Τί προβλέπει το ζώδιό σας από 12-18.2.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι η μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02 έρχεται να ταρακουνήσει τον τομέα των στόχων και των φιλικών σου σχέσεων, δίνοντας πιθανά νέα πλάνα, διαφορετικά από αυτά που είχες θέσει στο μυαλό σου ή νέα πορεία σε στόχους, που μπορεί να μην εξελίσσονται με τον τρόπο

που θα ήθελες. Συζητήσεις με φιλικά σου πρόσωπα είναι πιθανό να περάσουν στο επίπεδο της διένεξης και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Είναι πολύ σημαντικό να δεις με αντικειμενικότητα ότι αλλαγές θέλεις να κάνεις ή τις απόψεις των φιλικών σου προσώπων γιατί μπορεί ο υποκειμενισμός, οι υπερβολές ή η διάθεση να απαξιώνεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις, που θα είναι κομβικές για την πορεία των πραγμάτων. Ο καλύτερος τρόπος «διαφυγής» είναι το πρωτότυπο και επαναστατικό σκεπτικό σου, που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Συναισθηματικά, οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας και ανάγκη για ελευθερία μπορεί να θορυβήσουν το ταίρι σου και να υπάρξουν συγκρούσεις, λόγω της έλλειψης κατανόησης από την πλευρά σου. Καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση και να προσέξεις τυχόν υπερβολικές αντιδράσεις. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανό να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους και να σε αιφνιδιάσουν.

Με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στους Ιχθύς στις 18.02 μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας αλλά και απολογισμού. Η υπερευαισθησία και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης σε χαρακτηρίζουν, καθώς είναι βέβαιο ότι χάνεσαι στις σκέψεις σου και αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν στιγματίσει. Η φαντασία, ο διαλογισμός και η προσευχή θα είναι οι καλύτεροι τρόποι εκτόνωσης, πρόσεχε μόνο να είσαι συγκεντρωμένος στις καθημερινές σου δραστηριότητες για να μην εκτεθείς, λόγω αφηρημάδας. Συναισθηματικά, ο ρομαντισμός και η έντονη συναισθηματικότητα που σε κατακλύζουν μπορούν να δώσουν έντονες στιγμές με το ταίρι σου. Μην επαναφέρεις στο παρόν καταστάσεις που μπορεί να φέρουν συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές και καταλυτικές αλλαγές και γεγονότα μπορεί να προκληθούν λόγω της μερικής ηλιακής έκλειψης στον Υδροχόο στις 15.02, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα και το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, καθώς δείχνεις να επαναστατείς σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανά να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα αλλάξουν σε σημαντικό βαθμό την μελλοντική σου πορεία. Είναι γεγονός ότι θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν έρχονται μπροστά σου με επιτακτικό τρόπο και καλείσαι να επιλέξεις τον δρόμο που θα σε οδηγήσει της αναγνώρισης και της προσωπικής ικανοποίησης στο επαγγελματικό περιβάλλον. Αυτό θα πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γιατί ο υποκειμενισμός και η αμετροέπεια μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις αποφάσεις σου. Προσοχή λοιπόν σε συζητήσεις με ανωτέρους που πιθανά να προκύψουν, καθώς η τάση να μην μπορείς να καταλάβεις την θέση του άλλου, οι υπερβολικές αντιδράσεις και η απότομη συμπεριφορά δεν θα βοηθήσουν. Εμπιστεύσου τις σκέψεις και τις ιδέες σου και δεν θα χάσεις. Συναισθηματικά, όλη η ένταση που βιώνεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να περάσει στην σχέση σου και να ανοίξεις ένα νέο μέτωπο με το ταίρι σου, θέλοντας να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και διαχώρισε την κάθε κατάσταση. Σημαντικές γνωριμίες έρχονται σαν χέρι βοηθείας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Η έλευση του Ερμή και του Ήλιου στους Ιχθύς στις 18.02 σε βάζει σε διαδικασία εξωστρέφειας, καθώς δείχνεις να θέλεις να επικοινωνήσεις και να βρίσκεσαι με φιλικά πρόσωπα, συζητώντας για νέους στόχους και θέματα που σας επηρεάζουν από κοινού. Η ευφυής σου σκέψη και οι πρωτοποριακές ιδέες σου μπορεί να δώσουν νέους στόχους με τους οποίους θα ασχοληθείς, στηριζόμενος πιθανά από φιλικά σου πρόσωπα. Κοινωνικές ομάδες που σε ενδιαφέρουν μπαίνουν στην ζωή σου και έχεις όλη την διάθεση να προσφέρεις σε συνανθρώπους που χρειάζονται στήριξη. Συναισθηματικά, δείχνεις έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, κάτι που μπορεί να κλονίσει την σχέση σου. Βάλε κοινούς στόχους ή βρες κοινά ενδιαφέροντα με το ταίρι σου και θα δεις ότι είναι κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά και έτσι θα αποφύγεις τυχόν προστριβές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν στις σχέσεις σου με μακρινούς συγγενείς και παλιούς φίλους, καθώς η μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02 ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, δίνοντάς τους να καταλάβουν την διάθεσή σου για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Εκπαιδευτικά και νομικά θέματα πιθανά να προκύψουν που θα παίξουν ένα σημαντικό νέο ρόλο στην ζωή σου. Ταξίδια στο εξωτερικό ή πρόσωπα που μένουν μακριά έρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι απίθανό να αποτελέσουν εφαλτήριο για νέα πράγματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις, καθώς η τάση στο να μην είσαι αντικειμενικός, τυχόν υπερβολές και έπαρση θα είναι κακοί σύμβουλοι και γι’ αυτό θα είναι προτιμότερο να εμπιστευτείς την κρίση σου και την σκέψη σου για να μπορέσεις να μην δυναμιτίσεις το κλίμα. Μην φανατίζεσαι με αυτά που πιστεύεις, δείξε διαλλακτικότητα και ευρύτητα σκέψης. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα, μην αφήνεις όμως τον υποκειμενισμό και την επιπολαιότητα να σε επηρεάζουν, καθώς μπορεί να προκληθούν σημαντικές ρίξεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ζωή σου. Νέα πρόσωπα σε παρέες με κοινές φιλοσοφικές ανησυχίες έρχονται να ταρακουνήσουν για τα καλά την ζωή σου.

Ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στους Ιχθύς στις 18.02 και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε μεγάλο βαθμό στον επαγγελματικό τομέα και στο πως θα εξελιχθείς στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Η υπευθυνότητα, η εργατικότητα και οι άμεσες λύσεις που δίνεις σε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, κερδίζουν τις εντυπώσεις και την αποδοχή των ανωτέρων σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στο να επιτύχεις τους στόχους σου. Πρόσεχε μόνο γιατί το άγχος και οι ευθύνες που θα αναλάβεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε εξαντλητικά ωράρια, προκαλώντας νεύρα που θα εκτονωθούν στους γύρω σου. Συναισθηματικά, βρες την χρυσή ισορροπία στον χρόνο μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για να μην υπάρξουν γκρίνιες και προστριβές με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθήματα, φόβοι και απωθημένα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια με την μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02, που θα δονήσουν τον ψυχισμό σου και θα σε βάλουν σε διαδικασία καχυποψίας και εσωστρέφειας με τους γύρω σου. Οικονομικά ζητήματα με τράπεζες και δημόσιο, οικονομικές συμφωνίες από συνεργασίες ή επενδύσεις και δάνεια έρχονται στο παρόν και δεν είναι απίθανο να κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα δρομολογήσουν σημαντικές αλλαγές ή νέες εξελίξεις στο συγκεκριμένο επίπεδο. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, όχι όμως απόλυτος και υποκειμενικός για να μπορέσουν να εξελιχθούν τα πράγματα με ομαλό και ευνοϊκό τρόπο για εσένα. Η καχυποψία, η έπαρση και το έλλειμμα μέτρου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι ανοιχτός σε ότι ακούς και να πιστέψεις στις ιδέες που θα έχεις, αφού θα σε βοηθήσουν προς την καλύτερη λύση. Συναισθηματικά, μπορεί να εκτονώσεις ζήλια και ανασφάλεια στο ταίρι σου με υπερβολικό τρόπο και αυτό θα είναι αρκετό για να προκαλέσει σειρά αντιδράσεων και έντονων συγκρούσεων. Το πάθος και η έκφραση των ειλικρινών συναισθημάτων σου θα είναι ο καλύτερος δρόμος για να διαχειριστείς προσωπικά θέματα και θα σε φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου.

Με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στους Ιχθύς στις 18.02 η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και η έντονη κοινωνικότητα σε οδηγεί στο να διασκεδάζεις και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου. Ο ερωτισμός και το φλερτ είναι σημαντικά για εσένα, καθώς δεν χάνεις ευκαιρία να παίξεις και να επιβεβαιωθείς. Η ανάπτυξη του γνωστικού σου ορίζοντα θα παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία σπουδών ή σεμιναρίων για να ακολουθήσεις κάτι που σε γεμίζει σε πνευματικό επίπεδο. Συναισθηματικά, η έντονα ερωτική σου διάθεση μαγνητίζει τα πλήθη και βοηθά στο να ανανεωθεί η σχέση σου.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανό να φέρει η μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02, που επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα και το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα ξεκινήματα ή γνωριμίες που να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου. Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία σημαντική φάση, αφού δεν αποκλείεται να αφήσεις καταστάσεις και σχέσεις πίσω σου που δεν σε προάγουν και να οδηγήσεις την ζωή σου σε μία νέα περίοδο, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλό θα είναι όμως να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείριση, καθώς δείχνεις ότι δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά κάποια πράγματα, μπορεί να χάσεις το μέτρο στην συμπεριφορά και να προκαλέσεις συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός στις όποιες συζητήσεις και δείξε εμπιστοσύνη στην γρήγορη και ορθή αντίληψη των πραγμάτων που έχεις, για να μην προκληθούν συγκρούσεις. Συναισθηματικά, δεν είναι απίθανο να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν την σχέση σε μία νέα εξέλιξη. Δείξει κατανόηση και διάθεση να ακούσεις τον σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Νέα πρόσωπα έρχονται να τονίσουν με την παρουσία τους την καταλυτική σημασία που θα έχουν για εσένα.

Με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στους Ιχθύς στις 18.02 είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας, καχυποψίας και έντονων ανασφαλειών. Αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου, περισσότερο όμως θα επηρεάσει οικονομικές συμφωνίες και θέματα που μπορεί να εκκρεμούν αλλά και την ερωτική σου σχέση. Είναι δεδομένο ότι μπαίνεις στην διαδικασία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα με τράπεζες και ασφαλιστικούς φορείς που μπορεί να εκκρεμούν ή δάνεια και επενδύσεις που μπορεί ήδη να υπάρχουν. Βασίσου στην εξαιρετική διαίσθησή σου, που δεν θα σε διαψεύσει και θα σε οδηγήσει στις καλύτερες λύσεις. Συναισθηματικά, θυμήσου ότι η ζήλια και οι προσωπικές ανασφάλειες μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα της σχέσης σου. Δείξε το πάθος και τον ερωτισμό στο ταίρι σου για να αποφύγεις σοβαρές συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα εργασιακά και καθημερινού προγραμματισμού έρχονται στο προσκήνιο με έντονο τρόπο με την μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02 και δεν αποκλείεται να μπεις στην διαδικασία να πάρεις αποφάσεις για να ξεκινήσεις μία νέα πορεία σε αυτό το επίπεδο. Ο φόρτος εργασίας και οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανό να σε αγχώσουν και εκνευρίσουν, κάτι που μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου. Πιθανά να κληθείς να πάρεις αποφάσεις για την εργασιακή σου πορεία που θα σε οδηγήσουν στο να χαράξεις ένα νέο δρόμο. Όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν με ορθολογική σκέψη, καθώς οι τάσεις υποκειμενισμού, η αμετροέπεια και η εμμονή μπορεί να σε στρέψουν σε λάθος επιλογές. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτός σε ότι ακούς και να εμπιστευτείς την γρήγορη και σωστή αντίληψη που έχεις για να πάρεις τις καλύτερες δυνατόν αποφάσεις. Συναισθηματικά, είναι δύσκολο για εσένα να ισορροπήσεις τον χρόνο, καθώς η εργασία και οι υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτητικές. Όμως το αποτέλεσμα μπορεί να είναι η σύγκρουση με το ταίρι σου, κάτι που καλό είναι να αποφύγεις.

Ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στους Ιχθύς στις 15.02 και δείχνεις πια έντονα την διάθεση να υπάρξει κατανόηση από την πλευρά σου, τόσο στον σύντροφο, όσο και στους συνεργάτες σου. Προσπαθείς να κρατάς ισορροπίες, καθώς δεν θέλεις να διαταραχθούν οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να συμβιβαστείς και σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Νέες γνωριμίες αλλά και συζητήσεις για νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές, αφού έχεις την ικανότητα να προχωρήσεις με διπλωματικότητα. Τυχόν εγωιστικές τάσεις πρέπει να αποφευχθούν, διότι δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στην καλύτερη εξέλιξη των πραγμάτων. Συναισθηματικά, δείχνεις αμέριστη κατανόηση και διάθεση να ακούσεις το ταίρι σου, πρόσεξε μόνο μην συμβιβάζεσαι με πράγματα που δεν σε καλύπτουν, γιατί αργότερα θα είναι έντονη η αντίδρασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας των ερωτικών σου σχέσεων και της δημιουργικότητας έρχεται στο προσκήνιο και επηρεάζεται άμεσα από την μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02 και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στους συγκεκριμένους τομείς της ζωής σου, που θα είναι καθοριστικές για την πορεία της ζωής σου. Νέες προσπάθειες σε επίπεδο δημιουργικότητας είναι πιθανό να υπάρξουν, που θα δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για θετική εξέλιξη. Η σχέση σου ή μία νέα γνωριμία πιθανά να παίξουν κομβικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σου και να μπεις στην διαδικασία να πάρεις αποφάσεις που θα δρομολογήσουν το μέλλον. Πρόσεχε μόνο να είσαι αντικειμενικός, να μην εκφράζεσαι πομπωδώς και να μην χάνεις το μέτρο, γιατί αυτό δεν θα προσφέρει στην παρούσα φάση, αντίθετα είναι πιθανό να ανεβάσει την ένταση και να υπάρξουν προβλήματα. Συναισθηματικά, μπες στην διαδικασία ακούσεις τι είναι αυτό που θέλει και το ταίρι σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερα την πραγματικότητα και να πάρεις ορθές αποφάσεις. Η γρήγορη και ορθή αντίληψη των πραγμάτων που έχεις είναι ένα επιπλέον «όπλο» για να αποφύγεις την δημιουργία επιπλέον προβλημάτων. Σημαντικές νέες γνωριμίες είναι πιθανές που θα σε ανεβάσουν στα ουράνια.

Με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στους Ιχθύς στις 18.02 η εργασία και η καθημερινότητα γίνονται πιο έντονες, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες θα σε αναγκάσουν να πιεστείς και να «τρέξεις» πολύ για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα άψογα. Η γκρίνια και η επικριτικότητα δεν θα λείψουν, καλό είναι όμως να τις περιορίσεις γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν δυσαρέσκειες και προστριβές. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με την διατροφή σου και την σωματική σου ευεξία, προσπαθώντας να δώσεις εφόδια στον οργανισμό σου να αντέξει το σκληρό πρόγραμμα. Συναισθηματικά, δώσε χρόνο στην σχέση σου, για να αποφύγεις καυγάδες και να παίρνεις δύναμη από το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθοριστικές εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να υπάρχουν ή να προκύψουν θα φέρει η μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα και το τέλος του τρίτου δεκαημέρου, και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε μία νέα πορεία που θα είναι καθοριστική για την μελλοντική σου εξέλιξη. Είναι γεγονός ότι ο έντονος συναισθηματισμός και η υπερευαισθησία μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο, κυρίως όμως θα πρέπει να χειριστείς την όποια κατάσταση όντας αντικειμενικός και έχοντας μέτρο στις αντιδράσεις σου, διαφορετικά είναι αλήθεια ότι ο έντονος εγωισμός δεν θα προσφέρει τίποτα, αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός σε ότι έχουν να σου πουν μέλη της οικογενείας σου αλλά και να δείξεις εμπιστοσύνη στην αντίληψή σου που δεν θα σε προδώσει. Δεν αποκλείονται νέα ξεκινήματα σε οικογενειακές επιχειρήσεις ή εργασία από το σπίτι, γι’ αυτό έσω έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα. Συναισθηματικά, εντάσεις που μπορεί να προκληθούν στην οικογένεια είναι πιθανό να εκτονωθούν στο ταίρι σου, προσοχή όμως γιατί ανοίγοντας επιπλέον μέτωπα μόνο εμπόδια και προβλήματα θα σου φέρει.

Με τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στους Ιχθύς στις 18.02 ο ερωτισμός και η δημιουργικότητα έρχονται στο προσκήνιο. Η αισιοδοξία και η παιδικότητά σου είναι χαρακτηριστικές και σε κάνουν να ξεχωρίζεις όπου και αν βρεθείς. Δημιουργικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπαίνουν σε εφαρμογή και είναι πολύ σημαντικό για εσένα να σχεδιάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε σου κίνηση, με μόνο σου στόχο να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Προσοχή σε αλαζονικές τάσεις και πομπώδεις εκφράσεις που θα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια ή σε έντονες τάσεις υπερπροστασίας που μπορεί να πνίξουν τα κοντινά σας πρόσωπα. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική εποχή για να ανεβάσεις την ερωτική επιθυμία στα ύψη και να ικανοποιήσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και το ταίρι σου. Προσοχή στον εγωισμό και στις παράλογες απαιτήσεις. Λάμπεις και οι κατακτήσεις προβλέπονται πολλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον δονούνται για τα καλά με την μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02 που έρχεται να κλείσει ζητήματα ή παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν και να οδηγηθείς σε ένα νέο δρόμο με τα δικά σου άτομα. Είναι πιθανό ακόμα να αποφασίσεις να πάρεις οριστικά αποστάσεις από πρόσωπα και αυτό να είναι ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα για εσένα. Συμφωνίες εμπορικές, δημόσιες σχέσεις ή δουλειές σε σχέση με το διαδίκτυο έρχονται να αλλάξουν πιθανά τον επαγγελματικό προσανατολισμό σου και να σου δείξουν μία διαφορετική πορεία, που μπορεί να μην είχες ποτέ σκεφτεί. Η κοινωνικότητά σου είναι έντονη και οι γνωριμίες που θα κάνεις καθοριστικές. Προσοχή μόνο σε έντονες υποκειμενικές τάσεις, υπερβολές και κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις που μόνο εμπόδια θα φέρουν. Δεν είναι ότι καλύτερο να συγκρουστείς χάνοντας ευκαιρίες σημαντικές. Συναισθηματικά, δείχνεις να θέλεις να επικοινωνήσεις έντονα με το ταίρι σου και να ξεφύγεις μαζί του από την ρουτίνα, γι’ αυτό μην ρισκάρεις δείχνοντας εγωισμό και αδιαλλαξία. Να δείξεις διάθεση να ακούσεις τι έχει και ο σύντροφό σου να σου πει. Νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις πιθανά να αφήσουν σημαντικό στίγμα.

Ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στους Ιχθύς στις 18.02 και είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας, κυκλοθυμίας αλλά και απολογιστικού χαρακτήρα, καθώς αξιολογείς την προσωπική σου στάση τον τελευταίο καιρό σε καταστάσεις που πιθανά έχουν προκύψει. Έντονες θα είναι και οι συζητήσεις σε οικογενειακό επίπεδο, αφού μπορεί να πρέπει να βρεθούν λύσεις για να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένα ζητήματα. Δεν σε διακρίνει διάθεση για πολλές εξόδους, αντίθετα επιθυμείς διακαώς να βρεθείς με τα στενότερά σου πρόσωπα στον χώρο σου, φτιάχνοντας ζεστή ατμόσφαιρα και περνώντας ήσυχα βράδια. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι θέλεις να απολαύσεις στιγμές για δύο με το ταίρι σου και θα κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να περάσετε όμορφα. Προσοχή σε ανασφάλειες και σκαμπανεβάσματα διάθεσης που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 15.02 φαίνεται ότι μπαίνεις για τα καλά σε μία νέα περίοδο, όσον αφορά τα οικονομικά σου αλλά και το τρόπο με τον οποίο αξιολογείς τον εαυτό σου. Είναι γεγονός ότι η οικονομική σου κατάσταση επηρεάζει άμεσα και την αυτοεκτίμησή σου, κάτι που καλείσαι να διαχωρίσεις και να περάσεις σε μία νέα περίοδο όπου θα πιστέψεις στον εαυτό σου και στις αξίες σου, χωρίς αυτές να συνδέονται άμεσα με το εισόδημά σου. Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούσαν ή πιθανά να προκύψουν επιζητούν λύσεις και καλό θα είναι να «χρησιμοποιήσεις» την αντίληψη που έχεις αλλά και την ψύχραιμη σκέψη για να καθορίσεις τα πράγματα. Καλό είναι όμως να προσέχεις γιατί σε περίπτωση που δεν είσαι αντικειμενικός ή γίνεις υπερβολικός και απόλυτος δεν θα επιτύχεις τους επιθυμητούς στόχους. Συναισθηματικά, καλό θα είναι να περιορίσεις τάσεις κτητικότητας και υποκειμενισμού στα θέλω σου για να μπορέσεις να ανοίξεις ένα δίαυλο διαλόγου με το ταίρι σου που θα έχει αίσιο αποτέλεσμα. Ο έντονος ερωτισμός μόνο θετικά μπορεί να βοηθήσει, γι΄αυτό μην τον αφήνεις στην άκρη.

Με τον Ερμή και τον Ήλιο στους Ιχθύς από τις 18.02 περνάς σε μία περίοδο πολύ εξωστρεφή, κοινωνική και επικοινωνιακή. Δείχνεις να επιθυμείς έντονα να συναναστρέφεσαι κοντινά σου πρόσωπα, να διασκεδάζεις και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, να επικοινωνείς με κάθε τρόπο. Είναι γεγονός ότι η εξωστρέφεια, η χαρά και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις εντυπωσιάζουν και είναι βέβαιο ότι δεν περνάς αδιάφορος όπου και αν βρεθείς. Φλερτάρεις αδιάκοπα και αυτό είναι ένα «μέσο» για να επιβεβαιωθείς. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική περίοδο για κοντινά ταξίδια ή εξόδους με το ταίρι σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την στείρα καθημερινότητα και να έρθεις πιο κοντά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

The post Τί προβλέπει το ζώδιό σας από 12-18.2.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδιο, νέα, επηρεάζει, αμετροέπεια, βρες, συγκεκριμένο, τραπεζες, λύση, χαίρεσαι, φλερτ, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, τραπεζα της ανατολης, δανεια, διατροφη, εγωισμος, εργασια, ζηλια, ομορφα μυστικα, προγραμμα, φλερτ, αγχος, αισιοδοξια, αμετροέπεια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, βραδια, βρες, βρισκεις, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινονται, γνωριμια, δεδομενο, δυναμη, δειξε, δημοσιο, δειτε, δωσει, δρομος, διαδικτυο, δυναμικο, ευκαιρια, εκλειψη, εκφρασεις, εκφραση, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονη, ενδιαφεροντα, εξελιξη, εξωστρεφεια, επενδυσεις, επηρεάζει, εποχη, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ευεξια, ευφυης, ζεστη, ζωη, ζωης, ιδεες, ηλιος, ησυχα, θυμησου, ισορροπια, καχυποψια, κινηση, κλιμα, λαθος, λύση, μαζι σου, μακρια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, ξεκινημα, ο ηλιος, οικογενεια, οντας, παθος, περιβαλλον, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συζητηση, σειρα, σκεψεις, σπιτι, στιγμα, ταξιδια, ταση, τι ειναι, φαντασια, χερι, χατζηβασιλειου, χαίρεσαι, χρυση, χαρα, ψυχραιμια, ψυχικο, ομορφα, δουλειες, δωσε, δωσεις, εφαρμογη, μπροστα, ομαδες, ουρανια, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα