Πώς να γλιτώσετε χρήματα από τα ρούχα που αγοράζετε

Αυτά τα μυστικά θα σας βοηθήσουν να είστε καλοντυμένοι χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Ψωνίστε σε πιο φθηνές περιοχές
Το ίδιο ρούχο στο ίδιο μαγαζί συχνά στοιχίζει λιγότερο σε μια περιοχή της πόλης απ’ ό,τι σε μια άλλη. Συχνά τα καταστήματα ρούχων τιμολογούν τα είδη τους ανάλογα με την οικονομική περιοχή στην οποία βρίσκονται. Βρείτε τα ρούχα που χρειάζεστε στην περιοχή που μένετε. Έπειτα, δοκιμάστε να πάτε σε μια περιοχή χαμηλότερου εισοδήματος και συγκρίνετε τις τιμές. Το κάνω συνέχεια και εκπλήσσομαι διαρκώς από τις διαφορές που βλέπω στις τιμές. Φυσικά, αυτό είναι πιο εύκολο

όταν ζείτε σε μεγάλη πόλη.

Αγοράστε ξεχωριστά κομμάτια
Όταν αγοράζετε ξεχωριστά κομμάτια, μπορείτε να τα συνδυάσετε και να έχετε αρκετά διαφορετικά σύνολα με λίγα ρούχα. Θα γλιτώσεετε χρήματα. Επιπλέον, μπορείτε να συμπληρώνετε κάποια κομμάτια το χειμώνα, αλλά να συνεχίζετε να φοράτε τα βασικά κομμάτια το καλοκαίρι. Επίσης, αν ένα ρούχο φθαρεί ή λεκιαστεί, θα έχετε άλλα κομμάτια να φορέσετε. Ο συνδυασμός διαφόρων ρούχων θα σας γλιτώσει πολλά χρήματα.

Επιλέγετε κλασικά κομμάτια
Μπορείτε να τα κάνετε πιο μοντέρνα συνδυάζοντάς τα με άλλα ρούχα ή με κοσμήματα κτλ. Ωστόσο, η αγορά ρούχων που είναι στη μόδα θα σας στοιχίσει περισσότερα χρήματα επειδή έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Ο μόνος τρόπος να αγοράζετε κάτι της μόδας και να γλιτώσετε χρήματα είναι να το κρατήσετε μέχρι να ξανάρθει στη μόδα (κάτι που μπορεί να πάρει και μια δεκαετία).

Μάθετε πότε να ξοδεύετε περισσότερα για ρούχα τώρα ώστε να ξοδεύετε λιγότερα μακροπρόθεσμα
Κοιτάξτε πόσο καλοραμμένο είναι ένα ρούχο. Ίσως είναι πιο φθηνό να το αγοράσετε. Ωστόσο, αν δεν είναι καλοφτιαγμένο τότε θα πρέπει να το αντικαταστήσετε πιο σύντομα και άρα θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα. Κοιτάξτε πέρα από την εμφάνιση και την εφαρμογή. Ελέγξε τη ραφή. Έχουν φύγει πόντοι στις ραφές; Οι ραφές του υφάσματος είναι κάθετες και οριζόντιες ή έχουν την τάση να γυρίζουν όταν το πλένετε; Αν βρείτε ελαττώματα, τότε μην το πάρετε ή δείξτε το ελάττωμα στον υπεύθυνο και ζητήστε έκπτωση. Κάποιες φορές ρίχνουν την τιμή για ελαττώματα που μπορείτε να διορθώσετε εύκολα όταν τα αγοράσετε.

Μη φοβάστε τα καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών
Ίσως εκπλαγείτε από τι θα βρείτε. Επώνυμα δερμάτινα μπουφάν, τζιν και φορέματα που είναι σαν καινούρια. Και πολλά από αυτά μπορεί να αγοράστηκαν μόλις την προηγούμενη χρονιά.

Το μυστικό
Ψωνίστε ρούχα εκτός εποχής. Δεν είναι μυστικό ότι στο τέλος κάθε εποχής, τα καταστήματα λιανικής πρέπει να μειώσουν το στοκ τους για να κάνουν χώρο για τα επόμενα ρούχα. Μπορείτε κάποιες φορές να γλιτώσεις μέχρι και 75% αν αγοράσετε το σορτσάκι σας τον Νοέμβριο ή το χειμωνιάτικο παλτό τον Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα