πρόσωπα που έχεις σε εκτίμηση και δείχνεις εμπιστοσύνη να μην είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή μαζί σου και αυτό να επηρεάσει την γνώμη σου. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να αποφύγεις τις όποιες αποφάσεις που μπορεί να παρθούν κάτω από έντονες ψευδαισθήσεις και τελικά να δημιουργήσουν προβλήματα.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και να δρομολογήσεις σχέδια που μπορεί να παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να αποκτήσεις νέους πόρους εισοδήματος. Καλά θα κάνεις λοιπόν να δείξεις υπομονή και επιμονή σε αυτά που θέλεις να πετύχεις, όμως να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας καθώς οι παρερμηνείες είναι ακόμα εύκολο να υπάρξουν. Προς το τέλος της εβδομάδας η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου που πραγματοποιείται στις 09.03 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις και επιχειρηματικές δράσεις τις οποίες θέλεις να πραγματοποιήσεις. Καλείσαι όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς φαίνεται να υπάρχουν πρόσωπα που δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις εσκεμμένα και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε απογοητευτικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τόσο την ψυχολογία σου όσο και την οικονομική σου κατάσταση. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα είναι δύσκολο η ζήλια και η καχυποψία να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν προβλήματα λόγω των έντονων ανασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου σε βοηθά να ισορροπήσεις και να αφήσεις πίσω σου την έντονη νευρικότητα που μπορεί να επικρατεί τις τελευταίες μέρες. Φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου και στους γύρω σου να πραγματοποιήσετε συζητήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στην πορεία τους από δω και στο εξής. Καλά θα κάνεις βέβαια στις αρχές της εβδομάδας να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς η ένταση ακόμα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος και να ζήσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Η Πανσέληνος στον άξονά σου με την Παρθένο που πραγματοποιείται στις 09.03 ρίχνει όλο σου το βάρος και την προσοχή σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς καλείσαι να διαχειριστείς πιθανά προβλήματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο και μπορεί να προκαλούν αναταραχές σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Φρόντισε όμως να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις κάτω από έντονη συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση γιατί το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη. Φαίνεται να έχεις την ανάγκη να βλέπεις τα πράγματα με ιδανικούς όρους και αυτό τελικά να οδηγήσει σε συμπεράσματα που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και σε κινήσεις που θα φέρουν πληγές και απογοήτευση.

Στις 10.03 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Υδροχόο δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να εκφράσεις παράπονα και πληγές που μπορεί να έχεις ακόμα βαθιά μέσα σου και να μην είναι εύκολο να ξεπεράσει. Σου δίνεται επίσης η ευκαιρία να κινηθείς με γνώμονα την οριστικοποίηση ζητημάτων που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε βαραίνουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα που δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά την πραγματικότητα και πως πρέπει να πορευτείς. Προς το τέλος της εβδομάδας η αυτοπεποίθησή σου είναι έντονη και η αισιοδοξία που νιώθεις δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να δραστηριοποιηθείς έντονα για την επίτευξη των στόχων σου.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 9-15.3.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα