Σβήστε κάθε σημάδι και ουλή με την τεχνική PRGF ENDORET

Αν θέλετε να σβήσετε κάθε σημάδι και ουλή από το δέρμα σας υπάρχει μια τεχνική.

Ο δρ Σωτήρης Τσιούμας MD, Msc, oφθαλμίατρος Χειρουργός – Αισθητική Ιατρική και Αναίμακτη Χειρουργική, Λέκτορας του Πανεπιστημίου του Camerino, (Master of Aesthetic Medicine & Aesthetic Therary), Πρόεδρος S.A.M.N.A.S (society aesthetic medicine non ablative surgery) μας εξηγεί τι είναι η τεχνική PRGF ENDORET.

Τι είναι η τεχνική PRGF ENDORET;
Όταν υποστούμε κάποιο τραυματισμό, το ανθρώπινο σώμα απελευθερώνει πρωτεΐνες (κυτταρικά μηνύματα)

για να υποκινήσει τη διαδικασία επούλωσης. Η τεχνική PRGF – ENDORET™ απομονώνει από το πλάσμα τις πρωτεΐνες που είναι υπεύθυνες για τη θεραπεία και την οστική ή ιστική αναγέννηση. Μόλις εφαρμοστεί μία θεραπεία στη περιοχή, η διαδικασία ανάπλασης επιταχύνεται.

Πώς εφαρμόζεται
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητο να ληφθεί μία μικρή ποσότητα αίματος του ασθενούς και με τη διαδικασία της φυγοκέντρησης να εξαχθεί το πλάσμα πλούσιο σε πρωτεΐνες – αυξητικούς παράγοντες. Αυτό το πλάσμα ενσωματώνεται, όπου η θεραπεία ή η ανάπλαση ιστών ή οστών απαιτείται.

Υπάρχουν αντενδείξεις;
Αυτή είναι η μόνη τεχνική που χρησιμοποιεί αυτόλογους μηχανισμούς από το ίδιο το σώμα του ασθενή. Με δεδομένα αποτελέσματα σε περισσότερους από 10,000 ασθενείς σε διαφορετικούς κλάδους της ιατρικής, αυτή η διαδικασία μπορεί να θεωρηθεί αυτομόσχευμα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί τις πρωτεΐνες του ίδιου του ασθενούς που είναι υπεύθυνες για τη πραγματοποίηση και την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.

Σε ποιους απευθύνεται
Η θεραπεία PRGF – ENDORET™ μπορεί να εφαρμοστεί στους περισσότερους ασθενείς και συστήνεται ειδικά σε άτομα με προβλήματα επούλωσης η σε άτομα που έχουν ανάγκη από υποκίνηση οστικής ή ιστικής αναγέννησης όπως στη περίπτωση καπνιστών και διαβητικών. Με τη βοήθεια του PRGF – ENDORET™ μπορούμε κατάλληλα να υποκινήσουμε την ανάπτυξη οστών και ιστών μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, τραυματισμούς, lasers, peelings κ.α. και ταυτόχρονα να επιτύχουμε γρήγορη επούλωση.

Τι επιτυγχάνουμε;

γρηγορότερη επούλωση πληγώνγρηγορότερη αποκατάσταση / επούλωση μετά από laser resurfacing, peelings, μεσοθεραπεία, μικροεπεμβάσεις ιατρικής αισθητικής.

Πως το PRGF – ENDORET™ συμμετέχει στη θεραπεία;
Η αποκατάσταση και η διαδικασία της θεραπείας επιτυγχάνεται έτσι ώστε ο κίνδυνος της μόλυνσης ή οποιασδήποτε άλλης μετεγχειρητικής επιπλοκής να ελαττωθεί. Η χρησιμοποίηση PRGF – ENDORETTM εγγυάται μια αξιοπρόσεκτη βελτίωση, απουσία του πόνου και γρήγορη επούλωση.

Που μπορείτε να την κάνετε

Πλατεία Κυψέλης 15, τηλέφωνο για ραντεβού: 210 8237236, περισσότερες πληροφορίες και στο ofthalmoplastiki.gr.

The post Σβήστε κάθε σημάδι και ουλή με την τεχνική PRGF ENDORET appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα