Τί προβλέπουν τα άστρα για την τελευταία εβδομάδα του 2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Κριέ!! Ανήμερα των Χριστουγέννων η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς πως μπορείς με την γοητεία σου να κατακτήσεις, τόσο το επαγγελματικό περιβάλλον, όσο και το ευρύτερο κοινωνικό, καθώς έχεις την ανάγκη για να γίνεις αποδεκτός και να αναρριχηθείς σε όλα τα επίπεδα.

Έχεις έντονη ανησυχία για την εικόνα σου και ο καθωσπρεπισμός και η σοβαροφάνεια κάνουν την εμφάνισή τους.

Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν στην ζωή σου που θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά για τις φιλοδοξίες σου. Συναισθηματικά, η ανάγκη του «φαίνεσθαι» μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και αυτό να σε φέρει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, για εσένα που είσαι μόνος, που θα μπορέσει να σε στηρίξει και στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και δεν σε βοηθά να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, πόσο μάλλον τώρα που η εικόνα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσένα. Είναι πιθανό να νιώθεις έλλειμμα στην κάλυψη των συναισθηματικών αναγκών και αυτό να σε περιορίζει, θα πρέπει όμως να σκεφτείς ότι και εσύ έχεις εκλογικεύσει το συναίσθημα, κάτι που δεν μπορεί να συμβαδίσει με ευκολία.

Το τρίγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 27.12 συνδυάζει με απόλυτο τρόπο συναίσθημα, φαντασία και δράση και είναι χρυσή ευκαιρία για εσένα να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που σε πονάνε και με δυναμικότητα και θέληση να προσπαθήσεις να κλείσεις κεφάλαια με το να συγχωρήσεις και με το να δεις βαθιά μέσα σου τις προσωπικές σου ευθύνες, παίρνοντας τα μαθήματά σου για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ταύρε!! Την ημέρα των Χριστουγέννων η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, θέλεις να απολαύσεις αυτές τις γιορτινές μέρες απολαμβάνοντας την καλή παρέα, φαγητό, μουσική και συζητήσεις κυρίως για φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα. Η ταξιδιάρική διάθεσή σου σε ωθεί να ζήσεις την περιπέτεια και την γνώση και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι συνδυάζοντας τα.

Σε διακρίνει μία επιπολαιότητα και χαλαρότητα, δεν επιθυμείς να εμβαθύνεις σε σκέψεις και σχέσεις… αυτό που θέλεις είναι να περάσεις καλά. Η επιθυμία σου να ζήσεις σαν μια περιπέτεια επηρεάζει και την σχέση σου και αυτό σε βάζει σε διαδικασία να την ανανεώσεις με ταξίδια, διασκέδαση και απολαύσεις, αλλά να αφήσεις θέματα ουσίας να εκκρεμούν γιατί δεν έχεις καμία όρεξη να τα αντιμετωπίσεις. Είναι κατάλληλη εποχή για εσένα που είσαι μόνος να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν, δεν μπαίνεις όμως στην ουσία.

Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω και λειτουργεί περιοριστικά σε επίπεδο ψυχολογίας, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αμφιβάλλεις για την πορεία της ζωής που έχεις επιλέξει, για το αν είσαι ικανοποιημένος γι’ αυτά που ζεις, για το να μπορείς να ακολουθήσεις ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης. Αυτό βγαίνει έντονα στο πως εκφράζεσαι και δεν είναι απίθανο να νιώσεις θλίψη ή μελαγχολία για την ερωτική σου ζωή και για το πως εξελίσσεται.

Ο Άρης από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 27.12 και σου δίνει την δυνατότητα να δράσεις με φαντασία και δυναμικότητα και να βάλεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου ρομαντισμό και ενεργητικότητα. Η προσωπική σου ζωή παίρνει φωτιά και τα έντονα συναισθήματά σου ξεχειλίζουν, κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώθει μοναδικά δίπλα σου, καθώς φτιάχνεις ένα ονειρικό σκηνικό όπου συναίσθημα και πάθος λειτουργούν απόλυτα αρμονικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Δίδυμε!! Την ημέρα των Χριστουγέννων η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω φέρνοντάς σε σέ επαφή με τα βαθύτερα και πιο σκοτεινά σου συναισθήματα, που εγείρουν φόβους, ανασφάλειες και απωθημένα και μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, λόγω του ότι θα σου είναι δύσκολο να μην εκδηλώσεις αυτό το έντονο ψυχικό δυναμικό.

Είναι βέβαιο ότι η ζήλεια και η καχυποψία κάνει την εμφάνισή της και κάνουν πάρτι στο μυαλό σου, μόνο που αν δεν καταφέρεις να φρενάρεις αυτές τις σκέψεις και την διάθεση, οι εξελίξεις στην σχέση σου θα είναι δύσκολες, καθώς δεν θα μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Οικονομικά, σε βοηθά να ισορροπήσεις, να βάλεις σε τάξη υποθέσεις προς τρίτους με τους πλέον ευνοϊκούς όρους για εσένα.

Με την σύνοδο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω την ίδια μέρα η κατάσταση περιπλέκεται και μπορεί να αισθανθείς ότι βουλιάζεις μέσα στην ανασφάλεια, σε απωθημένα και καχυποψία νιώθοντας μελαγχολία, θλίψη αυτοαπόρριψη. Πρόσεχε γιατί αυτή σου η τάση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις που όχι μόνο δεν θα σε βγάλουν από αυτή την περίπλοκη ψυχολογία αλλά θα σε βάλουν βαθύτερα στην δίνη των σκέψεών σου, λόγω των αντιδράσεων του συντρόφου σου ή ενός νέου προσώπου που μπορεί να έρθει στην ζωή σου.

Στις 27.12 το τρίγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε οπλίζει με δυναμικότητα και ενέργεια αλλά και φαντασία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, κάτι που συμβαίνει με ιδιαίτερη ευκολία, καθώς δρας την κατάλληλη στιγμή με την διαίσθησή σου να λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να σε κατευθύνει προς την σωστή πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Καρκίνε!! Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω από τις 25.12 και η εορταστική αυτή εβδομάδα αρχίζει άκρως εντυπωσιακά για τις σχέσεις σου, καθώς για το επόμενο διάστημα τα φώτα πέφτουν πάνω στην ερωτική σου ζωή και στον τρόπο με τον οποίο προσπαθείς να φέρεις ισορροπίες και να γοητεύσεις. Είναι βέβαιο ότι αντιλαμβάνεσαι αυτά που θέλουν τόσο ο σύντροφος, όσο και οι συνεργάτες σου και προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες. Η τέχνη και η ομορφιά αναδεικνύονται, καθώς αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου να εκφράζεται εξαιρετικά μέσω αυτών.

Ο άνθρωπός σου γίνεται το επίκεντρο της προσοχής σου. Ενδόμυχα υπάρχει ο φόβος της απώλειας, της μοναξιάς, της εγκατάλειψης που φαίνεται ότι σε καθορίζουν. Στα θετικά είναι ότι βάσει των παραπάνω συναισθημάτων μπορείς να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό κλίμα στην σχέση σου και αποφεύγεις μετά μανίας τις συγκρούσεις. Το δύσκολο σημείο είναι η προσωπική σου ικανοποίηση, που είναι αρκετές οι φορές που θα την θυσιάσεις για το «καλό» της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνος με την γοητεία που εκπέμπεις θα εντυπωσιάσεις νέα πρόσωπα που θα θέλουν να σε γνωρίσουν.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργώντας άκρως περιοριστικά σε συναισθηματικό επίπεδο και είναι πιθανό να νιώσεις ότι τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου δεν σε καταλαβαίνουν, δεν σε νοιάζονται, δεν εκτιμούν αυτά που προσφέρεις.

Το τρίγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 27.12 λειτουργεί ευεργετικά για τον έρωτα, την δημιουργία, τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις. Νιώθεις ότι έχεις την δύναμη, την βούληση αλλά και τον ρομαντισμό και την φαντασία να στήσεις ένα μοναδικό σκηνικό που θα πρωταγωνιστήσεις με τον σύντροφό σου και θα ανάψεις μία αισθησιακή φωτιά που θα σας προσφέρει ονειρεμένες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνος, θα είναι προτιμότερο να είσαι προσεκτικός σε νέες γνωριμίες, που η ευαισθησία και η καλή σου προαίρεση δεν σε αφήνουν να δεις καθαρά τι μπορούν να σου προσφέρουν.

ΛΕΩΝ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Λέοντα!! Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω την ημέρα των Χριστουγέννων ξεκινάει η εορταστική αυτή εβδομάδα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να αποκαταστήσεις στο επόμενο διάστημα συναδελφικές σχέσεις που πιθανόν να έχουν διαταραχθεί. Ασχολείσαι με την φυσική σου κατάσταση, προσέχεις τον εαυτό σου και το σώμα σου θέλοντας να αλλάξεις τόσο τις διατροφικές σου συνήθειες και να δοκιμάσεις νέα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν στο να νιώσεις όμορφα.

Συναισθηματικά, μπαίνεις στην διαδικασία να δεις πρακτικά θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου και κάνεις το καλύτερο δυνατό για να δώσεις λύσεις. Προσπαθείς να διαχειριστείς δύο ανόμοιες φιλοσοφίες, συναίσθημα και λογική και είναι πιθανό να βγάλεις επικριτικότητα απέναντι στο ταίρι σου, κάτι που μπορεί να φορτίσει την κατάσταση. Πρόσεχε ακόμα γιατί η τάση να ασχολείσαι αρκετά με θέματα εργασίας και καθημερινότητας μπορεί να οδηγήσεις στο να παραμερίσεις προσωπική σου ζωή και να δημιουργηθούν προστριβές.

Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε κατήφεια, επικριτικότητα αλλά και έλλειμμα αυτοεκτίμησης όσον αφορά το σώμα σου αλλά και την προσφορά σου και νιώθεις ότι δεν αναγνωρίζονται από τους γύρω σου ο κόπος και η προσπάθειά σου. Θυμήσου όμως ότι είναι γιορτινή μέρα και μην αφήνεις αρνητικά συναισθήματα να χαλάνε το κέφι σου.

Στις 27.12 το τρίγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει έντονα συναισθήματα τόσο σε οικογενειακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με την αγάπη, το πάθος και τον ρομαντισμό να ξεχειλίζουν. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα έντονα αισθησιακό σκηνικό και να «αποπλανήσεις» τον σύντροφό σου στο να ζήσεις μαζί του στιγμές ερωτισμού και πάθους που θα σας κάνουν να νιώσετε ένα σώμα. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές, άσε την διαίσθησή σου να σε οδηγήσει γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα ευκολόπιστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Παρθένε!! Ανήμερα τα Χριστούγεννα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και ξεκινάει για εσένα μία περίοδος με έντονο ερωτισμό, φλερτ και διασκέδαση, καθώς εκδηλώνεις την προσωπικότητά σου χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και αυτό έχει αντίκτυπο τόσο στην ερωτική, όσο και στην κοινωνική σου ζωή. Λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να περάσεις απαρατήρητο και καταφέρνεις αυτό που επιθυμείς, να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η δημιουργικότητα και η καλλιτεχνική σου πλευρά βγαίνει στην επιφάνεια και νιώθεις ότι μόνο μέσα από την τέχνη μπορείς να ηρεμήσεις και να γαληνεύσεις την ψυχή σου.

Συναισθηματικά, είσαι πιο δοτικός από ποτέ και ο σύντροφός σου θα απολαύσει μαγικές στιγμές μαζί σου, καθώς η διασκέδαση αλλά και ο έντονος ερωτισμός σου θα ανάψει για τα καλά την συναισθηματική φωτιά, ανεβάζοντας την σχέση στα ουράνια. Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι η υπερβολή αλλά και η υπερπροστατευτικότητα γιατί είναι πιθανό να κουράσεις. Εσύ που είσαι μόνος, είναι βέβαιο ότι η ακτινοβόλα προσωπικότητά σου δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Με την είσοδό της στον Αιγόκερω η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και είναι πιθανό να μπεις σε αμφιβολίες όσον αφορά τον έρωτα, να αμφιβάλλεις για το αν τον αξίζεις, να θεωρείς ότι ο σύντροφός σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάς, κάτι που σε απογοητεύει και κάνει να αμφισβητείς την αξία σου.

Στις 27.12 το τρίγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνει κοινωνικότητα, ενέργεια, ρομαντισμό και πάθος στις προσωπικές σου σχέσεις και η ένταση συναισθημάτων και η ενέργεια που σε διακρίνει μπορεί να βάλει φτερά στην σχέση σου και να την οδηγήσεις σε μαγευτικούς κόσμους που ο ερωτισμός και η φαντασία κυριαρχούν. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δυναμικότητα και διαίσθηση μπορούν να σε οδηγήσουν σε εξαιρετικές νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ζυγέ!! Η εορταστική αυτή εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω την ημέρα των Χριστουγέννων και συναισθηματικά έχεις την ανάγκη να νιώσεις θαλπωρή και ζεστασιά, γι’ αυτό στρέφεσαι στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αποζητάς να ζήσεις τις γιορτινές αυτές μέρες με τους οικείους σου και τους δικούς σου ανθρώπους στο σπίτι σου, το οποίο έχεις φροντίσει να στολίσεις και δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να τους υποδεχτείς.

Η έντονη συναισθηματικότητα βγαίνει και στον σύντροφό σου και επιθυμείς να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του, καθώς έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Είναι πιθανό να θέλεις να κατευθύνεις την σχέση εκεί που εσύ επιθυμείς και να προσπαθείς χειριστικά να επιβληθείς με όπλο σου την συναισθηματικότητα. Καλό θα ήταν να δώσεις στον εαυτό σου αλλά και στον άνθρωπό σου την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές εκδηλώνοντας άμεσα τα συναισθήματά σας και όχι να υπάρχουν παιχνίδια χειρισμού και επιβολής.

Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει έντονα συναισθηματικό, κατηφή και μελαγχολικό νιώθοντας ότι τόσο οι οικείοι σου, όσο και ο σύντροφό σου δεν καλύπτουν στις ανάγκες ασφάλειας και αγάπης που έχεις. Μην αφήσεις την περίεργη διάθεσή σου να κυριαρχήσει γιατί είναι πιθανό να χαλάσει το ζεστό κλίμα στις σχέσεις σου.

Ο Άρης από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 27.12 και σου δίνει την δυνατότητα να δράσεις με δυναμικότητα και έντονη διαίσθηση τόσο σε οικονομικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνεις επιλογές που θα σε δικαιώσουν στην πορεία του χρόνου. Δείχνεις πίστη και αυτοπεποίθηση και αυτό δεν μπορεί να μην σε οδηγήσει σε θετικά μονοπάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Σκορπιέ!! Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω ανήμερα τα Χριστούγεννα και το επόμενο διάστημα επικοινωνία και γοητεία λειτουργούν απόλυτα αρμονικά, καθώς καταφέρνεις να κατακτήσεις με τον τρόπο που επικοινωνείς και την αυτό που εκπέμπεις τους γύρω σου, χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και δεν αφήνεις gala, πάρτι και κοινωνικό γεγονός που να μην πας. Αυτό που νιώθεις το εκφράζεις με μεγάλη ευκολία και βρίσκει ανταπόκριση σε όποιον απευθύνεσαι.

Από την άλλη η ουσία της επαφής δεν σε αφορά. Θέλεις να συναναστρέφεσαι πολλούς αλλά αυτό και μόνο αρκεί, δεν θέλεις να μπεις βαθύτερα και να δεις τα ενδότερα του άλλου. Η σχέση σου μπαίνει σε ανάλογους ρυθμούς και είναι εξαιρετική εποχή για να λύσεις θέματα με τον σύντροφό σου που μπορεί να σας απασχόλησαν και να τα αφήσετε πίσω σας, για να περάσετε όμορφα τις γιορτινές μέρες. Εσύ που είσαι μόνος, φλερτάρεις και γοητεύεις και οι νέες κατακτήσεις είναι βέβαιες.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο που σχηματίζεται την ίδια μέρα μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου, να κλειστείς στον εαυτό σου, να μην εκφράσεις συναισθήματα θεωρώντας ότι δεν ενδιαφέρεις τους γύρω σου και βγάζεις θλίψη και απογοήτευση. Καλό είναι να αφήσεις πίσω σου αρνητικά συναισθήματα και να αφεθείς στο εορταστικό κλίμα που θα σου φτιάξει την διάθεση.

Το τρίγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 27.12 αναδεικνύει με τον πιο έντονο τρόπο τον ερωτισμό, την φαντασία και την δημιουργικότητά σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και να εκφράσεις με ερωτισμό και πάθος ότι νιώθεις για τον σύντροφό σου. Προσοχή μόνο εσύ που είσαι μόνος γιατί έχεις την τάση να ωραιοποιείς πρόσωπα και πράγματα και μπορεί να σου στοιχίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Τοξότη!! Η εορταστική εβδομάδα αρχίζει με την Αφροδίτη να περνάει στον Αιγόκερω την ημέρα των Χριστουγέννων και στρέφεις τον ενδιαφέρον σου στο να καλύψεις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό μπορεί να φέρει το επόμενο διάστημα ένα μαραθώνιο αγορών που μπορεί να μην σου είναι τόσο χρήσιμες και να δεις τον προϋπολογισμό σου να μειώνεται δραματικά. Από την άλλη δίνει την εύνοιά της για να αυξήσεις το εισόδημά σου και μπορεί να σκεφτείς πηγές εισοδήματος που να αποδώσουν.

Σε συναισθηματικό επίπεδο απολαμβάνεις την ασφάλεια και σιγουριά που σου παρέχει ο σύντροφός σου, είναι πιθανό όμως να βγάλεις έντονη κτητικότητα και απόλυτο τρόπο σκέψεις και αυτό να φέρει δυσαρέσκεια. Το πάθος και ο ερωτισμός μπορούν να εκτονώσουν την όποια ένταση, καθώς θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και να νιώσεις όλα τα συναισθήματα που μπορεί να σου διεγείρει το πάθος. Ο ερωτισμός που αποπνέεις είναι έντονος και κινείς το ενδιαφέρον νέων ανθρώπων εσύ που είσαι μόνος.

Η σύνοδος που σχηματίζει την ίδια μέρα η Αφροδίτη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει συναισθήματα ανασφάλειας, αυτοματαίωσης και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου αλλά και για τα συναισθήματα των άλλων.

Στις 27.12 το τρίγωνο Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που καλείσαι να λύσεις. Βρίσκεις το ψυχικό απόθεμα και την δύναμη να συγχωρήσεις και να προχωρήσεις, αφήνοντας πίσω σου ότι σε εμποδίζει και λειτουργεί ως βαρίδι στην ψυχολογία και την συνείδησή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Αιγόκερε!! Η εορταστική αυτή εβδομάδα ξεκινάει με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σου ανήμερα των Χριστουγέννων και σε κάνει πρωταγωνιστή όπου και αν βρεθείς, καθώς η αδιαμφισβήτητη γοητεία που εκπέμπεις μαγνητίζει τους γύρω σου. Είσαι λαμπερός, επικοινωνιακός και έντονα κοινωνικός, κάτι που απολαμβάνεις τόσο εσύ, όσο και οι γύρω σου, καθώς νιώθουν ότι έχουν να πάρουν συναισθήματα και λάμψη από εσένα. Εγωιστικές τάσεις είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους που μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να τις ελέγξεις.

Συναισθηματικά, αποζητάς να γίνεις το επίκεντρο του συντρόφου σου αλλά και εσύ είσαι διατεθειμένος να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να βγάλεις εγωισμό που θα χαλάσει το κλίμα και η αρμονία μεταξύ σας μπορεί να διαταραχθεί χωρίς επί της ουσίας λόγο. Εσύ που είσαι μόνος, είσαι στα καλύτερά σου, κερδίζεις τους πάντες και είναι βέβαιο ότι πολλοί θα εντυπωσιαστούν και θα πλησιάσουν να σε γνωρίσουν.

Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να αμφιβάλλεις για εσένα, για το αν μπορείς να γοητεύσεις, για το αν οι γύρω σου κατανοούν τις ανάγκες σου και νιώθεις μελαγχολικός και απογοητευμένος. Κλείνεσαι στον εαυτό σου, καλό όμως θα ήταν να μην μπαίνεις σε αρνητικές σκέψεις και να απολαύσεις την χαρμόσυνη μέρα και το γιορτινό κλίμα.

Το τρίγωνο του Άρη στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 27.12 σε βάζει σε διαδικασία να θέσεις και να διεκδικήσεις νέους στόχους με δυναμισμό και φαντασία και όλα αυτά γίνονται με απόλυτη αρμονία. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και σε οδηγεί στις θετικότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις και να σου αποδώσουν τα μέγιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Υδροχόε!! Ανήμερα τα Χριστούγεννα η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις για τα καλά στο κλίμα των γιορτών, καθώς νιώθεις αγάπη συμπόνια για κάθε συνάνθρωπο σου που χρειάζεται την συμπαράστασή σου, αφήνοντας πίσω τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες. Νιώθεις ότι θέλεις να προσφέρεις σε όποιον είναι αδύναμο ή θέλει από εσένα στήριξη. Η συναισθηματικότητα και η ενσυναίσθηση είναι έντονη. Έντονη είναι και η τάση να εκφράζεσαι μέσα από την τέχνη που σε βοηθάει να ισορροπήσεις την υπεραισθησία σου.

