Τί προβλέπουν τα άστρα από 24-30.4.2017;

Διαβάστε τις eβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Στο πρώτο τριήμερο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας και μετέπειτα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, χρήματα έρχονται στα χέρια σας, βελτιώνονται τα οικονομικά σας, τακτοποιείτε αιωρούμενες εκκρεμότητες. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο

με τον Ουρανό προσοχή στις κουβέντες σας, στις συζητήσεις σας με ανταγωνιστές ή με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχουν διαφορές απόψεων, θα πρέπει να μιλήσετε συγκρατημένα, αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις μια καινούργια δελεαστική επαγγελματική πρόταση που θα ακούσετε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, αλλαγές έρχονται στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Οι δυναμικές σας ενέργειες θα τερματίσουν περιπτώσεις χωρισμού, με δική σας προσέγγιση θα μπουν τα πράγματα σε τάξη, το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση και μάλιστα άμεση. Εσείς οι ελεύθεροι θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, προμηνύεται έναρξη σχέσης με δυνατά αισθήματα έλξης και πάθους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας καταφθάνουν καθυστερούμενα έσοδα, θα γεμίσει το πορτοφόλι σας, ωστόσο προσοχή στις αγορές που θα κάνετε, σκεφτείτε και κινηθείτε προνοητικά και όχι παρορμητικά. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, ευέξαπτη θα κάνει τη στάση σας, κόκκινο πανί θα σας βγάλει ένα συγκεκριμένο άτομο, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, η μεταξύ σας σύγκρουση θα έχει αρνητικές συνέπειες. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Κριό, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε ένα καινούργιο πρόσωπο, εσείς που είστε μόνοι εδώ και αρκετό καιρό, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να προβείτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κυνηγήσετε τις νέες εμπειρίες, η δράση σας θα είναι δυναμική, εσείς οι απογοητευμένοι τραβάτε ‘‘χι’’ στο παρελθόν. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την Σελήνη στον Καρκίνο, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σοβαρές και δεσμευτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και στη συνέχεια με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα επανεξετάσετε κάποιες οικονομικές σας κινήσεις, βάζετε νέο πρόγραμμα, αλλάζετε τις προτεραιότητές σας. Τώρα θα εστιάσετε σε ζητήματα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και κατοχύρωση, στόχος σας θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα. Σταθερότητα θα επιδιώξετε στον επαγγελματικό σας τομέα, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό ενδεχομένως να σας ωθήσει σε ανυπόμονες ενέργειες, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Ο ερχομός της Σελήνη στο ζώδιό σας θα αναστατώσει τη σκέψη σας, στον ερωτικό σας τομέα θα αναζητήσετε ποικιλία και περιπέτεια, κοινωνική θα είναι η στάση σας, αυθόρμητες οι προσεγγίσεις σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, είναι πολύ πιθανό να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε και να εκτιμήσετε τα καλά και τα θετικά που ήρθαν ως τώρα στη ζωή σας, αφήνετε στην άκρη παράπονα και πεσιμιστικές σκέψεις, θα νιώσετε αισιόδοξοι και τυχεροί. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό, ανανεώνονται οι διαθέσεις σας, κυρίως οι ερωτικές, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα φλερτάρετε με αυθορμητισμό, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε, τώρα θα αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί άφοβα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους, θετικοί θα φανείτε στα καινούργια ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, αφήνετε πίσω σας παρελθοντικές αποτυχίες, τώρα θα εστιάσετε στο μέλλον, θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, ισορροπία θα υπάρξει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, λύνονται τυχόν διαφορές ή παρεξηγήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, που θα ανοίξει δίοδο δεσμευτικών αποφάσεων.

ΛΕΩΝ

Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα σας ωθήσουν να αλλάξετε στάσιμες καταστάσεις και αρνητικές συνθήκες. Έρχονται αναθεωρήσεις σε θέματα επαγγελματικά και ερωτικά, ίσως να τερματίσετε μη συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες, με αποφασιστικό τρόπο θα διακόψετε επαφές με πρόσωπα που κουράζουν την ψυχολογία σας. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, παρορμητικές θα κάνει τις αντιδράσεις σας, προσοχή στα λόγια σας, ελλοχεύει κίνδυνος να πείτε κουβέντες ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα μπορέσετε να τις τηρήσετε. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό τερματίζει τυχόν αναστολές, στις συναισθηματικές σας προσεγγίσεις θα είστε άμεσοι, δυναμικοί και ξεκάθαροι. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα καταφέρετε να γνωριστείτε με πρόσωπο που δε θα είναι περαστικό από τη ζωή σας, προμηνύεται καινούργιος δεσμός μεγάλης διάρκειας, έντονων αισθημάτων. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, εσείς που διατηρείτε δεσμό θα επικεντρωθείτε στο αγαπημένο σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο αφήνετε στην άκρη προβληματισμούς, σκοτούρες και βαριές ευθύνες, επιθυμία και ανάγκη σας θα είναι να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε και να χαλαρώσετε. Δοτική θα είναι η στάση σας, θα προσφέρετε τη συμπαράσταση και την υποστήριξή σας, με φιλικό σας πρόσωπο αναθερμαίνονται οι επαφές σας. Με την εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό, ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας δημιουργήσει έντονο ενθουσιασμό, τώρα θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας, θα νιώσετε δυνατοί και ακμαίοι, έτοιμοι να ρισκάρετε και να προχωρήσετε χωρίς αναστολές. Σε συνδυασμό με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, δε θα έχετε καμία αντίρρηση να πειραματιστείτε, θα αξιοποιήσετε τα καινούργια ενδεχόμενα που θα ανοιχτούν, επαγγελματικά και ερωτικά. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι δε θα τρενάρετε άλλο την κατάσταση, η κίνηση να πλησιάσετε το πρόσωπο που αγαπάτε, θα έχει κατάληξη επανένωσης.

ΖΥΓΟΣ

Η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, δυναμική και ζωτική θα είναι η διάθεσή σας, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, καλό θα είναι να αποφύγετε τον ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης. Περιορίστε τάσεις ανυπομονησίας, σε περίπτωση που ενεργήσετε εξουσιαστικά ή απαιτητικά, θα υπάρξουν συγκρούσεις και αρνητικές αντιδράσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα σας ωθήσει στο να διεκδικήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, τόσο σε θέματα ερωτικά, όσο και σε οικονομικά. Η στάση σας θα είναι άμεση, παρορμητική, ίσως και αρκετά παθιασμένη. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, ανήσυχες καταστάσεις θα δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας, έχοντας την επιθυμία να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, ίσως οι ενέργειές σας να ξεφύγουν από τα συνετά όρια. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα καταφέρει να σας ηρεμήσει ψυχολογικά και συναισθηματικά, θα βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βάλει σε σκέψεις, ίσως να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν για να αναλύσετε κινήσεις, να ψάξετε αιτίες και αφορμές. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε, θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στα θετικά, να εκτιμήσετε αυτά που σας προσφέρουν κάποια συγκεκριμένα άτομα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ποιοι στάθηκαν πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι αξίζουν το ενδιαφέρον σας. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Κριό αλλάζετε τις συνθήκες της ερωτικής σας σχέσης, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί, εκδηλωτικοί και ιδιαιτέρως ερωτικοί. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης, σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν σχετικά με την μελλοντική σας πορεία. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους, εσείς οι ερωτικά μόνοι προσεγγίστε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Η εβδομάδα σας θα κλείσει με άνοιγμα νέας ερωτικής προοπτικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονη ζωτικότητα θα σας φέρει ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό, αναλαμβάνετε ρίσκα, περνάτε σε κινήσεις δυναμικές, με στόχο την αλλαγή και τη βελτίωση. Καινούργιο άνοιγμα θα υπάρξει στα επαγγελματικά σας, αισιόδοξους θα σας βρουν οι εξελίξεις, καταφθάνουν νέες προτάσεις, καινούργιες συνεργασίες. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, ναι μεν θα διευρύνει τα πνευματικά σας όρια, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό σας φέρνει καινούργια ερωτική γνωριμία, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, ο ενθουσιασμός σας θα είναι έντονος. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο, σε εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό είναι πολύ πιθανό να φέρει δεσμεύσεις. Επιθυμία σας θα είναι να σταθεροποιήσετε την πορεία του δεσμού σας, ώριμη θα είναι η στάση σας, συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα ανοιχτείτε επαγγελματικά, βάζετε σε εφαρμογή σχέδια προηγούμενων ημερών ή περιόδων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με σύνεση και ώριμη σκέψη, τα βήματά σας θα είναι καλά μελετημένα. Υποστήριξη θα βρείτε στα ρίσκα που θα αναλάβετε, θα σταθούν στο πλευρό σας σημαντικά πρόσωπα, άξια της φιλίας και της εμπιστοσύνης σας. Με τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό, σας συμβουλεύω να φανείτε συμβιβαστικοί σε θέματα οικονομικών διαπραγματεύσεων. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Κριό θα τονώσει την ερωτική σας αυτοπεποίθηση, κάποιοι από εσάς παίρνετε απόφαση να προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Στο τέλος της εβδομάδας, η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα φέρει ισορροπία στις επιθυμίες και στα συναισθήματά σας, βγαίνετε από τυχόν διλήμματα, θα καταφέρετε να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένο ερωτικό ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε οικονομικά, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε σταθερά εισοδήματα, φεύγει το άγχος και η αβεβαιότητα. Για κάποιους από εσάς καταφθάνουν στα χέρια σας καθυστερούμενα χρηματικά ποσά. Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σας κάνει ανυπόμονους και αδιάλλακτους, σας συμβουλεύω στις συζητήσεις σας να κρατήσετε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας, η οξύθυμη ή παρορμητική στάση θα φέρει εντάσεις και προβλήματα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, νέα ερωτική αρχή θα προκύψει στην ζωή σας. Στα μέσα της εβδομάδας θα βγείτε ραντεβού με πρόσωπο που θα σας δώσει δυνατότητα σταθερού δεσμού, δεν αποκλείεται να είναι το πρώην ερωτικό σας ταίρι. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σας φέρει τόλμη και ενθουσιασμό για τα νέα ανοίγματα που θα προκύψουν, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό.

ΙΧΘΥΣ

Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό θα αναστατωθεί το πνεύμα σας, ναι μεν θα εμφανιστούν στη σκέψη σας νέες δυναμικές και πρωτοποριακές ιδέες, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και σε διαφόρων ειδών αντιδραστικές εξάρσεις. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Κριό θα τονώσει τον ερωτισμό σας, η ελκυστικότητά σας θα προσελκύσει δίπλα σας ένα καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι αν θα δώσετε το ελεύθερο για να προχωρήσουν οι επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης σταθερής σχέσης, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις αποφάσεις σας. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα εναντιωθείτε σε συντηρητικές απόψεις, τερματίζουν προκαταλήψεις και αναστολές. Παίρνετε απόφαση να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας, ποικιλία θα αναζητήσετε, οι ενέργειές σας ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 24-30.4.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα