Τι προβλέπουν τα άστρα από 7.12 έως 13.12.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Σκέφτεστε να φύγετε σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα; Η Νέα Σελήνη στον διεθνή και επεκτατικό ένατο οίκο σας εγκαινιάζει έναν κύκλο έξι μηνών όπου σας δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσετε, να μάθετε, να αποκομίσετε νέες

εμπειρίες. Αν έχετε ήδη στο μυαλό σας να πάτε ένα ταξίδι σε έναν τόπο μακρινό, κάνετε τώρα την κράτηση. Αν όχι, ξεκινήστε την αναζήτησή σας για μακρινούς προορισμούς που εμποτίζουν τη ζωή σας με το πνεύμα της περιπέτειας. Ο ένατος οίκος κυβερνά επίσης τις επιχειρηματικές προσπάθειες, τη συγγραφή και τις εκδόσεις και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ακονίστε το μυαλό σας, γράφοντας ένα βιβλίο και απευθυνθείτε σε μέντορες που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην εξελικτική πορεία της επιχείρησής σας ή βρείτε κάποιον εκδότη για το βιβλίο σας.
Μελετήστε τη θρησκεία και τη φιλοσοφία, πηγαίνοντας στο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο ή εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο αποκομίζοντας μια γνώση για ένα θέμα που είναι εντελώς νέο για εσάς. Όσο πιο πολύ βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας, τόσο το καλύτερο! Έχετε το μυαλό σας στην αναγνώριση και τα βραβεία, καθώς ο Ερμής διέρχεται από τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πώς οι λέξεις και οι ενέργειές σας θα επηρεάσουν τους γύρω σας μακροπρόθεσμα. Κινηθείτε αργά και με στρατηγική, ούτως ώστε οι αποφάσεις σας να σας φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των μεγάλων οραμάτων σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά με τους άλλους, να είστε επιλεκτικοί στην αποδοχή των κοινωνικών προσκλήσεων. Θέστε προτεραιότητες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ενωθείτε βαθιά με τους άλλους! Η Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων και των κοινών οικονομικών πόρων, στήνει το σκηνικό για σημαντικές συγχωνεύσεις και ενώσεις, από τα οικονομικά έως τα συναισθήματα. Ίσως εξετάσετε το ενδεχόμενο να βάλετε δαχτυλίδι ή αποφασίσετε τη δημιουργία μιας κοινής επιχείρησης με έναν συνεργάτη ή τη συνένωση των οικονομικών πόρων σας. Το φεγγάρι αυξάνει το μυστήριο, την ένταση των συναισθημάτων σας και τη γοητεία σας και προβάλλει την αληθινή ταυτότητά σας. Σας καλεί να είστε πιο διαλλακτικοί με τον αγαπημένο σας, δεν πρέπει να φοβάστε να τραβήξετε την κουρτίνα της ψυχής σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους και θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς. Εξοικονομήστε χρήματα και ενισχύστε το δεσμό σας!
Ο Ερμής εισέρχεται στον οραματιστή ένατο οίκο σας και τώρα σταματάτε να έχετε εμμονή με τις λεπτομέρειες και βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μια αλλαγή τοπίου μπορεί να σας αλλάξει φιλοσοφία ζωής ή ακόμα να σας δώσει έμπνευση να γράψετε ένα βιβλίο. Εάν δεν μπορέσετε να φύγετε από την πόλη σας κάνοντας ένα ταξίδι, μπορείτε να ξεφύγετε με πνευματικές αναζητήσεις, όπως τη λήψη μιας σειρά μαθημάτων που διευρύνουν τους ορίζοντές σας ή παρακολουθώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις. Γίνετε περισσότερο τολμηροί και ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, βάζοντας την περιπέτεια στη ζωή σας. Bonus: Ίσως ένα ταξίδι ή εκπαιδευτικό σεμινάριο να σας διδάξουν πολλά που μέχρι τώρα δεν ξέρατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο αριθμός «δύο» έχει μαγική δύναμη πάνω σας, καθώς η νέα Σελήνη φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Το φεγγάρι στέλνει φρέσκο και καθαρό αέρα σε όλες τις στενές σχέσεις σας, κάτι καινούργιο διαφαίνεται στον ορίζοντα εντός των προσεχών έξι μηνών. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος επιδιώκει μια σταθερή και μόνιμη σχέση ή θα μπορούσε να είναι η γέφυρα για την αγάπη. Είστε ήδη σε σχέση; Αφιερώστε χρόνο στο αντικείμενο του πόθου σας, και θα έχετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις μπορούν να δημιουργηθούν, έτσι πηγαίνετε ένα ταξίδι ή ξεκινήστε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας που θέλατε πάντα να μάθετε.
Στο μέτωπο των επιχειρήσεων, αυτό το σεληνιακό φως ανοίγει το δρόμο για νέες συνεργασίες και διασυνδέσεις που οδηγούν στην οικονομική ευημερία και την κοινωνική άνοδο. Να είστε σε ετοιμότητα. Τα πάντα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό σας το υπενθυμίζει ο Ερμής που κινείται στον μυστηριώδη όγδοο οίκο σας. Δώστε προσοχή σε αυτό που δεν λέγεται από την ανάγνωση της γλώσσας του σώματος. Αν κάποιος δεν σας κοιτά στα μάτια ή κινείται νευρικά, δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων για να αποκωδικοποιήσετε το πραγματικό μήνυμα. Ο Ερμής σας βοηθά επίσης σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα και ενισχύει τη διαίσθησή σας. Καθώς ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τα κοινά οικονομικά, διερευνήστε τα από κοινού οικονομικά, τις επενδύσεις και την ακίνητη περιουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τι κάνετε για την υγεία και την ευεξία σας; Η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας εμπνέει να υιοθετήσετε ένα πιο υγιή τρόπο ζωής και συνήθειες που έχουν ως αποτέλεσμα την καλή υγεία και τη ζωτικότητα. Ίσως ξεκινήσετε να καταναλώνετε βιολογικά προϊόντα ή αποφασίσετε να πάτε στο γυμναστήριο. Ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την οργάνωση, έτσι βάζετε τάξη στο σπίτι και το γραφείο σας, απομακρύνοντας τα άχρηστα αντικείμενα. Αν σκέφτεστε την πρόσληψη ενός βοηθού, ίσως προσλάβετε μια μπέιμπι σίτερ, μια οικονόμο ή κάποιο προσωπικό βοηθό για να σας δώσει μια χείρα βοηθείας στις υποχρεώσεις σας. Τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες ενός ζητήματος, προβάλλετε τις οργανωτικές ικανότητές σας και φέρνετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.
Στην εργασία σας, επινοείτε ένα σύστημα που δίνει προτεραιότητα στην παραγωγικότητα. Θέλετε τώρα να νιώθετε ψυχικά και συναισθηματικά ήρεμοι, ξέρετε τι χρειάζεται πραγματικά το μυαλό και η ψυχή σας. Βάλτε τα πάντα στη θέση τους, είναι το αίτημα του Ερμή στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών. Εάν έχετε μονοπωλήσει τις συζητήσεις ή έχετε απορρίψει τις προτάσεις των άλλων ανθρώπων,σταματήστε και ανοίξτε τα αυτιά σας. Μιλώντας για τον εαυτό σας ήδια κόπτοντας τους άλλους, εκτός του ότι δεν είναι ευγενικό, στέλνετε το μήνυμα ότι δεν τους υπολογίζετε ή ότι δεν αποδέχεστε τις απόψεις τους. Προστατέψτε τις σχέσεις σας και ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι.Θα δείτε διαφορά.

ΛΕΩΝ
Το ξύπνημα του έρωτα και της δημιουργικότητας! Η νέα Σελήνη στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας ενισχύει τη δημιουργικότητά σας και τον ερωτισμό σας. Είστε μαγνήτης για το αντίθετο φύλο, απλώς να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Τώρα αφήνετε στην άκρη το καθιερωμένο πρόγραμμά σας, περιφέρεστε στην πόλη σας ή ακόμα πιο μακριά, ακολουθείτε το δρόμο της χαράς και της ευδαιμονίας χωρίς περιορισμούς. Έχετε την κοσμική άδεια να διασκεδάσετε αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό σας, τίποτα δεν σας σταματά. Θα μπορούσατε να προβάλετε τον εαυτό σας μέσα από ένα νέο δημιουργικό έργο σας και λαμβάνετε τα χειροκροτήματα του κοινού σας κατά τις προσεχείς εβδομάδες, η καρδιά σας ζεσταίνεται στο κρύο του χειμώνα. Επίσης, θα είστε πιο γόνιμοι απ’ ό, τι συνήθως, έτσι ανάλογα με τις επιθυμίες σας, εκμεταλλευτείτε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια ή πάρτε προφυλάξεις.
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, με τον Ερμή στον αναλυτικό έκτο οίκο σας. Ενώ συνήθως προτιμάτε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, το σύμπαν σας παροτρύνει να δώσετε προσοχή στα μικρότερα πράγματα της καθημερινότητάς σας και της εργασίας σας.Γίνεστε τώρα πιο σχολαστικοί και αναλυτικοί στην επικοινωνία σας, έχετε ιδέες για το πώς να αποπερατώσετε εκκρεμείς υποχρεώσεις και καθήκοντα, διαχειρίζεστε δύσκολα ζητήματα, η εργασία σας είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, κάνετε εκκαθάριση από τα αρχεία σας ή έγγραφα στην εργασία σας και οργανώνετε το καθημερινό πρόγραμμά σας, αυτό θα σας φέρει τεράστια ειρήνη και ισορροπία στο μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αφήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να έρθουν πιο κοντά σας. Η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Ξεκινήστε νέες, πιο οικείες σχέσεις με τους αγαπημένους σας και γεμίστε το χώρο σας με νέα αντικείμενα για θετική ενέργεια. Αλλάζετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ίσως ακόμη ξεκινήσετε την αναζήτηση να μείνετε κάπου αλλού. Απευθυνθείτε στους στενούς φίλους σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για νέα ακίνητα. Οι γυναίκες και τα παιδιά θα έχουν τώρα κεντρικό ρόλο στη ζωή σας. Καθώς από τη φύση σας είστε ζώδιο που πραγματικά νοιάζεστε για τους άλλους, ακούτε τις ανησυχίες τους κι αυτό ενισχύεται τώρα. Ίσως ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται στο σκοτάδι και προσπαθεί να βρει το δρόμο του, ζητήσει την καθοδήγησή σας.
Δίνετε τη βοήθειά σας και του παρέχετε μερικές ενθαρρυντικές συμβουλές.Ζήστε δυνατά, ζήστε υπερήφανα! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να διέρχεται από τον γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας, εκφράζετε τις απόψεις σας και τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας. Αν και το ζώδιό σας είναι χαμηλών τόνων, τώρα έχετε τη συμπαντική άδεια να προβάλετε τις δεξιότητές σας και να καμαρώνετε για τα ταλέντα και τα επιτεύγματά σας. Ο έρωτας κατέχει σημαντική θέση κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας του Ερμή, έτσι αναζητήστε την αγάπη, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να φλερτάρει. Εάν πρόκειται να κάνετε μια παρουσίαση, τολμήστε, τα λόγια σας και οι ιδέες σας θα ξεσηκώσουν το ακροατήριό σας.

ΖΥΓΟΣ
Εύρηκα! Ανοίγουν οι ουρανοί με τη νέα Σελήνη στον δημιουργικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια σημαντική πληροφορία ή είδηση που περιμένατε καιρό και η οποία σας δημιουργεί ενθουσιασμό. Ενδεχομένως το φεγγάρι να σας εμπνεύσει με ένα συναρπαστικό νέο όραμα. Κάποιοι του ζωδίου σας θα έχετε τα κίνητρα να διαδώσετε το μήνυμά σας σε πολύ κόσμο μέσω ενός blog ή των μέσων ενημέρωσης. Δεδομένου ότι ο τρίτος οίκος κυβερνά τα τοπικά δρώμενα, θα μπορούσατε να αναλάβετε ένα νέο έργο στην κοινότητά σας ή να αντιληφθείτε άγνωστες πτυχές της πόλης που μένετε. Και το καλύτερο; Μπορεί να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας, κάνοντας ένα ταξίδι ή να εμπνευστείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον κάνοντας μια νέα συνεργασία. Αν κάποιες σχέσεις σας ήταν διαταραγμένες, στέλνοντας ένα απλό εγκάρδιο μήνυμα, τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.
Ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας καλεί να μείνετε στο σπίτι σας, να σκεφτείτε πώς θα το κάνετε περισσότερο λειτουργικό και ευχάριστο. Οργανώστε μια σύντομη συνεστίαση με την οικογένειά σας ή αποδράστε κάπου μακριά, προκειμένου να επισκεφτείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό. Καθώς ο τέταρτος οίκος κυβερνά τις γυναίκες, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια των ευφυών και πρακτικών γυναικών στον κοινωνικό κύκλο σας. Είναι μια στιγμή που αναζητάτε την επικοινωνία στη θαλπωρή του σπιτιού σας, μπορεί και να φιλοξενήστε κάποια άτομα ή να κάνετε πρόσκληση για δείπνο στους αγαπημένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πόσα ευρώ έχετε στο λογαριασμό σας; Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ανοίγει το δρόμο για νέες ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Αυτό το σεληνιακό φως γυρίζει μια νέα σελίδα στη δημοσιονομική σας κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξετε τη διαχείριση του προϋπολογισμού σας ή να αναζητήσετε νέες συναρπαστικές πηγές εισοδήματος. Βασιστείτε στην έμφυτη γοητεία σας και το μαγνητισμό σας για να προσελκύσετε μια καριέρα που τρέφει την ψυχή σας και αυξάνει τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Ίσως κάνετε μια διαπραγματευτική συμφωνία για ένα χρέος ή μια οικονομική συμφωνία που βάζει περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας. Μπορεί και να ξοδέψετε χρήματα για τον εαυτό σας και την καλοπέρασή σας. Και γιατί όχι; Σας αξίζει!
Αυξάνεται η επικοινωνία αλλά και η φλυαρία γύρω σας, καθώς ο Ερμής κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Είστε σε συνεχή κίνηση, συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, το κοινωνικό πρόγραμμά σας είναι γεμάτο κι εσείς δεν παίρνετε ανάσα, καθώς είστε πολύ απασχολημένοι. Θα έχετε αρκετές προσκλήσεις και νέες γνωριμίες που απευθύνονται στην πνευματική πλευρά σας. Επεκτείνετε το μυαλό σας συζητώντας ή συμμετέχοντας σε διαλέξεις, πράγμα το οποίο σας βοηθά να εξερευνήσετε νέες απόψεις που ικανοποιούν την περιέργειά σας. Δεν νιώθετε καμία πίεση, αντίθετα είστε ελεύθεροι να ζήσετε όπως θέλετε, έτσι απολαύστε την συμμετοχή σε δελεαστικές δραστηριότητες που διεγείρουν το μυαλό σας και σας προσφέρουν εμπειρίες και γνώση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σας! Η ετήσια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας γεμίζει τον ουρανό, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για τους προσωπικούς σας στόχους.Έχετε υπόψη σας να ξεκινήσετε μόνοι σας μια επιχείρηση ή ένα καινούργιο εγχείρημα; Η Νέα Σελήνη φωτίζει το μυαλό σας και σας δείχνει τον τρόπο.Αν ψάχνετε καιρό την αγάπη, θα μπορούσατε να την βρείτε με κάποιον/α που ζει μακριά από την πόλη σας ή έχει βαθιές πνευματικές και πολιτιστικές ευαισθησίες. Είστε σε σχέση; Μια απόδραση θα μπορούσε να κάνει θαύματα στην ψυχή σας, καθώς θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, η αλλαγή σκηνικού θα επαναφορτίσει τις μπαταρίες σας. Σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο, αλλάζει ολόκληρη η φιλοσοφία της ζωής σας!
Οι αναζητήσεις σας για να βρείτε τις απαντήσεις στα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής, σας ωθούν να ψάξετε βαθιά τη γνώση και δεν θα σταματήσετε να αναζητάτε αυτό που θέλετε, μέχρι να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με ό, τι μπορείτε να βρείτε. Αποσαφηνίστε τους στόχους σας και τις προθέσεις σας, ξεκινήστε δημιουργώντας γερά θεμέλια και θα καρπωθείτε τα οφέλη σε έξι μήνες. Θέματα χρημάτων γίνονται η κορυφαία σας προτεραιότητα, καθώς ο Ερμής διέρχεται στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών σας. Μη βιάζεστε να απορρίψετε κάποιες επιχειρηματικές ιδέες που πιθανόν να κεντρίσουν την προσοχή σας, κάποιες από αυτές θα μπορούσαν πραγματικά να σας φέρουν κέρδη.Κινηθείτε πρακτικά και ορθολογιστικά και θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα. Συμβουλή: Δίνοντας προτεραιότητα στην αξία σας και τις δυνατότητές σας, θα σας ανοίξει ένας δρόμος που οδηγεί σε μια πιο άνετη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όταν κλείσει μια πόρτα, το σύμπαν ανοίγει μια άλλη. Έχετε αυτό κατά νου, καθώς η νέα Σελήνη καταλαμβάνει το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους και της ψυχικής επούλωσης. Η αλλαγή δεν είναι ένα από τα αγαπημένα πράγματα για το σταθερό και οργανωτικό ζώδιό σας, αλλά αναγνωρίστε ότι αυτό είναι τώρα προς το συμφέρον σας. Όντας βαθιά προσκολλημένοι σε κάτι ή κάποιον που δεν εξυπηρετεί πλέον τους σκοπούς σας, αυτό από μόνο του σας κρατά πίσω από την εξέλιξή σας. Αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να απομακρύνετε οτιδήποτε σας κρατά κολλημένους και σας δημιουργεί πόνο και θλίψη. Βγείτε από τα λήθαργό σας, μάθετε από τις εμπειρίες σας και συνειδητοποιείστε ότι κάτι που έχει φτάσει σε ένα τέλος, απλώς δεν πρόκειται να αλλάξει. Άφθονη υποστήριξη σας περιβάλλει τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ζητήσετε.
Υ.Γ. Το σύμπαν θα σας δώσει σημάδια που σας υπενθυμίζουν ότι δεν είστε μόνοι. Δώστε προσοχή. Η ομίχλη καθαρίζει από το περιβάλλον σας, βλέπετε πιο ορθολογιστικά και πρακτικά τη ζωή, χάρη στον Ερμή πουεισέρχεται στο ζώδιό σας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας απομακρύνει οποιαδήποτε σύγχυση υπήρχε τις τελευταίες εβδομάδες ή έλλειψη συγκέντρωσης, και σας βοηθά να μιλήσετε και να προβάλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Είτε πρόκειται για προφορικό είτε για γραπτό λόγο,εκφράζετε τον εαυτό σας με σαφήνεια και τα λόγια σας έρχονται με ευκολία.Επωφεληθείτε από αυτή τη σύντομη διέλευση του Ερμή για να πάρετε αυτό που θέλετε. Το να μαραζώνετε στο παρασκήνιο δεν είναι και ό, τι καλύτερο τώρα, μιλήστε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έτοιμοι για τα όνειρα τα μεγάλα! Οι ουρανοί ανοίγουν για σας, με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της συνεργασίας και των ιδανικών. Το σκηνικό έχει στηθεί για τη δημιουργία συναρπαστικών νέων οραμάτων με τους φίλους σας ή με μια ομάδα με την οποία έχετε κοινή ιδεολογία. Φύγετε μακριά από τους αρνητές των πεποιθήσεών σας και περάστε το χρόνο σας με τους ομοϊδεάτες σας, με άτομα που δεν φοβούνται να ανοίξουν νέους δρόμους. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες: μια καμπάνια στο διαδίκτυο για μια δημιουργική εφεύρεση, μια διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης ή η δημιουργία μιας νέας ομάδας. Αγκαλιάστετα θαύματα της τεχνολογίας και θα αυξηθεί η παραγωγικότητα της επιχείρησής σας. Ένα νέο λογισμικό θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο της εργασίας σας προς το καλύτερο ή ακόμα μπορεί να κάνετε μια νέα επένδυση, ακόμα και σε άλλη χώρα, που θα αποδώσει σε βάθος χρόνου.
Η νέα Σελήνη ξεκινά έναν κύκλο ανάπτυξης έξι μηνών, έτσι ξεκινήστε τα σχέδιά σας από τώρα. Βάλτε στην άκρη τη λογική σας και αφήστε ελεύθερο το μυαλό σας να περιπλανηθεί, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ερμής στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας. Προβάλλετε τα δημιουργικά και καλλιτεχνικά σας δώρα, διαλογίζεστε περισσότερο, έχετε εκλάμψεις διορατικότητας. Κάθε είδος καλλιτεχνικής έκφρασης είναι τώρα η θεραπεία του μυαλού και της ψυχής σας. Δώστε, επίσης, πολλή προσοχή στα όνειρά σας, είναι προφητικά. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποιες σχέσεις σας, ο Ερμής σας οδηγεί στο δρόμο της συγχώρεσης.

ΙΧΘΥΣ
Πετάτε στα αστέρια! Η νέα Σελήνη φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, δρομολογώντας ένα σημαντικό κύκλο έξι μηνών για την καριέρα σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Τι θέλετε να πετύχετε; Είτε πρόκειται για το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης είτε να εισπράξετε τις δημόσιες επευφημίες για τις ικανότητές σας είτε ακόμη σκέφτεστε μια ολοκαίνουργια επαγγελματική πορεία, ονειρευτείτε τα όνειρα τα μεγάλα. Τα τολμηρά και φιλόδοξα σχέδιά σας παίρνουν σάρκα και οστά μετά από μια χρονική περίοδο διαλογισμού και επεξεργασίας όλων των πιθανών αλλαγών. Συμβουλή: Να έχετε σεβασμό στους κανόνες και να είστε σαφείς σχετικά με τα προσωπικά σας κίνητρα. Φυτέψτε αυτούς τους σπόρους και θα δρέψετε τους καρπούς σε έξι μήνες. Αυτό το σεληνιακό φως θέτει επίσης τον πατέρα σας ή ένα άλλο σημαντικό ανδρικό πρόσωπο στη ζωή σας επίκεντρο της ζωής σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε μια νέα σελίδα με αυτό το άτομο, αυτή η νέα σελήνη σας βοηθά να κάνετε την αρχή.
Είστε ο ηγέτης των social media! Ο Ερμής κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, και σας δίνει το δώρο της επικοινωνίας και της φλυαρίας, καθώς τώρα μιλάτε παθιασμένα και με ενθουσιασμό για ένα θέμα. Το πνεύμα σας και οι ιδέες σας δεν περνούν απαρατήρητα από τους γύρω σας. Εάν έχετε ένα έργο που απαιτεί υποστήριξη, ίσως την λάβετε μέσω μιας ομάδας ανθρώπων από το διαδίκτυο. Ο ομιλητικός Ερμής φέρνει προς τα έξω την εξωστρεφή πλευρά σας, έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Σμίξτε με τον κόσμο επαγγελματικά και προσωπικά, και δείτε τον κοινωνικό σας κύκλο να επεκτείνεται.

Keywords
αστρα, νέα, βιβλιοπωλείο, βγείτε, μυστήριο, προβάλλει, bonus, πηγαίνετε, φως, υγιή, blog, σημαίνει, χρεος, συμμετοχή, θλίψη, media, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αξια, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αποτελεσματα, βγείτε, δυνατα, επιθυμιες, διακοσμηση, θλίψη, αδεια, ακινητα, γνωση, δωρα, εργασια, ηγετης, θαυματα, θεμα, καριερα, ονειρα, οριζοντες, πιεση, προγραμμα, σεληνη, υγεια, φως, ωρα, blog, αγαπη, αναμνησεις, ατομο, αυτια, πηγαίνετε, εβδομαδες, βιβλιο, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γεφυρα, γινονται, γοητεια, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δωσει, δρομος, δρωμενα, διαδικτυο, δωρο, ευχαριστο, εγγραφα, ευρω, ειρηνη, εκκαθαριση, ελλειψη, εβδομαδα, εμμονη, εμπνευση, ενεργεια, ενημερωθειτε, εξελιξη, εξι, επικοινωνια, επενδυσεις, ερμης, ερχονται, ετος, ευεξια, ευημερια, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ζωνη, υγιή, ιδεες, ειδος, θαλπωρη, θετικη ενεργεια, θρησκεια, ιδεολογια, εικονα, οικο, ισορροπια, εκδοσεις, κεφαλαιο, κινηση, λεπτομερειες, ληψη, λογια, ληθαργο, λογο, μακρια, ματια, μηνες, μυστήριο, μπαταριες, μπορειτε, μυαλο, ξεκινημα, προβάλλει, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, οικογενεια, ομιχλη, οντας, οραμα, οστα, παιδια, παθος, παρουσιαση, περιβαλλον, πιο πολυ, πορτα, ψυχη, ρολο, σειρα, συμμετοχή, σημαδια, σπιτι, συμπαν, σχεδια, ταυτοτητα, τολμηστε, φεγγαρι, φαινονται, φυλο, φυση, φλυαρια, bonus, δαχτυλιδι, γινετε, χωρα, καρδια, λεξεις, οψεις, πηγες, σημαίνει, ταξιδι, θεματα, υγειας
Τυχαία Θέματα