Συναισθηματικά, νιώθεις την ανάγκη να περάσεις ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου αλλά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, θέλοντας να αφοσιωθείς στις ανάγκες του και να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό στην σχέση σας. Η φαντασία και ο ρομαντισμός κάνουν το δικό τους παιχνίδι και δημιουργείς ένα ονειρικό σκηνικό για δύο. Εσύ που είσαι μόνος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός μόνο, καθώς έχεις την τάση να ωραιοποιείς καταστάσεις και μπορεί να πληγωθείς.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στον Αιγόκερω την ίδια μέρα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με καταστάσεις συναισθηματικές του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει και μπορεί να βγάλεις μελαγχολικές τάσεις και θλίψη ακυρώνοντας τον εαυτό σου, κάτι που δεν σε βοηθάει να δεις ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να κλείσεις καταστάσεις και να αφήσεις πίσω σου ότι δεν σε βοηθάει στο να προχωρήσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Άρης από τον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς στις 27.12 και σε οδηγεί με δυναμικότητα και σωστό διαισθητικό κριτήριο σε δράσεις και ενέργειες που μπορούν να αποδώσουν σε επαγγελματικό επίπεδο τα καλύτερα για εσένα. Διαίσθηση και φαντασία βοηθούν στο να παρθούν αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν στους επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει.

ΙΧΘΥΣ

Καλά Χριστούγεννα αγαπημένε Ιχθύ!! Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω την ημέρα των Χριστουγέννων ξεκινάει η εορταστική αυτή εβδομάδα και η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και αυτό που επιθυμείς αυτές τις γιορτινές μέρες είναι να βρίσκεσαι με τους φίλους σου, καθώς νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση με το να εισπράττεις και να δίνεις σε αυτούς συναισθήματα. Συλλογικές δραστηριότητες που αφορούν σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες σε συγκινούν και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό με το να βοηθήσεις για να γίνει πιο όμορφες οι εορταστικές μέρες γι’ αυτούς.

Συναισθηματικά, είναι πιθανό να αποστασιοποιηθείς από τον σύντροφό σου και να δείξεις τάσεις ανεξαρτησίας που μπορεί να τον θορυβήσουν. Είναι βέβαιο ότι οι κοινές δράσεις θα σας φέρουν πιο κοντά και καλό θα είναι να διαχωρίσεις τον άνθρωπό σου από τους φίλους, γιατί τον αντιμετωπίζεις ανάλογα. Εσύ που είσαι μόνος, η γοητεία σου μπορεί να φέρει κοντά φιλικά πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον σου.

Την ίδια μέρα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά για το συναίσθημα και την αυτοεκτίμησή σου και μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς αν οι φίλοι σου εκτιμούν αυτά που δίνεις. Είναι πιθανό να πιστεύεις ότι δεν σημαίνεις κάτι γι’ αυτούς, κάτι που σε ρίχνει ψυχολογικά και μπορεί να νιώθεις θλίψη.

Στις 27.12 το τρίγωνο Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου λειτουργεί άκρως ευεργετικά για σπουδές και σεμινάρια που θέλεις να ακολουθήσεις, καθώς σου δίνει τον δυναμισμό και την φαντασία να ακολουθήσεις το αντικείμενο που θεωρείς ότι έχει να σου προσφέρει τα μέγιστα στην πορεία της ζωής σου. Το κέφι, το φλερτ και η διασκέδαση περνάει σε άλλο επίπεδο, προσοχή μόνο στις υπερβολές, γιατί δεν θα σου είναι δύσκολο να χάσεις το μέτρο.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα για την τελευταία εβδομάδα του 2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, εβδομαδα, Χριστούγεννα, νέα, δραση, επηρεάζει, θλίψη, αρης, προσφορες, φλερτ, σταση εργασιας, μετρο, αξια, Καλή Χρονιά, φωτια, θλίψη, αφροδιτη, γνωση, ζηλεια, μουσικη, ομορφα μυστικα, ομορφια, παιχνιδια, περιοδος, φιλοσοφιες, φλερτ, φυσικη, χρυση ευκαιρια, ψυχολογια, αγαπη, ανθρωπος, αμφιβολιες, αρμονια, απωθημενα, ασχολεισαι, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βγαινει, βρισκεις, φαγητο, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δινη, δυναμικο, ευκαιρια, υπαρχει, εκφρασεις, ενεργεια, εμφάνιση, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ευνοια, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, θαλπωρη, θυμησου, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λαμψη, λογο, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ουσια, παθος, περιβαλλον, πιστη, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, σεμιναρια, σκεψεις, σωμα, σπιτι, ταξιδια, ταση, φαντασια, φοβος, φτερα, χατζηβασιλειου, χρυση, ψυχολογικα, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, φιλοι, ιδιαιτερα, νιωθεις, ομαδες, ουρανια, παιχνιδι, πηγες, σωστο, ταξιδι, θεματα, θεσεις, θετικα
Τυχαία Θέματα