Πρωτότυπα δώρα γι’ αυτούς που αγαπάς!

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και σε πιάνει το κλασσικό άγχος: Τι δώρα να πάρω;
Μην ανησυχείς καθόλου & μην αρχίσεις να παίρνεις τους δρόμους ψάχνοντας!

Δες με ένα κλικ στο WWW.ORGANICBRANDS.GR έξυπνες & πρωτότυπες ιδέες για τα δώρα σου τις ημέρες των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Κάναμε την έρευνα μας και σου προτείνουμε υπέροχες επιλογές δώρων σε πραγματικά οικονομικές τιμές!

Ξεκινάμε από το Christmas Try me Kit

Το τέλειο δώρο για τις ημέρες των Χριστούγεννων με 10

Full Size βιολογικά & φυσικά προϊόντα στην εξαιρετική τιμή προσφοράς 25€! Προϊόντα περιποίησης για την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τον αρωματισμό του χώρου! Δείτε αναλυτικά τα προίόντα του Christmas Beauty Box -> εδώ!

Winter Try Me Kit

Περιλαμβάνει 10 πιστοποιημένα βιολογικά & φυσικά καλλυντικά κορυφαίας ποιότητας! Δώστε στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να αφεθούν σε μία ολοκληρωτική περιποίηση με τα πιο αγνά καλλυντικά! Η πιο γλυκιά, λαχταριστή και ευωδιαστή ημέρα των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη ευκαιρία για αυτό το μοναδικό δώρο. Δείτε αναλυτικά τα προίόντα του Winter Beauty Box -> εδώ!

Το Μυστικό μας….

Μπορείτε να χωρίσετε τα προϊόντα που περιλαμβάνουν τα παραπάνω Organic Beauty Boxes και να τα μοιράσετε σε 2 ή και παραπάνω αγαπημένους σας! Ειναι μία λύση που τώρα με την κρίση και τις μειωμένες οικονομικές δυνατότητες για σπατάλες …φαντάζει πραγματικά ιδανική!

Chi Organic Coconut Oil 500ml

Τι καλύτερο από ένα δώρο που ταξιδεύει τις αισθήσεις αμέσως σε άλλους προορισμούς; Πιστέψτε μας… όποιος πάρει στα χέρια του το έλαιο καρύδας Chi θα ξετρελαθεί αμέσως! Η συσκευασία του τεράστια – 500ml – και εντυπωσιακή, η μυρωδιά του εξωτική και λατρεμένη, η σύσταση του 100% φυσική και οργανικά πιστοποιημένη και οι χρήσεις ….αμέτρητες! Για ενυδάτωση προσώπου & σώματος, για τα νύχια , τα μαλλιά, τα χείλη, diy συνταγές ομορφιάς , για μασάζ ή ακόμα και για το φαγητό, τα smoothies ή τα γλυκά! Ένας πραγματικός θησαυρός της φύσης….που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι! Ιδανική επιλογή για άντρες, γυναίκες & παιδιά! Θα το βρείτε εδώ.

Aromatherapy Set 5 τεμαχίων

Ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστήσουμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο αλλά και να το κακομάθουμε λιγάκι, είναι ένα αρωματοθεραπευτικό σετ δώρου με προϊόντα φτιαγμένα από αιθέρια έλαια. Το set αυτό περιέχει ένα χειροποίητο εξατμιστήρα φτιαγμένο από γνήσιο πηλό & 4 αγνά αιθέρια έλαια με αρώματα που αγαπούν όλοι…πορτοκάλι & λεμόνι! Είναι μια πολύ ευκαιρία να μοιραστείτε την αγάπη και τις γνώσεις σας για την αρωματοθεραπεία και να φτιάξετε μία ονειρεμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Θα το βρείτε εδώ.

Balm Balm Face Spa


2 τεμάχια Οργανικά Serum Προσώπου & Λαιμού & ΔΩΡΟ Βάλσαμο για Βαθύ Καθαρισμό. Ψάχνεις ένα δώρο με άλλη σημασία και ιδιαίτερη αξία για τη μαμά, την πεθερά σου ή τη φίλη σου; Μία περιποίηση προσώπου με τα καλύτερα οργανικά καλλυντικά είναι κάτι που κάνει όντως τη διαφορά!
Χαρίστε τους ένα σετ περιποίησης προσώπου της εταιρείας Balm Balm με το βραβευμένο Organic Rosehip Serum, με εκχυλίσματα αγριοτριανταφυλλιάς, jojoba και μποράντζα & την κρέμα με λιβάνι για βαθύ καθαρισμό και ήπια απολέπιση ! Ένα θαυματουργό ελιξίριο ομορφιάς για πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ, ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ηλικία! Θα το βρείτε εδώ.

Δεν βρήκες ακόμη κάτι που να ταιριάζει η να καλύπτει τις ανάγκες των αγαπημένων σου; Μην απελπίζεσαι!

Οι επιλογές και οι προτάσεις είναι αμέτρητες! Κάνε ένα κλικ στο www.organicbrands.gr και θα βρεις σίγουρα το κατάλληλο δώρο για τα κοντινά σου πρόσωπα! Προϊόντα για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, έλαια βάσης και αιθέρια έλαια, προϊόντα περιποίησης για άντρες αλλά και για μανούλες και μωρά!

Τα μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 20€ είναι εντελώς δωρεάν!

Η ομορφιά , όπως και η ευτυχία βρίσκονται στα απλά πράγματα! Στο χέρι μας είναι λοιπόν να δημιουργούμε περισσότερες στιγμές ευτυχίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Ένα δώρο είναι μικρό, η κίνηση όμως και μόνο…ανεκτίμητη!

OrganicBrands on Facebook
OrganicBrands on Instagram

The post Πρωτότυπα δώρα γι’ αυτούς που αγαπάς! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
πρωτοτυπα δωρα για χριστουγεννα να τα φτιάξεις με τα χέρια , πρωτοτυπα δωρα
Τυχαία Θέματα