Σε 2 ημέρες ξεκινούν τα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα. Προλαβαίνετε για την εγγραφή!

Ξεκινά τον Ιανουάριο ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων (webinars) που θα αλλάξουν την σκέψη και τη ζωή σας από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Χάρη Παπαδόπουλο, συγγραφείς των best seller: «Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες» και «Κάν’ το να συμβεί τώρα!»

Στα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος θα σας προσφέρουν πολύτιμη, εφαρμόσιμη εμπειρική γνώση και σπουδαία θεραπευτικά εργαλεία για να αλλάξετε τρόπο σκέψης, να νιώσετε χαρούμενοι και να υποδεχτείτε τον νέο σας εαυτό. ️

1ο

webinar: Ο Νέος Κβαντικός Τρόπος Απελευθέρωσης Κιλών

Πότε: Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
Ώρα: 17.00 -19.00 (10 διάλειμμα)
Συνδεθείτε εδώ https://vikyhatzivasiliou.clickmeeting.com/918482758/register

Μέχρι τώρα είχατε «εκπαιδευτεί» ασυνείδητα στον παλιό τρόπο απελευθέρωσης κιλών, με τα συνεχή «πρέπει» και την αποδοχή της κοινωνικής πίεσης, που προκαλούσαν αίσθημα κατωτερότητας, μειωμένης αυτοπεποίθησης και κακής σχέσης με τον εαυτό σας. Εάν θέλετε να απελευθερωθείτε από τα κιλά που σας βαραίνουν, να ανακτήσετε την καλή σας υγεία και να βελτιώσετε την ψυχική σας κατάσταση ο ΝΕΟΣ ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, με επαναπρογραμματισμό και νέα ρύθμιση του υποσυνείδητου σας, θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τον νέο σας εαυτό, να αγαπήσετε το σώμα σας, να γνωρίσετε μία νέα μέθοδο καλής και ισορροπημένης διατροφής, με διάρκεια και αποτέλεσμα. Η μέθοδος αυτή που θα σας παρουσιάσουν η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Χάρης Παπαδόπουλος προέρχεται από το CHOPRA University και βασίζεται στη ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ του Deepak Chopra.

Κόστος: 15 ευρώ.
Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας εδώ γιατί ο αριθμός θέσεων είναι συγκεκριμένος.
Για τη μέγιστη ασφάλειά σας οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal.

The post Σε 2 ημέρες ξεκινούν τα Σεμινάρια Διατροφής και Ψυχολογίας για Κβαντικά Άλματα. Προλαβαίνετε για την εγγραφή! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα