Τα 3 χρώματα της Άνοιξης που ανέδειξε το Pinterest στα κραγιόν

Το Pinterest αποφάνθηκε για τα beauty trends και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν στα χείλη μας, σύμφωνα με τις αναζητήσεις που κάνουμε όλες σε όλο τον κόσμο.

1 Το ανοιχτό μωβ είναι το νέο ροζ στο μακιγιάζ

Στην πιο ματ

και πιο σκούρα εκδοχή του rose gold, το απαλό- ανοιχτό μωβ είναι η απόχρωση που μπορείτε να φορέσετε από τα μάτια (να κάνετε ένα τέλειο smoky eye) μέχρι και τα χείλη χαρίζοντας ένα πιο ζεστό, λαμπερό τόνο στο μακιγιάζ σας.

2 Μπλε κραγιόν


Αν το καλοσκεφτείτε τον τελευταίο καιρό κάθε νέα συλλογή μακιγιάζ που κυκλοφορεί με κραγιόν περιλαμβάνει και μια απόχρωση του μπλε, είτε πρόκειται για μία ανοιχτή γαλάζια απόχρωση, είτε για μία πιο βαθιά μπλε. Κι αν ανήκετε στο club των τολμηρών, γιατί να μην πειραματιστείτε με κάτι διαφορετικό;

3 Καφέ κραγιόν


Τα 90’s επέστρεψαν και το καφέ κραγιόν διεκδικεί ίσως μία θέση στο νεσεσέρ μας! Τι λες, θα επιτρέψεις αυτή την είσοδο;

Το μυστικό

The finger trick: Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φορέσει έντονο κραγιόν και να μην έχουν φορέσει… και τα δόντια της μαζί! Αφού βάλετε τον κραγιόν σας, βάλτε τον δείκτη του δαχτύλου σας στο στόμα και τραβήξτε απότομα. Έτσι, η περιττή ποσότητα που θα λέρωνε τα δόντια σας είναι πλέον στο δάχτυλό σας!

The post Τα 3 χρώματα της Άνοιξης που ανέδειξε το Pinterest στα κραγιόν appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα