Τι προβλέπουν τα άστρα από 21.12 έως 27.12.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Κριούς! Μείνετε στο σπίτι σας και θα περάσετε υπέροχα! Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας φέρνει τρυφερές,

συναισθηματικές στιγμές και φωτίζει ένα οικογενειακό γεγονός το οποίο έχει προετοιμαστεί έξι μήνες πριν. Νιώθετε πιο οικεία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως καλέσετε τους αγαπημένους σας σε ένα εορταστικό δείπνο στο σπίτι σας ή ασχοληθείτε με τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορεί ακόμα και να υπογράψετε μια νέα μίσθωση, ειδικά αν νιώθετε ότι το σπίτι που διαμένετε δεν μπορεί να σας δώσει ηρεμία και ασφάλεια. Χαρά, ενθουσιασμό, πάθος και λάμψη σας φέρνει αυτές τις γιορτινές ημέρες η στοργική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, σε ένα εξάγωνο με τον Δία. Νιώθετε περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα με τον αγαπημένο σας, δίνετε όρκους αγάπης για να είστε μαζί και το επόμενο έτος. Η σχέση σας είναι ευλογημένη από το λαμπρό αστέρι των Χριστουγέννων.

Εάν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να ανταποκριθείτε σε ένα άτομο μοναδικό, κάποιον/α που τον αισθάνεστε σαν την αδελφή ψυχή σας, νιώθετε ότι αυτή η σχέση είναι γραφτό να γίνει. Ίσως ακούσετε μια χαρούμενη είδηση ​​για χρήματα ή διευθετήσετε ένα κληρονομικό ζήτημα, αισθάνεστε τυχεροί! Ίσως πάλι πάρετε κάποια βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειάς σας ή έχετε ειδήσεις σχετικά με χρήματα που προέρχονται από ένα έργο σας. Αποφασίζετε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις επενδυτικές συμβουλές των ειδικών ή μπορεί να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Συναισθηματικά, τα συναισθήματά σας ξεχειλίζουν, και ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό στους άλλους, είναι επίσης ακόμα καλύτερο να επιτρέψετε στους άλλους να έρθουν ακόμα πιο κοντά σας. Οι φίλοι σας και ο σύντροφός σας θα είναι εκεί, πάντα δίπλα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους αφήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Ταύρους! Τι όμορφα είναι να είστε με κόσμο! Η Πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της κοινωνικότητας και της επικοινωνίας, και σας κάνει χαρούμενους και ομιλητικούς, άλλωστε αυτό απαιτεί το κλίμα των γιορτών. Ένας διάλογος ή η ανταλλαγή απόψεων θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά με κάποια άτομα ή μια ιδέα την οποία έχετε επεξεργαστεί τους τελευταίους έξι μήνες που θα μπορούσε επίσης να αποδώσει καρπούς. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις είναι σίγουρο ότι θα έρθουν αναπάντεχα στη ζωή σας, γι’ αυτό μην προσπεράσετε κάποιες πληροφορίες που θα έχετε. Μια νέα αγάπη μπορεί να μπει στη ζωή σας, καθώς η μαγνητική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, συναντά σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο τον τυχερό Δία. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που σας μαγνητίζει με ένα βλέμμα του, που σας μιλά και κτυπά η καρδιά σας δυνατά, μια γνωριμία που έχει μακροπρόθεσμη προοπτική. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε τα εξής: Αυτό το άτομο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από τον συνηθισμένο σας τύπο, έτσι να έχετε ανοικτό μυαλό και καρδιά. Ή ίσως ένα ερωτικό ενδιαφέρον μετατραπεί σε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό.

Είστε σε σχέση; Ο έρωτας παίρνει μια χαρούμενη στροφή 180 μοιρών, εσείς και ο σύντροφός σας θέλετε να φύγετε μακριά, να ζήσετε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ίσως μελετήσετε κάποιους ταξιδιωτικούς προορισμούς, θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Γίνεστε τώρα πιο ενθουσιώδεις και αυθόρμητοι, απολαμβάνοντας το χρόνο που έχετε μαζί, δεν θα είναι τόσο δύσκολο για σας. Έχετε τη διάθεση για συντροφικότητα και διασκέδαση, θέλετε να έχετε κοντά σας κάποιον/α που μπορείτε να μοιραστείτε τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Διδύμους! Έχετε τα χρήματα στο μυαλό σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, φέρνει ένα οικονομικό ζήτημα στο φως. Μια νέα προσφορά εργασίας, ένας οικονομικός διακανονισμός ή μια προώθηση σας φέρνει το φεγγάρι στην πόρτα σας. Ή ίσως μια νέα πηγή εσόδων αυξάνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό και σας κάνει να αισθάνεστε επιτέλους ασφαλείς. Αυτό το σεληνιακό φως αποκαλύπτει τη γρήγορη διαδρομή προς τη δουλειά των ονείρων σας ή την εξεύρεση ενός πελάτη που θα συμβάλει θετικά στην αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού σας. Η καλή παρέα θα απελευθερώσει την αρνητική ενέργεια μέσα σας, καθώς η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, ενώνεται σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον αισιόδοξο Δία. Αφήστε στην άκρη τα απλά ρούχα και φορέστε κάτι πιο εντυπωσιακό και κολακευτικό, άλλωστε το προστάζουν οι γιορτινές ημέρες.

Με τη μαγνητική Αφροδίτη, ποτέ δεν ξέρετε ποιόν θα συναντήσετε. Αν νιώθατε εγκλωβισμένοι στις κατηφείς σκέψεις σας, τώρα αισθάνεστε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι για τη ζωή, αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε. Επειδή νιώθετε ενθουσιασμένοι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεφύγετε από τα όριά σας! Οι σκέψεις σας γίνονται πιο θετικές, τους αγκαλιάζετε όλους και υψώνετε το ποτήρι στην υγειά τους. Και επειδή είναι γιορτές, ξεκινήστε το νοικοκύρεμα στο σπίτι σας. Η εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα και πιο απελευθερωμένοι, θα απολαμβάνετε την ηρεμία και τη χαρά ενός καθαρού περιβάλλοντος. Η καθαριότητα είναι πραγματικά μισή αρχοντιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Καρκίνους! Ό, τι θέλετε, κάντε το να συμβεί! Η Πανσέληνος στον πρώτο οίκο σας, του νέου ξεκινήματος, σας δίνει μια νέα ώθηση στη ζωή. Αν τους τελευταίους έξι μήνες, έχετε προσπαθήσει για ένα προσωπικό έργο ή να κάνετε αλλαγή σε κάποιον τομέα της ζωής σας, τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε το ντεμπούτο σας. Παίρνετε πρωτοβουλίες, είστε ατρόμητοι και αυθεντικοί, είστε ο εαυτός σας! Σύντομα θα έχετε την αδελφή ψυχή δίπλα σας ή κάποιον για να σας ανεβάσει στη σκάλα της επιτυχίας. Οι άλλοι άνθρωποι σας θεωρούν ως ηγέτη, είστε η ψυχή της παρέας. Τι άλλο θέλετε περισσότερο; Έχετε τη σεληνιακή άδεια να προωθήσετε τον εαυτό σας. Αισθάνεστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον τυχερό Δία.

Η ψυχή σας αναβλύζει από πάθος, συναισθήματα και ενέργεια, θέλετε να γιορτάσετε και να νιώσετε το χαρούμενο κλίμα των Χριστουγέννων, έχετε πάθος για έρωτα και ζωή. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α από ένα διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο ή κάποιον/α που έρχεται από μακριά. Αν είστε σε σχέση, μπορεί και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι σε ένα ορεινό καταφύγιο για δύο. Αφήνετε ελεύθερη όλη αυτή την έντονη ενέργειά σας για να σας οδηγήσει σε έντονα και παθιασμένα βράδια. Ή μπορεί να πάρετε τον αγαπημένο σας και να συσπειρώσετε τους κοινούς φίλους σας για μια διασκέδαση μέχρι το πρωί. Ή ίσως θελήσετε να φιλοξενήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι σας που έρχονται για να σας επισκεφτούν και μοιράζεστε μαζί κέφι και χαρά. Το κλίμα είναι ζεστό και γενναιόδωρο… όλοι θα αισθάνονται σαν βασιλιάδες!

ΛΕΩΝ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Λέοντες! Είστε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, κατανοείτε το βαθύ μήνυμα που σας στέλνει: της αγάπης και της συγχώρεσης. Η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, θεραπεύει τις πληγές της ψυχής σας, νιώθετε γαλήνη και ειρήνη. Μετά από έξι μήνες ενδοσκόπησης, έχετε κάνει τον απολογισμό σας, νιώθετε να είστε στην κορυφή του βουνού, έτοιμοι να αγκαλιάσετε μια νέα πραγματικότητα. Γιορτάστε με αγάπη αυτή τη συναισθηματική αναγέννησή σας, συγχωρώντας όσους σας πλήγωσαν και αποκαθιστώντας την ψυχική ηρεμία σας. Ίσως τώρα ασχοληθείτε περισσότερο με το θείο ή απλά κάνετε μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή κοντά σε νερό. Η επικοινωνία σας με τη φύση (κυρίως με το νερό) θα μπορούσε επίσης να αποκαταστήσει την ψυχή σας. Μη φανταστείτε όμως ότι θα περάσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες μόνοι σας.

Μια θετική ενέργεια αγκαλιάζει την ψυχή σας καθώς η μαγνητική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, είναι σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον τυχερό Δία. Προσκαλέστε τους αγαπημένους σας για δείπνο, αλλάξτε το ντεκόρ του σπιτιού σας ή ακόμα ξεκινήστε την αναζήτηση μιας νέας κατοικίας σε μια περιοχή που αγαπάτε. Τα πράγματα γίνονται πιο πρόσχαρα στο σπίτι σας, νιώθετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Συγκεντρώνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο σπίτι σας, επιλύετε ένα αρνητικό ζήτημα μεταξύ σας, χορεύετε σε αισθησιακούς ρυθμούς με τον αγαπημένο σας, αυτή η έντονη χαρούμενη διάθεσή σας συνοδεύει όλες τις σχέσεις σας,. Με αυτή την αισιόδοξη διάθεση, σίγουρα δεν πρόκειται να θυμηθείτε το ζοφερό παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Παρθένους! Γιορτάστε! Η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της κοινωνικής δραστηριότητας, φέρνει μια αισιόδοξη νότα στη ζωή σας, ζείτε έντονα τις στιγμές. Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να κάνει θετικά βήματα, έτσι συσπειρώστε την ομάδα σας και ολοκληρώστε το. Ίσως η ομάδα σας σημειώσει μια μεγάλη νίκη ή απλά συγκεντρώνετε τους φίλους σας και διασκεδάζετε μέχρι το πρωί. Ή μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια εθελοντική εργασία ή να κάνετε φιλανθρωπίες, δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά τα ανθρωπιστικά ζητήματα. Η εξυπηρετική σας φύση δεν μπορεί να μην είναι έκδηλη αυτές τις Άγιες ημέρες.

Αισθάνεστε συναισθηματικά συνδεδεμένοι με τους άλλους ανθρώπους, γνωρίζετε ότι κάποιοι είναι λιγότερο τυχεροί από εσάς και έχουν την ανάγκη σας, οπότε απολαμβάνετε να δίνετε. Ευτυχία για σας είναι να προσφέρετε ό, τι μπορείτε, κι αυτό τονίζεται ιδιαίτερα με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, η οποία σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον επεκτατικό Δία. Εάν πρέπει να πείτε έναν καλό λόγο ή να χαρίσετε κάτι, οι γενναιόδωρες πράξεις σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους γύρω σας. Αισθάνεστε ότι όλα πάνε περίφημα στη ζωή σας, είστε η ψυχή της παρέας, καθώς το σύμπαν σας σμίγει με πολύ κόσμο. Πάρτε μαζί σας και κάποιες επαγγελματικές κάρτες αν βγείτε έξω, γιατί ακόμη και μια απλή και τυχαία γνωριμία θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε ελίτ κοινωνικές επαφές ή σε μια καθοριστική για τη ζωή σας συνεργασία ή ακόμα και αγάπη. Ενώστε τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη σας για να αλλάξετε τον κόσμο!

ΖΥΓΟΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Ζυγούς! Είστε έτοιμοι για μια κορυφαία στιγμή στη ζωή σας; Οι προοπτικές της σταδιοδρομίας σας γίνονται πιο φωτεινές, χάρη στην Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας. Η επιμελής εργασία σας θα μπορούσε να αποδώσει καρπούς και γιορτάζετε την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας. Ίσως καταφέρετε και να τελειώσετε ένα έργο για το οποίο προσπαθούσατε καιρό. Νιώθετε πολύ καλύτερα, καθώς τώρα έχετε μια σαφή εικόνα για τα επόμενα μεγάλα βήματά σας. Απευθυνθείτε σε πιο έμπειρα άτομα για καθοδήγηση ή άτομα σε υψηλές θέσεις. Θα μπορούσε να ανοίξει μια συναρπαστική πόρτα, εάν είστε νομότυποι και ηθικοί. Αν τους τελευταίους έξι μήνες έχετε προσπαθήσει για μια προαγωγή ή μια αλλαγή εργασίας ή ακόμη και για μια ριζικά νέα πορεία στη σταδιοδρομία σας, τώρα θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας. Δεν είναι ένας καλός λόγος για να γιορτάσετε;

Η αγάπη σας για την πολυτέλεια και την άνετη ζωή γίνεται τώρα πιο έκδηλη αυτές τις ημέρες των γιορτών, καθώς η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της πολυτέλειας, συναντά σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο τον σπάταλο Δία. Ίσως ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ό, τι και όποιον αγαπάτε, ίσως αγοράσετε αυτό το πολυτελές αντικείμενο που πάντα θέλατε να αποκτήσετε. Ή μπορεί και να θελήσετε να γιορτάσετε με χαβιάρι και ακριβή σαμπάνια, να απολαύσετε ένα πλούσιο γεύμα που θα το θυμάστε για πάντα. Θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας τα πάντα: καλό φαγητό, χρήματα και ατελείωτες φιλοφρονήσεις. Όταν πρόκειται για τα άτομα που λατρεύετε, τα δίνετε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Σκορπιούς! Χαρά, αισιοδοξία και ελευθερία σας προσφέρει η Πανσέληνος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σκέφτεστε τα ταξίδια, την περιπέτεια και τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Αν τους τελευταίους έξι μήνες είχατε προσπαθήσει να αλλάξετε τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της ζωής σας, τώρα βλέπετε με ένα νέο τρόπο τα πράγματα, μπαίνει φρέσκος αέρας στο μυαλό και την καρδιά σας. Συνειδητοποιείτε ότι ακόμη και μια συνηθισμένη ρουτίνα, θέλει αλλαγή κάπου-κάπου. Είστε έτοιμοι να τραπείτε σε φυγή, αναζητάτε την ελευθερία και την περιπέτεια, κάνοντας ένα ταξίδι ή απλά κάτι διαφορετικό. Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε ή απλά να ξεφύγετε από την αποτελμάτωση, ήρθε η ώρα να αδράξετε την ευκαιρία! Αφήνετε τις συνήθεις δραστηριότητές και τις υποχρεώσεις σας, συναντάτε ανθρώπους που κανονικά δεν θα προσεγγίζατε.

Περνάτε το χρόνο σας έξω (άλλωστε είναι γιορτινές ημέρες) ή απλά σβήνετε τη δίψα σας για γνώση διαβάζοντας ένα επιστημονικό ή πνευματικό βιβλίο. Το σύμπαν σας θυμίζει τις απεριόριστες δυνατότητες που έχετε. Η ζωή σας ανήκει, ο έρωτας παραμονεύει στη γωνία, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας πέφτει στην αγκαλιά του τολμηρού Δία, σχηματίζοντας ένα ευνοϊκό εξάγωνο. Είστε η ψυχή της παρέας, έχετε επεκτατική διάθεση, λέτε αστεία και τα καλύτερα ανέκδοτα ή καλείτε τον αγαπημένο σας και τους φίλους σας για να γιορτάσετε μαζί. Όλοι είναι ευτυχισμένοι με την χαρούμενη αύρα που αποπνέετε. Έχετε ένα ταλέντο να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται μοναδικοί. Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να βλέπετε τη χαρούμενη πλευρά του έρωτα και της ζωής, είστε πραγματικά ξεχωριστοί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Τοξότες! Πάθος, δύναμη και τόλμη σας χαρίζει η Πανσέληνος στον πολυμήχανο όγδοο οίκο σας, και φέρνει μια ευχάριστη τροπή των γεγονότων, βελτιώνει την οικονομική σας κατάσταση και ενισχύει τις στενές σχέσεις σας, αισθάνεστε ένα πιο βαθύ συναισθηματικό δεσμό, μια ένωση ψυχής. Ένα ζήτημα ακινήτων ή μια επιχειρηματική συμφωνία που ήταν στον αέρα εδώ και έξι μήνες λαμβάνουν ένα ευτυχές τέλος. Εσείς και η αγάπη σας μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε από κοινού και νιώθετε ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας ή ενώνετε τους οικονομικούς πόρους σας. Είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με ένα συνεργάτη με σκοπό το αμοιβαίο κέρδος. Αισθάνεστε ανεξήγητα αισιόδοξοι, χάρη σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, με τον κυβερνήτη σας, τον αισιόδοξο Δία.

Ζείτε σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα, η έμπνευση και η φαντασία σας, σας οδηγούν στον κόσμο του ονείρου και του παραμυθιού. Απολαύστε αυτή τη μαγεία με την αγάπη σας ή με ένα μυστηριώδη άγνωστο που έρχεται από μακριά. Με τον περιπετειώδη Δία, θέλετε να δοκιμάσετε οτιδήποτε, κι ας είναι μια απλή περιπέτεια της στιγμής. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα Χριστούγεννα έχουν ένα πιο βαθύ πνευματικό μήνυμα, έτσι σκάψτε τώρα βαθύτερα στην ψυχή σας και επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάει με τη ροή των γεγονότων, εμπιστευόμενοι τη βούληση του σύμπαντος. Ονειρευτείτε πώς θα θέλατε να είναι η ζωή σας και ακούστε το ένστικτό σας, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μαγικά, μυστικά μέρη. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και το αστέρι των Χριστουγέννων φωτίζει το δρόμο σας, έτσι έχετε ένα ανοικτό μυαλό και καρδιά για να δείτε τα θαύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Αιγόκερους! Έχετε τη διάθεση να γίνετε «ένα» με την αγάπη σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους, καθώς η Πανσέληνος στέλνει το φως της στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μια σημαντική σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική, μεταβαίνει στο επόμενο επίπεδο. Ή μπορεί να αποφασίσετε να χωρίσετε, καθώς τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα. Έχετε μια συνεργατική διάθεση, θέλετε να βρεθείτε με κόσμο, έτσι καλλιεργείτε υγιείς σχέσεις, επιδεικνύοντας φροντίδα και σεβασμό και απομακρύνετε εκείνες που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν τίποτα. Τώρα, είτε στην εργασία σας είτε στο σπίτι σας, νιώθετε πιο ευτυχισμένοι όταν έχετε κάποιον δίπλα σας. Συμβουλή: Σχεδιάστε κάποιες ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές με το πρόσωπο που λατρεύετε και θα σας μείνουν αξέχαστες.

Είναι Χριστούγεννα και οι συνθήκες είναι ιδανικές για να συγκεντρώσετε μια κεφάτη ομάδα ή τους φίλους σας στο αγαπημένο σας στέκι. Με τη στοργική Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον πρόσχαρο Δία, είστε έτοιμοι να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις της εργασίας σας και να διασκεδάσετε. «Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο» είναι το πιστεύω σας και είστε επίσης πρόθυμοι να μάθετε από όποιον έχει κάτι να σας διδάξει. Αυτή η πρόσχαρη και ενθουσιώδης διάθεσή σας, σας κάνει περιζήτητους, και στις παρέες και ως σύντροφο. Διακατέχεστε από το πνεύμα του αλτρουισμού, γίνεστε πιο ανθρωπιστές και περνάτε αυτό το μήνυμα προς τις μάζες. Η ζωή γίνεται πραγματικά πιο σημαντική όταν αισθάνεστε ότι προσφέρετε κι εσείς κάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Υδροχόους! Ανησυχείτε για την υγεία σας και θέλετε να αλλάξετε τις συνήθειές σας; Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, φέρνει ένα τέλος σε ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολούσε τους τελευταίους έξι μήνες. Ίσως πάρετε το πράσινο φως μετά από ένα check-up και βλέπετε ότι οι ανησυχίες σας ήταν για το τίποτα. Ή ίσως απλά βάλετε την άσκηση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Ήρθε η ώρα να αναλώσετε την ενέργειά σας σε κάτι εποικοδομητικό, μια δραστηριότητα που θα ενισχύσει την ενέργειά σας και θα σας προσφέρει περισσότερη ψυχική ηρεμία και λιγότερο άγχος.

Είναι Χριστούγεννα και η διάθεσή σας αλλάζει, γίνεται περιχαρής, καθώς η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, των επιτευγμάτων και της επιτυχίας, αγκαλιάζει τον Δία σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο. Θέτετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους στην καριέρα σας, ίσως ένα όνειρο για μια μετακίνηση σε άλλη πόλη ή ακόμα στο εξωτερικό, σας δώσει χαρά και ενθουσιασμό. Ή ίσως φαίνεται να είναι δυνατή και πολλά υποσχόμενη μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σας. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητά σας είναι επίσης πηγή ευχαρίστησης, καθώς τώρα όλοι σας αναγνωρίζουν και σας αποδέχονται. Αποδεχτείτε τις άφθονες κοινωνικές προσκλήσεις που θα έχετε αυτές τις γιορτινές ημέρες, μπορεί και να γνωρίσετε ελίτ άτομα που θα απογειώσουν την καριέρα σας. Εάν έχετε επιχειρηματικά όνειρα, αφιερώστε λίγο χρόνο να τα επεξεργαστείτε και δώστε την πρέπουσα σημασία στις ιδέες σας. Εμπνευστείτε!

ΙΧΘΥΣ

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Ιχθύς! Αισθάνεστε ευαίσθητοι και παθιασμένοι, καθώς η Πανσέληνος στέλνει το φως της στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας στην αγάπη, μπορείτε να αποπλανήσετε με ένα καυτό βλέμμα σας, χαίρεστε τη ζωή. Άλλωστε γιατί να αρνηθείτε τη χαρά που σας προσφέρουν αυτές οι γιορτινές ημέρες; Γιορτάζετε τα Χριστούγεννα και την αγάπη, φλερτάρετε και εκδηλώνετε τον αισθησιασμό σας, δεν φοβάστε να εκφράσετε τον εαυτό σας! Προσθέστε σε αυτό και τη γοητευτική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού και της επέκτασης, που βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία, και το σύμπαν συνωμοτεί για σας.

Ίσως αυτή η μεγάλη γιορτή σας φέρει σε επαφή με νέα, πρόσχαρα άτομα, ίσως ακόμη με ανθρώπους με εμπειρία ή με ένα εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Δεν έχετε καμία ανησυχία για το αύριο και ζείτε το σήμερα, θέλετε την περιπέτεια και κάτι διαφορετικό. Η αισιοδοξία σας είναι μεταδοτική, η πρόσχαρη και επεκτατική διάθεσή σας, σας ωθεί σε ένα ταξίδι, προκειμένου να ζήσετε τα όνειρά σας. Δεν έχετε πολύ χρόνο και υπομονή για να σκεφτείτε, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν κάνετε κράτηση την τελευταία στιγμή, εντελώς αυθόρμητα, και κάπου μακριά ή ακόμα και στο εξωτερικό. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να επισκεφθείτε κάποιους φίλους που βρίσκονται σε διαφορετική πόλη από τη δική σας για να περάσετε ευχάριστα τις γιορτές. Θέλετε να βρίσκεστε εκεί όπου υπάρχει δράση, χαρά και αισιοδοξία, όπου κι αν βρίσκεστε. Δεν έχετε κανέναν φόβο, ζείτε το τώρα και δεν πρόκειται κανείς να σας σταματήσει.

The post Τι προβλέπουν τα άστρα από 21.12 έως 27.12.2015; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, επαγγελματικές κάρτες, το φως, Χριστούγεννα, νέα, ειδήσεις, φως, προσφορες, σημαίνει, βγείτε, δραση, κινηση στους δρομους, ανεκδοτα, σταση εργασιας, δωρο χριστουγεννων, Κορμός Χριστουγέννων, ωροσκοπιο, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, βικυ σταματη, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, γιορτη σημερα, η ζωη, μιλα, βγείτε, δυνατα, διακοσμηση, αδεια, αφροδιτη, γνωση, γωνια, δουλεια, εργασια, θαλασσα, θαυματα, καθημερινη, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, ονειρο, ρουχα, τυχη, υγεια, φως, ωθηση, ωρα, αγαπη, αγκαλια, αγχος, αυξηση, αισιοδοξια, αναγεννηση, απλα, αστεια, ατμοσφαιρα, ατομο, ατρομητοι, αυρα, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βλεμμα, βοηθεια, βραδια, βρισκεται, φαγητο, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, διψα, δικη, δωσει, εαυτος, εθελοντικη εργασια, ευτυχια, υπαρχει, ειρηνη, εκκαθαριση, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενθουσιασμος, ενστικτο, εξι, επικοινωνια, επαγγελματικές κάρτες, ερχεται, ερχονται, ετος, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ζοφερο, ιδεα, ιδεες, ιδια, υπομονη, ηρεμια, θειο, θετικη ενεργεια, θυμιζει, εικονα, οικο, κλιμα, λαμψη, λογο, μαγεια, μακρια, μεχρι το πρωι, μηνες, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νερο, νικη, νοοτροπια, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, ορια, παθος, πηγη, ροη, πορτα, πρωι, ψυχη, σιγουρα, σιγουρο, συντομα, σκεψεις, σπιτι, συμπαν, ταξιδια, τολμη, το φως, υγιεις, φαντασια, φεγγαρι, φυγη, φυση, χαβιαρι, χατζηβασιλειου, χαρα, ομορφα, αγνωστο, ανηκει, ασφαλεια, βηματα, ενωση, φιλοι, γινετε, γιορτη, ιδιαιτερα, καρδια, οψεις, πληροφοριες, πληγες, σημαίνει, ταξιδι, της παρεας, τυχερο, θεσεις, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα