Τι προβλέπουν τα άστρα από 14.9 έως 20.9.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Όλοι έχουμε μια ιδεατή αντίληψη για το ποιοι θέλουμε να γίνουμε και καλό είναι να κάνουμε καθημερινά κάτι που θα μας φέρνει πιο κοντά σε αυτήν. Προσπαθείς να υλοποιήσεις την ιδανική εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Αυτήν την εβδομάδα, ό, τι φαινόταν φανταστικό και ανέφικτο πρέπει

να δοκιμαστεί. Ο Δίας σε γεμίζει ενέργεια για να ολοκληρώσεις πρότζεκτ που άφησες στη μέση και να βάλεις μπρος πλάνα που άφησες στο συρτάρι. Τώρα είναι μια καλή περίοδος. Οφείλεις όμως να το κάνεις αυτό σεβόμενος/η τον εαυτό σου και τις αντοχές του. Μην εξαντλήσεις τις δυνάμεις σου ανοίγοντας πολλές και διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα. Οι Κριοί κάποιες φορές υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους και οι δυσκολίες τους απογοητεύουν. Η όψη αντίθεσης Δία και Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Μπορείς να το αποφύγεις, βάζοντας ξεκάθαρες προτεραιότητες. Στη σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου, ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να μη λέει ακριβώς αυτά που σκέφτεσαι. Ίσως να λες τα μισά απ’ όσα έχεις στο μυαλό σου για χάρη της σχέσης. Είναι λάθος να θεωρήσεις πως αν κάνεις κάτι τέτοιο, θα αποφύγεις τις τριβές στη σχέση. Συνήθως, όταν δεν είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό μας είναι που δημιουργούνται παρεξηγήσεις με τους άλλους. Με τον Ερμή να γυρνάει ανάδρομος στις 17/9, υπάρχει ο κίνδυνος τέτοιου είδους προβλημάτων. Να είσαι σίγουρος/η πως η αυθεντικότητά μας είναι αυτή που λύνει τις παρεξηγήσεις. Μη φοβηθείς πως η διαφορετική σου άποψη θα δυσαρεστήσει τον/την άλλο/η. Αυτό ισχύει όχι μόνο για την ερωτική σου ζωή αλλά και για τη σχέση σου με συναδέλφους. Οι υγιείς σχέσεις και συνεργασίες προκύπτουν από τον σεβασμό στη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητά μας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία στον 5ο οίκο σου, η αυτοπεποίθησή σου έχει ανέβει, αναγνωρίζεις τα ταλέντα σου και επενδύεις σ’ αυτά. Την εβδομάδα αυτή όμως, θα αναλογιστείς πόσο επενδύεις στους άλλους. Τι προσφέρεις στους ανθρώπους σου και στον κοινωνικό σου περίγυρο; Η δύναμη που έχεις κάποια στιγμή πρέπει να διοχετεύεται και προς τα έξω, ως μια προσφορά στους άλλους. Διαφορετικά, μπορεί να χαρακτηριστείς από εγωπάθεια και να χάσεις ανθρώπους από δίπλα σου. Την περίοδο αυτή, είναι καλό να στρέψεις το ενδιαφέρον σε ανθρώπους που σε χρειάζονται, σε φίλους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου. Έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις και αυτό θα σε γεμίσει ικανοποίηση. Μην πιστέψεις πως δεν χρειάζεσαι κανέναν. Αλλά ακόμη και αν αυτό ισχύει, υπάρχουν άλλοι που χρειάζονται εσένα. Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος αυτήν την εβδομάδα και ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μικροπροβλήματα στην καθημερινότητά σου. Μετακινήσεις και επικοινωνίες δυσκολεύουν. Ιδιαίτερα στη δική σου περίπτωση, ίσως να αντιμετωπίσεις μια άρνηση να διαχειριστείς προβλήματα και καταστάσεις που επείγουν. Ο Ουρανός βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ερμή από τον 12ο οίκο σου. Ίσως να θέλεις να δραπετεύσεις από μια καθημερινότητα που σε καταπιέζει και δεν εκφράζει τα όνειρά σου. Δεν θα πρέπει να αποφύγεις τις υποχρεώσεις του σήμερα, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου αύριο. Αλλά πρέπει επίσης να βρεις τις διεξόδους προς τα όνειρά σου, ακόμη και αν η ρουτίνα σου φαίνεται χωρίς ενδιαφέρον. Βρες την ισορροπία μεταξύ ρεαλισμού και φαντασίας. Και ακόμη περισσότερο, θέσε τον πρώτο στην υπηρεσία της δεύτερης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογένεια και καριέρα, συναίσθημα και φιλοδοξίες. Αυτό είναι το δίπολο το οποίο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Και με λίγη σκέψη παραπάνω, θα κατανοήσεις πως ίσως δεν είναι παρά οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Νιώθεις ότι η ενέργειά σου αυξάνεται στο σπίτι σου, όταν είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους της οικογένειάς σου, νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Αναπτύσσεσαι μέσα από την οικογένειά σου αλλά και θέλεις να την αναπτύξεις. Υπάρχει όμως και μια φωνή στο πίσω μέρος του μυαλού σου που σου μιλάει για επαγγελματικές επιτυχίες και στόχους καριέρας που νιώθεις πως ανέβαλλες για πολύ καιρό τώρα. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο. Μπορείς να τα συνδυάσεις και το ένα θα τροφοδοτήσει το άλλο. Οι άνθρωποί σου σε στηρίζουν να καταφέρεις πολλά. Χρησιμοποίησε το θετικό αυτό συναίσθημα για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να δεις τον εαυτό σου να επηρεάζεται έντονα από τις απόψεις των άλλων. Ο επηρεασμός αυτός δεν θα πρέπει να σε φοβίζει. Όταν είσαι στο ίδιο πνευματικό επίπεδο με έναν άνθρωπο που σε αγαπά και σας συνδέουν πολλά, δες τι μπορείς να πάρεις από αυτόν. Την εβδομάδα αυτή, ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και ο τρόπος που εκφράζεις τον εαυτό σου καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που εκφράζονται οι άλλοι. Την ίδια στιγμή, μπορεί να δεις ένα φιλικό σου πρόσωπο να σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου, στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να θέσεις ξεκάθαρα τα όριά σου. Σίγουρα, δεν χρειάζεσαι επιβεβλημένες συμβουλές αλλά επικοινωνία που ανοίγει νέους ορίζοντες. Επικεντρώσου όμως στην πλευρά αυτή των φιλικών σου σχέσεων και μην πάρεις τώρα σημαντικές αποφάσεις για ανθρώπους που θεωρείς πως περιορίζουν την αυτοέκφρασή σου, γιατί η κρίση σου μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην ξεχνάς τους στόχους σου και μη σπαταλάς την ενέργεια του μυαλού σου σε σκέψεις που δεν σε βοηθούν. Με τον Δία να έχει μπει στον 3ο οίκο σου επικοινωνείς, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, ταξιδεύεις. Γενικώς, υπάρχει μια έντονη κινητικότητα, η οποία χαρακτηρίζει και τη σκέψη σου. Με τον Ποσειδώνα σε αντίθεση με τον Δία, από τα μέσα αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανό να αναγνωρίσεις πως πολλή από την ενέργεια που ξοδεύεις δεν διοχετεύεται κάπου εποικοδομητικά. Αναγνωρίζοντας κάτι τέτοιο, θα σε βοηθήσει ν’ αλλάξεις τρόπο δράσης στην καθημερινότητά σου, κάτι που θα είναι το ζητούμενο για το επόμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή, ίσως δεις τον εαυτό σου να μυθοποιεί ανθρώπους και να ωραιοποιεί φιλίες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δεις ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο των φίλων σου, γιατί κάποιοι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου μπορεί να γίνουν αργότερα βαρίδια στην εξέλιξή σου. Θα σε απασχολήσουν, επίσης, ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι σου. Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στις 17/9 και μπορεί να αντιμετωπίσεις παρεξηγήσεις με ανθρώπους της οικογένειάς σου. Ίσως να μην επενδύεις αρκετό χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους, ίσως η εργασία να τραβάει όλη την ενέργειά σου. Αν αυτό ισχύει, τότε ίσως να αντιμετωπίσεις κρίσεις στο σπίτι σου. Επίσης, μετακομίσεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο. Φρόντισε να μη δημιουργήσεις παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους που σε στηρίζουν, γιατί αυτό μπορεί να εκφραστεί στη συνέχεια στον χώρο εργασίας σου. Ο λόγος γίνεται ιδιαίτερα συναισθηματικός αυτό το διάστημα. Έχε υπόψη σου πως η οικογένειά σου μπορεί να γίνει το αντιστάθμισμα σε προβληματικές φιλίες αυτή την περίοδο, παρότι μπορεί να σου φαίνεται πως ισχύει το αντίστροφο.

ΛΕΩΝ

Ο έρωτας βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής σου, θέλεις να περάσεις τη σχέση σου στο επόμενο στάδιο κα αν είσαι ελεύθερος/η να γνωρίσεις τον έρωτα χωρίς όρια. Ποιο είναι όμως αυτό το επόμενο στάδιο; Είναι όταν οι δισταγμοί απέναντι στον σύντροφο υποχωρούν, όταν γνωρίζεις πως μοιράζεστε μια ζωή την οποία προσπαθείτε μαζί να την καλυτερεύσετε. Ο Λέων είναι το ζώδιο της αγάπης και θα νιώσεις την καρδιά σου να αναζητά τον έρωτα που θα νιώσεις άνετα να μοιραστείς κομμάτια της ζωής σου. Ο Ποσειδώνας σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Δία και τις μέρες αυτές θα συνειδητοποιήσεις πως θέλεις ν’ ανήκεις σε κάποιον και ν’ ανήκει κι αυτός σ’ εσένα. Αυτό δεν θα επιτευχθεί ζητώντας αλλά πρωταρχικά δίνοντας. Είσαι αυτός/ή που μπορεί να πυροδοτήσει τον έρωτα με τη συναισθηματική σου γενναιοδωρία και όχι με την κτητικότητα. Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν ανταποκριθεί ανάλογα, τότε μάλλον θα πρέπει να ψάξεις να βρεις αλλού την ερωτική εμπειρία που θες να βιώσεις. Η επικοινωνία μπορεί να έχει αρκετά εμπόδια αυτές τις ημέρες. Τα λόγια σου δεν γίνονται κατανοητά όπως θα περίμενες ενώ κι εσύ παρεξηγείς αυτά που ακούς. Όταν ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος, παρεξηγήσεις που προκαλούν προβλήματα στην καθημερινότητά μας είναι πολύ συχνές. Στις 17/9, μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στον 3ο οίκο σου, της επικοινωνίας και των διαπροσωπικών σχέσεων. Μια δύσκολη θέση για ανάδρομο Ερμή. Ίσως να θεωρείς δεδομένο πως οι άλλοι θα σε κατανοήσουν ό,τι κι αν λες ενώ στην πραγματικότητα ίσως να πρέπει να δώσεις περισσότερες εξηγήσεις. Ακόμη και αν δεν θες να το κάνεις, δώσε σημασία στις λεπτομέρειες, γίνε όσο πιο ξεκάθαρος/η γίνεται και απέφυγε τον δογματισμό. Με τον Ουρανό να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ερμή, πρέπει να δεχτείς διαφορετικές απόψεις. Δώσε χώρο στους άλλους να επηρεάσουν τις απόψεις σου, έτσι προκύπτουν οι εποικοδομητικές συνεννοήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύεις μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και ελπίδα. Ο Δίας έχει μπει για τα καλά στο ζώδιό σου και φέρνει μαζί του πολύτιμες ευκαιρίες. Είναι όμως πολύ σημαντικό όταν έρχονται οι ευκαιρίες που περιμέναμε, να είμαστε σε ετοιμότητα να τις αξιοποιήσουμε. Με τον Ποσειδώνα σε αντίθεση με τον Δία από τα μέσα αυτής της εβδομάδας, ίσως να είναι δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο. Αφορμή μπορεί να είναι η σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου, αν η σχέση σου αντιμετωπίζει προβλήματα, ίσως να βάλεις στην άκρη τον εαυτό σου για να την βοηθήσεις. Αν δεν είσαι δεσμευμένος/η, η έντονη ανάγκη να έχεις κάποιον/α δίπλα σου ίσως να σε κάνει να βάλεις στην άκρη προσωπικές ανάγκες και όνειρα για το μέλλον σου. Μην αφήσεις τις σκέψεις σου για την ερωτική σου ζωή να γίνουν εμπόδιο για την προσωπική σου σταδιοδρομία. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στα οικονομικά σου, πληρωμές ίσως να καθυστερήσουν και γενικώς στο θέμα των χρημάτων ξεκινά μια περίοδος δυσκολιών. Ο Ερμής από τις 17/9, θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς για προβλήματα όπως τα παραπάνω. Αυτή είναι η πρακτική πλευρά του ανάδρομου Ερμή και πρέπει να την αντιμετωπίσεις με υπομονή και λογική. Θα αναθεωρήσεις όμως και τον τρόπο με τον οποίο βγάζεις τα χρήματά σου, ίσως να ξανασκεφτείς συνεργασίες και επαγγελματικά ξεκινήματα. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτή δεν είναι περίοδος σημαντικών αλλαγών. Μη δημιουργήσεις αναταράξεις που στη συνέχεια θα αποδειχθούν χωρίς νόημα και απ’ τις οποίες μπορεί να βγεις ζημιωμένος/η. Ακόμη και αν υπάρχει μια φωνή μέσα σου που σου φωνάζει να κάνεις ριζικές αλλαγές, μην ξεχάσεις τη σημασία της σταθερότητας.

ΖΥΓΟΣ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, έχεις τη δυνατότητα να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με συνεργασίες, φίλους και ομάδες στις οποίες ανήκεις. Η ομαδική δουλειά είναι αυτή που θα σου φέρει ικανοποίηση. Μπορεί να δεις ανθρώπους του φιλικού σου χώρου να σε βοηθούν ανέλπιστα, κάνοντάς σε να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Είναι σημαντικό να βάλεις σε τάξη ζητήματα της καθημερινότητας, πριν τον ανάδρομο Ερμή στις 17/9. Ο ανάδρομος Ερμής συντελείται στο ζώδιό σου. Στην καθημερινότητά σου, συναντάς περισσότερα εμπόδια απ’ ό, τι συνήθως ενώ ταυτόχρονα δεν θα ήταν σωστό να κάνεις μεγάλα σχέδια όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος. Οι ισορροπίες διαταράσσονται, αισθάνεσαι σαν να χάνεις το ρυθμό σου. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τις ημέρες πριν τον ανάδρομο Ερμή, για να βάλεις μια σταθερή βάση με τη βοήθεια των ανθρώπων που είναι στη ζωή σου. Από τα μέσα τις εβδομάδας, ίσως να νιώσεις μια άρνηση να αντιμετωπίσεις ζητήματα δουλειάς, θα προτιμούσες να περνάς κάθε μέρα στο κρεβάτι. Η καθημερινότητα ίσως να μοιάζει με εχθρό σου. Τα πράγματα δεν είναι όμως έτσι. Ακόμη και αν θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου, φρόντισε να μην εγκαταλείψεις τις υποχρεώσεις σου, η ρουτίνα δεν είναι η απειλή που έχεις σχηματίσει στο μυαλό σου. Αντίθετα, η ρουτίνα μπορεί να γίνει το κλειδί για να γίνεις πιο αποτελεσματικός/ή στη δουλειά σου αλλά και να βελτιώσεις την υγεία σου. Κάνοντας καταστροφικές σκέψεις, δεν θα βοηθήσεις τον εαυτό σου. Μην προσπαθήσεις να δραπετεύσεις από αυτό που είναι αναγκαίο να γίνει. Αν μπορέσεις να μεταμορφώσεις αυτό που «πρέπει» σε αυτό που «θέλεις», μόνο τότε θα βγεις κερδισμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναθεώρησε συνεργασίες, μην κρατάς ανθρώπους με τοξικά συναισθήματα δίπλα σου. Φρόντισε η κρίση σου να είναι ξεκάθαρη όταν θα το κάνεις αυτό αλλά μη διστάσεις να απαλλαγείς από ανθρώπους που όχι μόνο δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα αλλά σου προκαλούν και περισσότερες δυσκολίες. Ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς σου έχε ανοιχτά τα μάτια σου για να προλάβεις προδοσίες που μπορεί να σε πληγώσουν. Το πλήγμα μπορεί να μην είναι μόνο συναισθηματικό αλλά και οικονομικό. Επειδή όμως σαν Σκορπιός είσαι πάντα ιδιαίτερα καχύποπτος/η με τους ανθρώπους, μην βλέπεις παντού εχθρούς. Δες τα πράγματα ως έχουν, χωρίς πολύ συναισθηματισμό και απαλλάξου από ανθρώπους που όντως δεν έχεις καμία ανάγκη να είναι δίπλα σου. Το πολύ καλό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σου. Ναι, έφτασε επιτέλους η στιγμή που απαλλάσσεσαι τελειωτικά από τον Κρόνο, στις 18/9. Αυτό είναι ένα αστρολογικό γεγονός που μπορείς να το γιορτάσεις. Έχοντας περάσει ένα μεγάλο διάστημα περίπου δύο χρόνων γεμάτο υποχρεώσεις, σκληρά μαθήματα και εσωτερική ανασκόπηση, τώρα το φορτίο φεύγει απ’ τους ώμους σου. Τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Κρόνος επισκέφτηκε το ζώδιό σου για τελευταία φορά, σου έφερε τον «λογαριασμό» των δύο αυτών χρόνων. Χρειάστηκε να δεχτείς τις συνέπειες ή επιβραβεύτηκες για τις προσπάθειές σου. Όποια και απ’ τις δύο και αν ήταν η περίπτωσή σου, από δω και στο εξής μπορείς να κάνεις ξανά όνειρα, να δεις το μέλλον με αισιοδοξία και ανάλαφρη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες μεγαλώνουν ενώ ταυτόχρονα ονειρεύεσαι μια προσωπική ζωή που σε γεμίζει δύναμη. Οι επιδιώξεις σου βρίσκονται και στους δύο αυτούς τομείς. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι τη συναισθηματική δύναμη για να καταφέρεις όσα επιθυμείς στον χώρο της δουλειάς σου. Θέλεις έναν άνθρωπο στον οποίο θα γυρνάς μετά τη δουλειά και θα νιώσεις ασφάλεια. Επειδή όμως αυτός ο άνθρωπος ίσως να μην είναι αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, ίσως να πρέπει να γίνεις εσύ αυτός/ή που θα φροντίσεις τον εαυτό σου. Το ειδυλλιακό σενάριο καριέρας και έρωτα ίσως να μην είναι τόσο πλήρες. Η μεγαλύτερή σου δύναμη βρίσκεται στην εργατικότητά σου, επομένως ξεκίνα από εκεί και κάνε το καλύτερο για τη σταδιοδρομία σου. Ίσως αυτή να είναι η καλύτερη φροντίδα για τον εαυτό σου που κανένας σύντροφος δεν θα μπορούσε να σου προσφέρει. Ο Κρόνος μπαίνει και επίσημα στο ζώδιό σου, όπου και θα μείνει για τα επόμενα 2 χρόνια. Έχεις πάρει ήδη μία γεύση του τι σημαίνει Κρόνος και από εδώ και στο εξής ξεκινάει η πραγματική εμπειρία του Κρόνου. Ένας δύσκολος πλανήτης για έναν Τοξότη. Υποχρεώσεις, δουλειά και αναθεώρηση του παρελθόντος. Τι έχεις κάνει σωστά μέχρι τώρα; Πού πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή; Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτή την εβδομάδα ο Κρόνος μπορεί να δώσει μια θετική ώθηση στα επαγγελματικά σου. Η όψη εξαγώνου που σχηματίζει με τον Ήλιο θα είναι μια αισιόδοξη αφετηρία για όσα πρόκειται να προκύψουν αργότερα. Εκμεταλλεύσου την, γιατί το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστείς. Ακόμη και το μικρότερο θετικό άνοιγμα, πρέπει να το αξιοποιήσεις στο έπακρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία στον 9ο οίκο σου, η αισιοδοξία σου έχει ανέβει και βλέπεις η αισιοδοξία αυτή να σου φέρνει μερικές ευκαιρίες που χρειάζεσαι. Με άλλα λόγια, χαμογελάς στην τύχη σου και σου χαμογελάει κι αυτή. Επειδή όμως ο Ποσειδώνας σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Δία, προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά στις νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται. Χρησιμοποίησε όσα μέσα έχεις στη διάθεσή σου για να τις αξιοποιήσεις. Την εβδομάδα αυτή, ίσως νιώσεις πως όλα θα πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους, πως όλα θα εξελιχθούν ευνοϊκά άσχετα με το πώς δρας εσύ. Αυτό δεν είναι καθόλου σύνηθες για έναν/μία Αιγόκερω και θα πρέπει να το αποφύγεις. Χρειάζεσαι βέβαια αυτή την αίσθηση πως όλα θα πάνε καλά αλλά μην αφήσεις τα πάντα στην τύχη τους. Οργάνωσε μια εκδρομή, κάνε ένα ταξίδι, αλλά πρώτα σιγουρέψου πως έχεις φροντίσει τα πάντα πριν φύγεις. Επειδή μάλιστα ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στις 17/9, δώσε προσοχή στην επαγγελματική σου ζωή. Απέφυγε προσωπικές συζητήσεις στη δουλειά σου, μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και δείξε ψυχραιμία αν άλλοι σε μπλέξουν σε αυτά. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι έχει αγκάθια και θα πρέπει να τα αποφύγεις με πολλή προσοχή. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, προτού φύγεις απ’ το γραφείο, φρόντισε να έχεις φέρει εις πέρας τα πάντα με χειρουργική ακρίβεια. Δεν θέλεις να θεωρηθείς ανεύθυνος/η αυτή την περίοδο. Επίσης δεν είναι ο καιρός για να δείξεις το ηγετικό σου πρόσωπο. Άσε τις πρωτοβουλίες σε άλλους, γίνε όσο πιο αποτελεσματικός/ή μπορείς. Ενεργοποίησε όλες τις αιγωκερίσιες ποιότητες, την υπομονή, την εργατικότητα και την ουδετερότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον/στη σύντροφό σου. Να κάνετε πολλά μαζί, να μοιραστείτε στιγμές. Είσαι διατεθειμένος/η να επενδύσεις πολλά στον έρωτα. Πριν το κάνεις όμως, βεβαιώσου ότι ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι όντως μαζί σου σε αυτό, ότι όντως θέλει να σε ακολουθήσει στο ερωτικό ταξίδι που οργανώνεις. Μην επενδύσεις συναίσθημα και ενέργεια σε ένα άτομο με το οποίο δεν υπάρχουν σταθερές βάσεις για μια σοβαρή σχέση. Αυτήν την περίοδο, δεν δέχεσαι έναν παιδιάστικο έρωτα, θέλεις μια δέσμευση με μέλλον και σιγουριά. Γι’ αυτό, λοιπόν, σκέψου διπλά πριν ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου, πριν χαρίσεις περισσότερα απ’ όσα θέλει να σου ανταποδώσει ο/η άλλος/η. Είναι επικίνδυνο να πληγωθείς, αν δεν διαβάσεις σωστά τα σημάδια που βρίσκονται μπροστά σου. Μην κλείσεις τα μάτια σε προβλήματα που είναι εκεί αλλά νιώθεις την ανάγκη να παραβλέψεις για να υλοποιήσεις το ερωτικό σου όνειρο. Θα μπεις σε μία διαδικασία γενικότερης αναθεώρησης της ζωής σου και του μέλλοντός σου. Αναθεωρείς τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο και αυτό ουσιαστικά αλλάζει τον κόσμο σου. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 17/9 και οι σκέψεις σου για τη ζωή σου αλλάζουν με στόχο να αποκτήσεις ένα νέο πλάνο. Ίσως να κλονιστεί επίσης η πίστη σου στον εαυτό σου το διάστημα αυτό, ίσως να νιώσεις πως δεν έκανες πολλά που έπρεπε να κάνεις, πως έχεις χάσει τον δρόμο σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία για να διορθώσεις λάθη. Η επιρροή αυτή θα είναι ιδιαίτερα εγκεφαλική, το παιχνίδι παίζεται στο μυαλό σου. Χρειάζεσαι καινούριες ιδέες, πιάσε ξανά το βιβλίο που άφησες στη μέση, ξανασκέψου τις σπουδές σου. Το μυαλό σου χρειάζεται καύσιμα για να ταξιδέψεις σε νέους δρόμους

ΙΧΘΥΣ

Την εβδομάδα αυτή, με τον Κρόνο να μπαίνει στον 10ο οίκο σου, εγκαινιάζεται μια περίοδος σκληρής δουλειάς αλλά και αποζημιώσεων. Η εργασία σου δεν είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά τα οικονομικά σου, είναι ζήτημα κοινωνικού στάτους. Από αυτή την εβδομάδα, ξεκινά μια περίοδος 2 περίπου χρόνων που θα θέσεις ψηλότερους στόχους και θα πρέπει να συνεργαστείς με συνέπεια για να τους πετύχεις. Ο σύντροφός σου θα είναι δίπλα σου να σε βοηθήσει αυτή την εβδομάδα. Είναι αυτός/ή που θα σε ξεκουράσει αλλά και θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Επειδή όμως θέλεις να έχεις πλήρη έλεγχο στα επαγγελματικά σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για την ερωτική σου ζωή. Φρόντισε η ζυγαριά να είναι ισορροπημένη και μην αφήσεις τις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου αποκλειστικά στο χέρι του συντρόφου σου. Η σχέση σου θα σε απασχολήσει και στο κομμάτι του σεξ. Οποιοδήποτε πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα θα συζητηθεί με στόχο τη συνολική βελτίωση της σχέσης σας. Ταυτόχρονα, ίσως σε απασχολήσουν τα κοινά οικονομικά σου με τον/τη σύντροφο. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 17/9 και θα δώσει έμφαση σε τέτοια ζητήματα. Γενικά, ζητήματα των σχέσεων πρέπει να ξανασυζητηθούν. Εξέφρασε τις απόψεις σου, επικοινώνησε με ειλικρίνεια και θάρρος και μην κάνεις περισσότερες παραχωρήσεις απ’ όσες πρέπει. Επικοινωνώντας όμως με τον/την σύντροφό σου φρόντισε ό,τι εκφράζεις, να βασίζεται στη λογική, όχι σε εμμονές και υποψίες χωρίς βάση. Στόχος σου πρέπει να είναι το πώς θα βγείτε και οι δύο κερδισμένοι σ’ αυτή τη σχέση. Διαφορετικά θα χρειαστεί αργότερα ν’ αντιμετωπίσετε κρίσεις διογκωμένες από τα προβλήματα που δεν συζητήθηκαν τη στιγμή που έπρεπε.

Keywords
αστρα, προσφορες, βρες, θες, ώμους, σημαίνει, καιρος, βασεις, επιρροή, συγκεκριμένο, ειλικρίνεια, βγείτε, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, Καλή Χρονιά, ξανα, τι σημαινει, βγείτε, δουλεια, εργασια, θαρρος, θεμα, καριερα, λεων, ονειρα, ονειρο, οριζοντες, οψη, περιοδος, τυχη, υγεια, χωρις ορια, ωθηση, αισιοδοξια, ανθρωπος, ατομο, αυτοπεποιθηση, αφορμη, εβδομαδες, βιβλιο, βοηθεια, βρες, βρισκεται, γεγονος, γευση, γινει, γινεται, γινονται, γινε, δεδομενο, δεχεσαι, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δικη, δωσει, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, ελπιδα, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, εξελιξη, επικοινωνια, επενδυσεις, επιρροή, επρεπε, ερμης, ερχονται, ζυγαρια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ιδιο, υπηρεσια, υπομονη, ισχυει, θετικο, θες, εικονα, οικο, ισορροπια, κουτσομπολια, κρονος, λαθη, λαθος, λεπτομερειες, λογια, μαζι σου, ματια, μπορεις, μυαλο, μονα, νοημα, ξεκινημα, ομαδα, παντα, ουρανος, οικογενεια, ορια, ουσιαστικα, πιστη, ποσειδωνας, προβληματα, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συνεχεια, σημαδια, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, υγιεις, φωνη, φορα, χερι, ψυχραιμια, αφησες, αφιερωσεις, ανηκει, ασφαλεια, δουλειες, δωσε, δωσεις, ειλικρινεις, εκδρομη, εμφαση, ιδιαιτερα, κομματι, καρδια, κρεβατι, μεινει, μοιαζει, μπροστα, νιωθεις, ομαδες, οψεις, παιχνιδι, σημαίνει, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, θεσεις, ώμους, ξεχνας
Τυχαία Θέματα