Τι προβλέπουν τα άστρα από 26.10 έως 1.11.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Έχετε σωστές οικονομικές συνήθειες; Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια ξαφνικήπαρόρμηση να αναλάβετε δράση για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Είτε θέλετε να θεμελιώσετε

έναν νέο προϋπολογισμό, είτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, οι ενέργειές σας θα μπορούσαν να αυξήσουν τα χρήματά σας. Τώρα νιώθετε την ανάγκη να νιώσετε οικονομικήσταθερότητα και ασφάλεια, ίσως αυτό θα μπορούσε να προέλθει από μια εντελώς νέα εργασία ή μια κερδοφόρα συνεργασία. Ίσως λάβετε επιπλέον χρήματα ή ακόμα και ένα γενναιόδωρο δώρο. Αν έχετε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες να ισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση, τώρα θα αποκομίσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Είστε πρακτικοί και δημιουργικοί για το πώς θα κερδίσετε τα προς το ζην.
Εσείς και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας, αλλά έχετε αφήσει περιθώρια για συνεργασία; Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε αντίθεση με τον Ουρανό, σας κάνει οξύθυμους και απρόβλεπτους, γίνεστε ο δικτάτορας που θέλει να ελέγχει τα πάντα. Ίσως έχετε ορίσει τον πήχη ψηλά, καθιστώντας αδύνατο να βρείτε άτομα να πληρούν τις προδιαγραφές σας. Ή ίσως έχετε δώσει πάρα πολλά σε μια σχέση,προκαλώντας τώρα το άλλο πρόσωπο να ανταποδώσει. Ήρθε η ώρα ναφέρετε πίσω την ισορροπία του «δούναι και λαβείν» στις σημαντικές σχέσεις σας. Η αποκατάσταση της αρμονίας και της ισορροπίας θα κάνει τις σχέσεις σας να ανθίσουν και πάλι.

ΤΑΥΡΟΣ
Λάμπετε σαν διαμάντι! Η Πανσέληνος στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, υλοποιεί τα πιο τρελά σας όνειρα, σας φέρνει στο προσκήνιο, πραγματοποιείται ένας σημαντικός στόχος σας ή μια επιθυμία σας. Είναι μια κορυφαία στιγμή για τη ζωή σας, συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε πάντα εσείς να είστε γενναιόδωροι, αλλά τώρα το φεγγάρι είναι ο ευεργέτης σας. Τολμήστε να προβάλετε τον εαυτό σας, απλά συζητώντας τα όνειρά σας και εντυπωσιάστε με τις πεποιθήσεις σας. Έχετε να αιχμαλωτίσετε ένα μεγάλο ακροατήριο! Ο αισθησιασμός και η ειλικρινής συμπεριφορά σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα, οι άνθρωποι γοητεύονται από την ειλικρίνειά σας, το μαγνητισμό σας και το πάθος σας. Μιλήστε για τα επιτεύγματά σας και τα ενδιαφέροντά σας και βεβαιωθείτε ότι αφήνετε πίσω σας τα προβλήματά σας!
Ο Ερμής στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, σας κάνει ασυγκράτητους και τολμηρούς, θέλετε οπωσδήποτε να επιβάλετε τις ιδέες σας στο χώρο της εργασίας σας. Προσοχή! Θα κόψετε τις γέφυρες. Ενώ προσπαθείτε να επιβάλετε τις ιδέες σας σε μια συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να δημιουργηθούν προκλήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση. Πείτε κάτι αν δεν συμφωνείτε, αλλά λάβετε υπόψη σας και τις απόψεις των άλλων. Όταν όλοι θα έχουν εκφέρει τη γνώμη τους, ίσως διαπιστώσετε ότι ανταγωνιζόσασταν μάταια.

ΔΙΔΙΥΜΟΙ
Εύρηκα! Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου,φέρνει μια επιφοίτηση, ίσως για ένα συναισθηματικό θέμα το οποίο έχετεήδη αγωνιστεί να ξεπεράσετε κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών.Αφεθείτε στη μαγεία του σύμπαντος και εμπιστευθείτε το στην εξέλιξη των γεγονότων. Δώστε την πρέπουσα σημασία στα «σημάδια», ακόμα κι αν δεν μπορείτε τώρα να τα εξηγήσετε. Το φεγγάρι σας ζητά επίσης να συγχωρήσετε κάποιους που σας πλήγωσαν και να ξεχάσετε, μόνο τότε θα απελευθερωθείτε. Επουλώστε τις πληγές σας κάνοντας μια συνομιλία μετον «παραβάτη», αυτό θα σας απελευθερώσει από τον πόνο και τηναγωνία, επιτρέποντάς σας να αφήσετε πίσω σας τα παλιά και να ζήσετε τη ζωή σας πιο πνευματικά. Εκτιμήστε ό, τι σας προσφέρουν η ζωή και οι άνθρωποι γύρω σας, αυτό και μόνο θα πλημμυρίσει τις αισθήσεις σας.
Δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα,εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας και μην αναλώνεστε με ασήμαντα πράγματα. Δίνοντας προσοχή στους άλλους γύρω σας, σας βοηθάει νακαταλάβετε τη δική σας θέση σας στο σύμπαν και όχι μόνο: Θα λάβετε περισσότερη συμπόνια και κατανόηση ως αποτέλεσμα. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, συνιστά να προσέξετε τα λόγια σας, μπορεί και να ανταγωνίζεστε τον αγαπημένο σας, φτάνοντας στα άκρα. Επιλέξτε με σύνεση τα λόγια σας για να έχετε και καλά αποτελέσματα. Συμβουλή: μακριά από το δράμα, δεν χρειάζεται να γίνεστε εγωκεντρικοί και δικτάτορες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε μεγάλα οράματα και ιδεώδη, χάρη στην Πανσέληνο στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Οι προοδευτικές ιδέες σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας και τουςσυνεργάτες σας, θα έχετε την υποστήριξή τους. Έχετε μια εσωτερική θέρμη και ενθουσιασμό, πράγμα το οποίο σας βοηθά να προωθήσετε ένα έργο σας ή να προβάλετε δημόσια την εικόνα σας ή να αγωνιστείτε για ένα σημαντικό κοινωνικό σκοπό. Η δυνατότητά σας να ενεργήσετε μεστρατηγική και η υπομονή σας, σας κάνουν τον ηγέτη μιας ομάδας. Ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, δημιουργεί απρόβλεπτες συγκρούσεις στο σπίτι σας, ίσως και να θέλετε να απομακρυνθείτε για λίγο από τη φωλιά σας. Κάντε εκκαθάριση στο σπίτι σας από την αρνητική ενέργεια: απομακρύνετε την ακαταστασία, αναμορφώστε τα έπιπλα, δοκιμάστε ένα νέο συνδυασμό χρωμάτων. Ο Ουρανός μπορεί επίσης να σας παροτρύνει να θέλετε να μάθετε για τους προγόνους σας και το γενεαλογικό σας δένδρο. Πλαισιώστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες της παιδικής σας ηλικίας, βρείτε έναν ειδικό χώρο για τα παλιά ενθύμια και χαθείτε στις παλιές αναμνήσεις σας. Αν κάποια κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπαανακατεύονται στην προσωπική σας ζωή, μην γκρινιάζετε συνεχώς αλλά θέστε σαφέστερα όρια και τηρήστε τα. Οι επιλογές της ζωής σας είναι δικές σας, δεν μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλουν οι άλλοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους αποκλείετε από τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ
Κυβερνάτε όλο τον κόσμο, είστε οι ηγέτες στην καριέρα σας, χάρη στην Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής εξέλιξης. Το φεγγάρι ενισχύει τις φιλοδοξίες σας και τις επευφημίες, φέρνει ένα σημαντικό σημείο καμπής στην επαγγελματική πορεία σας. Αν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, έχετε εργαστεί σκληρά, προσβλέποντας σε μια νέα θέση εργασίας ή ηγετική θέση, τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας αποκρυσταλλώνονται και γιορτάζετε τη νίκη σας. Αν πάλι δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπάρχουσα εργασία σας, μπορεί να αποφασίσετε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς νέο ή μια εντελώς διαφορετική επαγγελματική πορεία. Συμβουλή: Για να σταθεροποιήσετε τη θέση σας ως ηγέτης, η εντιμότητα και η ηθική ακεραιότητα είναι άκρως απαραίτητες. Οι συνάδελφοι σας και άτομα με εξουσία θα εκτιμήσουν όχι μόνο τον αγώνα σας αλλά και τη σταθερή προσήλωση στις αξίες σας. Προσοχή τι λέτε, δεν θα μπορέσετε εύκολα να το πάρετε πίσω, αυτό σας συμβουλεύει ο Ερμής στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, σε αντίθεση με τον Ουρανό. Στην προσπάθειά σας να είστε απόλυτα ειλικρινείς, μπορεί να γίνετε αδέξιοι ή, στην χειρότερη περίπτωση, σκληροί και δογματικοί. Εκφράζετε με τόλμη και πάθος τις πεποιθήσεις σας, δεν σας φοβίζει να διαφωνήσετε με τις απόψεις των άλλων ανθρώπων, υπερασπίζεστε τις ιδέες σας και δύσκολα θα συμφωνήσετε τώρα με τους άλλους γύρω σας. Καθώς ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος και ασταθής πλανήτης, προσέξτε οτιδήποτε δημοσιεύετε στα κοινωνικά δίκτυα. Είτε πρόκειται για ένα post είτε ένα σχόλιο στο Facebook είτε ένα Τweet, τα λόγια σας θα μπορούσαν να αφήσουν το σημάδι τους με τρόπους που δεν μπορείτε να προβλέψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η περιπετειώδης πλευρά σας έρχεται στο προσκήνιο, αναζητάτε την εξερεύνηση και την περιπλάνηση, χάρη στην Πανσέληνο στον ένατο οίκοσας, της επέκτασης, της ελευθερίας και του ανώτερου εαυτού. Αν κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, με την αντίστοιχη νέα Σελήνη, σκεφτόσασταν τρόπους να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας, τώρα το όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Ίσως έχετε ήδη σχεδιάσει ένα ταξίδι, να γράψετε ένα βιβλίο ή να πάρετε ένα επαγγελματικό ρίσκο. Λοιπόν, τις επόμενες δυο εβδομάδες έρχεται η ανταμοιβή σας. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τα πλακόστρωτα δρομάκια της Γαλλίας είτε να δείτε την πόλη σας μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα, ο κόσμος σας γίνεται μεγαλύτερος. Αναμείνατε να αλλάξει η ζωή σας, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να ζήσετε την περιπέτεια και να βρείτε τον ανώτερο εαυτό σας. Μια αλλαγή σκηνικού θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με το σκοπό της ζωής σας.Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να θέσετε τις βάσεις για μια επιχειρηματική συνεργασία ή επιχείρηση. Η δίψα σας για μάθηση και νέες εμπειρίες είναι έντονη. Ακούστε τηδιαίσθησή σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε πολύτιμους λίθους γνώσης. Έχετε άγχος για την οικονομική σας κατάσταση; Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα μπορούσε να σας φέρει καινοτόμες ιδέες για να έχετε περισσότερα χρήματα αλλά μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με απρόβλεπτες δαπάνες. Προσέξτε αν κάποιοι από τους φίλους σας, σας πλησιάσουν, προτείνοντάς σας μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα ή ακόμη και μια νέα πηγή εσόδων. Επίσης, βάλτε στην άκρη την εξυπηρετική φύση σας και μη δανείζετε χρήματα, είναι αμφίβολο αν θα τα πάρετε πίσω.

ΖΥΓΟΣ
Αυξήστε τις αποταμιεύσεις σας! Η Πανσέληνος ρίχνει φως στον όγδοο οίκοσας, των κοινών οικονομικών και των κοινών περιουσιακών στοιχείων, και σας φέρνει μια προσοδοφόρα συνεργασία που κινείται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο οικονομικής ασφάλειας και αυξάνει τη δύναμή σας. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε μια επένδυση που αποφέρει καρπούς ή να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Το φεγγάρι σας εμπνέει να αλλάξετε τα κακώς κείμενα της οικονομικής σας κατάστασης, ίσως η διαίσθησή σας, σας οδηγήσει σε μια σημαντική απόφαση που ανοίγει μια νέα πόρτα για τα αποθέματά σας. Ή ίσως ακολουθήσετε το προαίσθημά σας να επενδύσετε ή να διερευνήσετε μια επικερδή πηγή εισοδήματος ή να κάνετε διαπραγμάτευση ακίνητων περιουσιών. Οι ενέργειές σας κατευθύνονται από το ένστικτό σας, αργά και σταθερά παίρνετε αυτό που θέλετε. Τώρα η σκληρή εργασία σας αποπληρώνεται, αυξάνονται τα κέρδη της επιχείρησής σας, είστε αισιόδοξοι για το μέλλον σας. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις στους άλλους και αποφύγετε να είστε επιθετικοί και αθυρόστομοι, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ερμής στο ζώδιό σας, σε αντίθεση με τον Ουρανό. Αν κάνετε ταυτόχρονα πολλά σχέδια, το πιο πιθανό είναι όχι μόνο να μην καταφέρετε τίποτα αλλά και να εκνευριστείτε. Ο Ουρανός προβάλλει την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, θέλετε να απελευθερωθείτε από κάθε είδους περιορισμούς, ίσως ακόμα υιοθετήσετε ένα εκκεντρικό στυλ. Αποφεύγετε τη δουλειά σας και τις πολλές υποχρεώσεις σας, εκείνο που σας απασχολεί τώρα είναι να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να κάνει ό, τι ποθεί. Στην καλύτερη περίπτωση, οι εφευρετικές ιδέες σας, σας βγάζουν από τη μονοτονία και την πλήξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γίνεστε ένα δυναμικό ντουέτο, χάρη στην Πανσέληνο στον έβδομο οίκοσας, των σταθερών σχέσεων, η οποία φέρνει ένα σημαντικό σημείο καμπής σε μια σχέση – κλειδί της ζωής σας, την οποία έχετε χτίσει εδώ και έξι μήνες. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ισχυρότερη τη σχέση σας με μιαδέσμευση, ίσως γίνει πιο αποκλειστική ή εμπλακείτε σε μια νέα καθοριστική για τη ζωή σας γνωριμία. Ή ίσως απλά θελήσετε να έχετε περισσότερη κοινωνική ζωή με την αγάπη σας. Μια αυθόρμητη έξοδος για διασκέδαση μέχρι το πρωί, θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για νακρατήσετε τη φλόγα του πάθους αναμμένη. Ή ίσως βάλετε υπογραφή σεμια επαγγελματική σχέση, καθορίζοντας δίκαιους όρους. Αν τα πράγματαέχουν γίνει καταπιεστικά με κάποιον, μπορεί επίσης να αποφασίσετε ναχωρίσετε. Κάντε το με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον άλλον. Ο Ερμής στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και σε αντίθεση με τον Ουρανό, ρίχνει φως στα βάθη της ψυχής σας, σχετικά με τα διδάγματα που αντλήθηκαν από μια δύσκολη κατάσταση. Βλέπετε τώρα τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, πράγμα το οποίο σας βοηθά να αναγνωρίσετε ότι οι σκληρές εμπειρίες σας έχουν οδηγήσει σε μια τεράστια ανάπτυξη. Αυτή η όψη σας δίνει το θάρρος να απελευθερωθείτε από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σας εξυπηρετούν πια. Αν και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι το τέλος του δρόμου τώρα, είναι όμως η αρχή που θα επιτρέψει τα πράγματα να κινηθούν προς το σωστό δρόμο. Συμβουλή: Προσοχή στα αινιγματικά λόγια σας! Ακόμα και ένα αθώο σχόλιο θα μπορούσε να εκληφθεί ως κακεντρεχές, κι εσείς ως αναίσθητοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωτικότητά σας είναι η κινητήρια δύναμη σε όλες τις αποφάσεις σας, χάρη στην Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας και της ζωντάνιας. Εάν έχετε προσπαθήσει καιρό τώρα να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, το φεγγάρι σας φέρνει ανταμοιβές. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να οργανωθείτε και να κάνετε εκκαθάριση από πρόσωπα και πράγματα που δεν σας αξίζουν. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε έμπνευση να οργανώσετε το γραφείο και τη ζωή σας, δίνοντας προσοχή στις φαινομενικά ασήμαντες λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, αυτό θα μπορούσε να σας αποφέρει κέρδη, οικονομικά και ψυχολογικά. Ίσως ένα νέο σύστημα στην εργασία σας αυξήσει την παραγωγικότητά σας και φέρει το θαυμασμό από κάποια μορφή εξουσίας. Μερικές φορές μπορεί από αξιοπρέπεια να μη ζητάτε βοήθεια, τώρα όμως το φεγγάρι σας ζητά να απευθυνθείτε σε έναν συνάδελφο να κάνει τη δουλειά σας ή σε ένα δικό σας πρόσωπο να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις σας, προκειμένου να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε για λίγο.Αναζητώντας την έγκριση και την αποδοχή από τους άλλους, ο Ερμής στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, σας ζητά να είστε αυθεντικοί και ειλικρινείς με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή μέσα σε μια ομάδα. Αντισταθείτε στο να αλλάξετε την προσωπικότητά σας προκειμένου να είστε αρεστοί στους άλλους. Και αν το κάνετε, θέλετε πραγματικά να οικοδομήσετε μια σχέση που βασίζεται σε ψεύδη; Εκτός αυτού, η αλήθεια και η ειλικρίνεια είναι προτιμότερες από κάτι ψεύτικο. Από τη θετική πλευρά, όντας ανοιχτόμυαλοι, σας βοηθά να κερδίσετε καλούς φίλους ή να ενσωματωθείτε σε μια ενδιαφέρουσα νέα ομάδα ή ακόμη και να εμπνευστείτε να γίνετε μέλος μιας ακτιβιστικής ομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγείτε έξω και διασκεδάστε! Έχετε μια ενθουσιώδη διάθεση και είστεεκφραστικοί, χάρη στην Πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της χαράς. Το φεγγάρι φέρνει στο φως ό, τι έχει προετοιμαστεί τους τελευταίους έξι μήνες, ίσως μια νέα ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό έργο.Ίσως κάνετε το καλλιτεχνικό ντεμπούτο σας ή ξεκινήσετε μια σταθερήερωτική σχέση ή ίσως εσείς και ο σύντροφός σας γιορτάζετε την αγάπη σας, διασκεδάζοντας μέχρι το πρωί ή συζητάτε για το κοινό μέλλον σας.Μπορεί και να πάρετε τη δύναμη να πείτε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε πραγματικά γι’ αυτόν/ήν. Η ζωή σας φαίνεται πιο φωτεινή, έχετε θάρρος, δύναμη και δημιουργική έκφραση, το φεγγάρι θα μπορούσε να αφυπνίσει την καλλιτεχνική πλευρά σας. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, ένα πράγμα είναι σίγουρο: έχετε σφοδρή επιθυμία για έρωτα και ζωή και ξέρετε πολύ καλά ότι τίποτα δεν θα κερδίσετε, αν δεν τολμήσετε! Η άνοδος στη σκάλα της επιτυχίας αυξάνει την ανεξαρτησία σας; Αυτό είναι ένα φλέγον ζήτημα που πρέπει να δείτε σοβαρά, καθώς ο Ερμής στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, αυξάνει την επιθυμία σας για αυξημένη επιρροή στο χώρο της εργασίας σας αλλά και την ανάγκη σας για αυτονομία. Θέλετε να βαδίσετε σε μία καθορισμένηκατεύθυνση ως ηγέτης και εξουσιαστής. Είτε θα βρείτε έναν τρόπο να συνδυάσετε την αυτονομία σας με τις ανάγκες μιας ομάδας είτε ξαφνικά μπορεί να χάσετε από δίπλα σας τους καλύτερους συμμάχους σας και να βαδίσετε σε δύσβατα μονοπάτια. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε το δράμα και τις εξουσιαστικές τάσεις σας, δεν υπάρχει καμία λογική στο νακαταστρέφετε τις σχέσεις σας, ακόμα κι αν είστε οι νικητές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε κολλημένοι στο σπίτι σας! Αισθάνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, χάρη στην Πανσέληνο που στέλνει το λαμπερό φως της στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα μπορούσατε να ρίξετε χρήματα στο σπίτι σας, να έχετε μια εγκυμοσύνη ή ακόμα και να αλλάξει η σχέση σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ιδιαίτερα μια γυναίκα συγγενή.Νιώθετε περισσότερη γαλήνη και ζεστασιά στο καταφύγιό σας, μπορεί και να αισθανθείτε ενθουσιασμένοι με την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή ακόμα και από μια μετεγκατάσταση. Ίσως ένας συγγενής ή φίλος σας αναφέρει τυχαία ένα σπίτι που είναι προς πώληση ή ενοικίαση,και εσείς φτιάχνετε τα κουτιά. Γιορτάστε τους καρπούς των προσπαθειών σας προσκαλώντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ένα σπιτικό γεύμα ή απλά χαλαρώνοντας στο σπίτι σας με τις αναμνήσεις σας. Το ζώδιό σας έχει την τάση να επαναστατεί όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε και τώρα ο Ερμής στο φιλοσοφικό και φιλελεύθερο ένατο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνει στο προσκήνιο την εκκεντρική και φιλελεύθερη πλευρά σας και σας ωθεί να εξελιχθείτε. Το σύμπαν σας προκαλεί να ανοίξετε το μυαλό σας ακόμη περισσότερο, να υιοθετήσετε μια νέα νοοτροπία και τρόπο ζωής που απαιτούν από εσάς να αλλάξετε τις σχέσεις σας και τη ζωή σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η εσωτερική δουλειά που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό πραγματικά αξίζει τον κόπο.
Υ.Γ. Κάποιος με τον οποίον έχετε κόψει τις σχέσεις σας έρχεται να σας δώσει έναν ακόμα πυροβολισμό. Μην προκαλείτε!

ΙΧΘΥΣ
Οι ιδέες σας και οι απόψεις σας δεν περνούν απαρατήρητες, χάρη στην Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Μπορεί και να λάβετε σημαντικές ειδήσεις που περιμένατε καιρό ή ένας συνεργάτης ή φίλος θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για ένα νέο εγχείρημα που αυξάνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό Είτε πρόκειται για ένα μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μια συζήτηση, μοιράζεστε το θρίαμβό σας με τους γύρω σας και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που έχουν οικοδομηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Η διδασκαλία και η συγγραφή είναι ιδιαίτερα ευνοημένες από το φως του φεγγαριού και ίσως αποφασίσετε να εκδώσετε ένα βιβλίο ή ένα έργο σας θα έχει σημαντική εξέλιξη. Ανταλλάξτε ιδέες με τους γύρω σας και θα έχετε περισσότερα οφέλη συνεργαζόμενοι με τους άλλους. Ίσως ακόμα το smartphone, το tablet σας ή ένα ταξίδι αποβούν καθοριστικά για μια μεγαλοφυή ιδέα σας. Έχετε βαρεθεί μέχρι δακρύων τις επιφανειακές συζητήσεις και η αντίθεση του Ερμή στον οικείο και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας με τον Ουρανό, σας παροτρύνει να προχωρήσετε πέρα από τις ίδιες, παλιές συνομιλίες. Το σύμπαν σας κάνει να αναρωτιέστε αν πρέπει να μοιραστείτε κάτι από τον εαυτό σας ή να το κρατήσετε κλειδωμένο στο θησαυροφυλάκιο της ψυχής σας. Θέλετε βαθιές σχέσεις, με νόημα στη ζωή σας, αλλά προσέξτε τι μοιράζεστε με τους άλλους. Επίσης, σεβαστείτε τα μυστικά των άλλων ανθρώπων και μη μιλάτε σε κανέναν, αν το κάνετε τα γεγονότα θα στραφούν εναντίον σας.

Keywords
αστρα, το φως, δραση, νέα, πήχη, σημαίνει, λύση, δραμα, facebook, βγείτε, γαλλια, βασεις, φως, προβάλλει, στυλ, ειλικρίνεια, επιρροή, ειδήσεις, tablet, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, ωροσκοπιο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, www.facebook.com, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, αποτελεσματα, βγείτε, διακοσμηση, γνωμη, γυναικα, δουλεια, εγκυμοσυνη, εξοδος, επιπλα, εργασια, ηγετης, ηθικη, θαρρος, θεμα, καριερα, ονειρα, οριζοντες, οψη, περιοδος, σεληνη, φλογα, φωτογραφιες, φως, ωρα, αγαπη, αγχος, αθωο, αξιζει, αναμνησεις, ανοδος, αξιοπρεπεια, απλα, ατμοσφαιρα, εβδομαδες, βιβλιο, βοηθεια, βρειτε, γεγονοτα, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, διψα, δικη, δωσει, δικτυα, δυναμικο, δωρο, εγχειρημα, ευκολα, ειλικρίνεια, ειλικρινης, υπαρχει, εκκαθαριση, εκφραση, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, ενστικτο, εξελιξη, εξι, ενοικιαση, επιρροή, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ζεστη, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωνη, ιδεα, ιδεες, υπομονη, εικονα, οικο, ισορροπια, λεπτομερειες, λύση, λογια, μαγεια, μακρια, ματια, μεχρι το πρωι, μηνες, μορφη, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νικη, νοημα, νοοτροπια, προβάλλει, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, ουρανος, οντας, ορια, οπωσδηποτε, οραματα, παθος, πηγη, υπογραφη, προβληματα, πορτα, πρωι, ρισκο, σιγουρο, συζητηση, σπιτι, στα ακρα, στυλ, συμπαν, σχεδια, ταση, τολμηστε, τολμη, το φως, τρελα, φεγγαρι, φυση, φωλια, ψευτικο, ψυχολογικα, αδυνατο, ασφαλεια, ειλικρινεις, γινετε, ηγετες, ιδιαιτερα, κειμενα, οψεις, πήχη, πληγες, πωληση, σημαίνει, σωστο, tablet, ταξιδι
Τυχαία Θέματα