Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε Κριέ με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να πρωταγωνιστούν από τους Ιχθύς αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μπεις σε μία διαδικασία να αναπολήσεις ή να ασχοληθείς με ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. Είναι βέβαιο ότι ο έντονος συναισθηματισμός και οι ρομαντικές στιγμές μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και να «ανακουφίσουν» τις όποιες συγκρούσεις ή τριβές πιθανά να υπήρχαν με το ταίρι σου.

Η σύνοδος

Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 βγάζει την ευαισθησία και ιδεαλισμό που κρύβεις καλά μέσα σου στην επιφάνεια. Ερωτικές καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν κλείσει τον κύκλο τους έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αποφάσεις σου, καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και μπορεί να υποπέσεις πάλι σε λάθη του παρελθόντος. Είναι ιδανική στιγμή να περάσεις άκρως ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και να αναβιβάσεις την σχέση σου σε άλλα πνευματικά και νοητικά επίπεδα. Νέες γνωριμίες που πιθανά να προκύψουν χρήζουν μεγάλης προσοχής, αφού η καλοπροαίρετη διάθεσή σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και αργότερα να πληγωθείς ή να εκτεθείς.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 μπορεί να σε βάλει σε μία εσωτερική αναστάτωση, καθώς η έντονη διάθεση για δράση σε πνευματικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο διασκέδασης έρχεται σε σύγκρουση με την ονειροπόλα ανάγκη για ενασχόληση με αναμνήσεις του παρελθόντος και αυτό μπορεί να εκτονωθεί με ένταση και διάθεση για συγκρούσεις με το ταίρι σου άνευ συγκεκριμένου λόγου. Καλό θα είναι λοιπόν να διαχειριστείς με σύνεση την όποια νευρικότητα για να αποφύγεις τις όποιες προστριβές.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς σε πρακτικά πράγματα, αφού χάνεσαι στις σκέψεις σου. Η φαντασία και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις από την ταξιδιάρικη διάθεση και την συναισθηματική φόρτιση. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει επαγγελματικές προτάσεις του παρελθόντος στο παρόν, που θα αντιμετωπισθούν από πλευράς σου με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εκλείψεις είναι πια παρελθόν, όχι βέβαια και οι «επιπτώσεις» τους, και είναι κατάλληλη αυτή η εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε για να περάσεις όμορφα με φίλους και να κάνεις όνειρα για νέους στόχους. Αφροδίτη και Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, ευνοϊκότατη θέση για εσένα, σε ωθούν στο να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου να ονειρευτείς με φιλικά σου πρόσωπα ή σε ομάδες και συλλόγους που συμμετέχεις.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 κάνει την φαντασία και τον ιδεαλισμό ανάγκη, που εκφράζεται άμεσα στο φιλικό σου περιβάλλον και πιθανά να προκύψουν νέοι στόχοι, καθώς επαναστατική σκέψη και ρομαντισμός ενώνονται μοναδικά. Καλό θα είναι βέβαια να μην σε συνεπάρει αυτό το κλίμα τόσο που να προχωρήσεις σε αποφάσεις και οράματα, αγνοώντας τις πραγματικές σου δυνατότητες ή το κατά πόσο είναι εφικτά αυτά που επιθυμείς. Κοινές δράσεις με το ταίρι σου μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά και δεν αποκλείεται να εκφραστείς μοναδικά μέσα από αυτές και να προσφέρεις μοναδικές στιγμές στον σύντροφό σου. Νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανά να σε προσεγγίσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για εσένα, κράτα όμως μικρό καλάθι γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 πιθανά να σε ωθήσει στο να εκδηλώσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές σε φιλικά σου πρόσωπα ή έντονα ξεσπάσματα και τάσεις ελέγχου που μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις. Προσπάθησε να βρεις μέσα σου ποιες είναι οι επιθυμίες και οι ανάγκες και παρόλο που μπορεί να είναι συγκρουόμενες να προσπαθήσεις να τις ισορροπήσεις. Ζήλια και ανάγκη για ελευθερία εναλλάσσονται και ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα στην σχέση σου.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 μπορεί να σε οδηγήσει διαισθητικά στις σωστές αποφάσεις για τους μελλοντικούς σου στόχους. Πιθανές αποφάσεις βιαστικές να είναι μη ρεαλιστικές και να χαθούν ευκαιρίες για εσένα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να υλοποιήσεις με φιλικά σου πρόσωπα σχέδια που θα οδηγήσουν σε ουσιαστική και δομική αλλαγή της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονα δραστήρια εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε για εσένα αυτή, καθώς θα καταβάλεις τα δυνατά σου να εντυπωσιάσεις στον επαγγελματικό σου χώρο και με την διαίσθησή σου μπορείς να οδηγηθείς σε εξαιρετικές επιλογές, αρκεί να μην υπερβάλλεις των δυνατοτήτων σου και να μην ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις. Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να έχουν κυρίαρχο ρόλο στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις από το καλύτερο μέχρι το… όχι και τόσο καλό…

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 θα σε βοηθήσει να βγάλεις ιδεαλισμό και φαντασία, κερδίζοντας τους ανωτέρους σου ή πρόσωπα που θεωρείς ότι είναι σημαντικά για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Πρόσεχε μόνο γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην βλέπεις ρεαλιστικά προτάσεις, ευθύνες ή πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι και αυτό αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς είτε με τους άλλους, είτε με τον ίδιο σου τον εαυτό. Μην υπερβάλλεις των δυνάμεών σου και προσπάθησε να βλέπεις ρεαλιστικά την κάθε κατάσταση, χωρίς συναισθηματικότητα. Είναι γεγονός ότι η έντονη διάθεση για προβολή στο επαγγελματικό πεδίο μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το ταίρι σου, γι’ αυτό βγάλε ρομαντισμό και τρυφερότητα για να αποφύγεις τις γκρίνιες. Νέα πρόσωπα που μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, όμως καλό είναι να είσαι προσεκτικό για να μην πληγωθείς, γι’ αυτό δώσε χρόνο.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 μπορεί να φέρει εντάσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό πιθανά να προέρχεται από την δική σου εσωτερική σύγκρουση, καθώς ανάγκες και επιθυμίες δείχνουν να μην συμβαδίζουν και μπορείς να προκαλέσεις εντάσεις με το παραμικρό. Προσοχή ιδιαίτερα στην σχέση σου, αφού μπορεί να προκαλέσεις καυγάδες, δείχνοντας ότι δεν είσαι ικανοποιημένος με τίποτα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 σε ταξιδεύει νοητικά μακριά, όμως αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο, αφού το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης που έχεις δεν βοηθά στο να ανταποκριθείς στις ευθύνες που έχεις αναλάβει, προκαλώντας πιθανά λάθη που θα κοστίσουν. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να προβάλεις με σοβαρότητα την προσωπικότητά σου και να δείξεις τις δυνατότητες για μεθοδική εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε Καρκίνε η εβδομάδα αυτή σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις νοητικά αλλά και κυριολεκτικά, κάτι που θα ανεβάσει την διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου. Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές και να ζήσεις το δικό σου παραμύθι. Πρόσεχε μόνο να μην ωραιοποιείς πρόσωπα ή καταστάσεις, «χρησιμοποίησε» την διαίσθησή σου και δεν θα σε διαψεύσει.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 σου δίνει έντονο ιδεαλισμό και καλή διάθεση και αυτό βγαίνει στις παρέες που θα βρεθείς, καθώς μπορείς να ανεβάσεις το κέφι και με τις περιγραφές σου να δημιουργήσεις εικόνες που θα «ταξιδέψουν» τους γύρω σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο σε επίπεδο διασκέδασης και να παρασυρθείς, ιδιαίτερα στο ποτό, γι’ αυτό προσπάθησε να μην ξεφύγεις. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός που σε διέπει εκδηλώνεται και στην σχέση σου, κάτι που μπορεί να δώσει ανανεωτικά φτερά και να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπό σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές να προκύψουν, καλό είναι όμως να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να δώσεις χρόνο για να διαπιστώσεις αν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα αυτό που πιστεύεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 σου δημιουργεί νευρικότητα, καθώς η έντονη ανάγκη σου για κέφι και διασκέδαση έρχεται σε σύγκρουση με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που έχεις σε εργασιακό επίπεδο, κάτι που μπορεί να μην σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Καλό είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τον εκνευρισμό σου για να μην εκδηλωθεί στο ταίρι σου και προκληθούν προβλήματα και αντιπαραθέσεις από το πουθενά.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 σε οδηγεί σε πνευματικά και νοητικά ταξίδια, που όμως δεν βοηθούν στο να αυτοσυγκεντρωθείς στην καθημερινότητα. Προσοχή ιδιαίτερα σε περίπτωση που υπάρχουν νομικά θέματα γιατί μπορεί να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη ή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα που θα σου στοιχίσουν. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να δεις με σοβαρότητα την πορεία της ζωής σου μέσα από τις σχέσεις σου, προσωπικές και συνεργασίες, οδηγώντας σε πιθανά στο να πάρεις αποφάσεις για θέματα που παίζουν καταλυτικό ρόλο.

ΛΕΩΝ

Ένταση και καχυποψία μπορεί να νιώσεις αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, που πρωταγωνιστούν με τις όψεις που σχηματίζουν, μπορεί να σε ωθήσουν στο να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και να εκδηλώσεις εξουσιαστικές τάσεις στο ταίρι σου ή να υποπέσεις σε λάθος αποφάσεις σε οικονομικό επίπεδο. Καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην διαχείριση της κάθε κατάστασης.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, τόσο σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα συμπεράσματα που θα βγάλεις, στις αποφάσεις που θα πάρεις για να μην βρεθείς στο τέλος εκτεθειμένος ή πληγωμένος από τις εξελίξεις. Προσοχή ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα με τρίτους, καθώς δείχνεις να ωραιοποιείς την εικόνα, να μην μένεις στις πράξεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Η διαίσθησή σου είναι αλάθητη και καλό είναι να την ακούσεις. Δεν αποκλείεται η έντονη συναισθηματικότητα που θα εκδηλώσεις να βγει με λάθος τρόπο προς τον άνθρωπό σου, καθώς η ζήλια και οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, καλό όμως είναι να κρατάς μικρό καλάθι και να μην βγάζεις συμπεράσματα που αργότερα θα διαψευστούν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 σε βάζει σε μία διαδικασία εσωτερικής διαμάχης, καθώς η έντονη επιθυμία σου για να περάσεις όμορφα και να ζήσεις τον έρωτα σε όλη του την έκταση έρχεται σε σύγκρουση με τις προσωπικές ανασφάλειες και τα απωθημένα που είναι καλά κρυμμένα μέσα σου, δημιουργώντας έτσι νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς ουσιαστική αφορμή στο ταίρι σου. Προσοχή για να μην υπάρξουν προστριβές που θα είναι έντονες.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 δεν σε βοηθά στο να αυτοσυγκεντρωθείς, καθώς δείχνεις να χάνεσαι σε ταξίδια του μυαλού και να μην σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς στην πραγματικότητα. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες ή συζητήσεις, καλό θα είναι να μην παρθούν αποφάσεις. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να πιστέψεις στον εαυτό σου και να δεις την εργασιακή σου πορεία με σοβαρότητα, κάτι που μπορεί να σου αποφέρει και αυξημένα έσοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε επικεντρώνεσαι στις σχέσεις σου, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές και είναι γεγονός ότι ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και ο ιδεαλισμός σε κατακλύζουν. Αυτό είναι εξαιρετικό σε προσωπικό επίπεδο, καθώς μπορείς να εκδηλώσεις όλο σου το συναισθηματισμό στο ταίρι σου, στο επίπεδο όμως των συνεργασιών σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς δείχνεις να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Αφροδίτη και Ποσειδώνας από τους Ιχθύς δίνουν τον τόνο για έντονο συναίσθημα αλλά και διαίσθηση.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 λειτουργεί ευεργετικά για την σχέση σου, καθώς έχεις την διάθεση να εκδηλώσεις όλη την τρυφερότητα, τον ρομαντισμό και την ευαισθησία που νιώθεις στο ταίρι σου, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σου, δίνοντας το έναυσμα για να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές. Στις συνεργασίες σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα για πρόσωπα που στο τέλος πιθανά να σε απογοητεύσουν. Πίστεψε στην διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν σε ερωτικό επίπεδο θα σε κάνουν να σκεφτείς πράγματα που μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ένταση και νευρικότητα, καθώς δείχνεις να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μία εσωτερική σύγκρουση και να μην σου είναι εύκολο να εναρμονίσεις ανάγκες και επιθυμίες, κάτι που πιθανά να εκτονωθεί στην σχέση αλλά και στην οικογένεια. Θα ήταν προτιμότερο να προσπαθήσεις να ελέγξεις το έντονο συναίσθημα και να μην δημιουργείς προβλήματα με το παραμικρό.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην επαγγελματική, καθώς δείχνεις να εγκλωβίζεσαι σε ένα φανταστικό κόσμο, αγνοώντας την πραγματικότητα. Μην προχωρήσεις σε αποφάσεις για νέες συνεργασίες αν δεν έχεις εξετάσει διεξοδικά όλες τις παραμέτρους. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε ωθεί στο να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να εξετάσεις με σοβαρότητα τι πραγματικά θέλεις από την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Οι ευθύνες στην εργασία και η καθημερινότητα πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ και είναι γεγονός ότι θέλεις όλα να τα δεις κάτω από ένα ιδανικό πρίσμα, όμως η πραγματικότητα μπορεί να αποβεί σκληρή και να προσγειωθείς απότομα αργότερα, κάτι που θα σε πληγώσει. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, που έχουν κυρίαρχο ρόλο, βγάζουν την συμπόνια και την κατανόηση που χρειάζεται να έχεις στον εργασιακό χώρο, πρόσεχε μόνο γιατί ο ιδεαλισμός δεν θα σε βοηθήσει στο να δεις το πραγματικό πρόσωπο κάποιων.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκδηλώσεις έντονα συναισθήματα στον εργασιακό χώρο και να δείξεις όλη σου την σύμπνοια και την κατανόηση σε συναδέλφους όταν την χρειαστούν. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να παρασυρθείς από την έντονη συναισθηματικότητα και να δείξεις κατανόηση και σε πρόσωπα που αργότερα πιθανά να σε απογοητεύσουν. Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις να καταλαμβάνουν όλο σου τον χρόνο, κάτι που θα δυσαρεστήσει το ταίρι σου. Δείξε τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που νιώθεις και θα έχεις την στήριξή του. Νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από τον εργασιακό χώρο πιθανά να σε ενθουσιάσουν, μην βγάζεις όμως γρήγορα συμπεράσματα γιατί είναι πιθανό να μην είσαι αντικειμενικός.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 σε βάζει σε μία εσωτερική διεργασία που είναι αντιφατική και σου δημιουργεί εκνευρισμό. Οι ανάγκες της καθημερινότητας δεν σε βοηθούν στο να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις και αυτό ανεβάζει τον εκνευρισμό σου. Πρόσεχε μόνο μην εκδηλωθεί στον σύντροφό σου και δημιουργήσεις συγκρούσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 είναι πιθανό να μην σε βοηθήσει στο να επικεντρωθείς στις καθημερινές υποχρεώσεις, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν. Προσοχή σε συμφωνίες για νέα εργασία, καθώς καλό θα είναι να δεις πρακτικά τι μπορούν να σου προσφέρουν. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να δεις με υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαράς ευαγγέλια αυτή η εβδομάδα για εσένα αγαπημένε Σκορπιέ, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε βοηθούν να δεις τον έρωτα μέσα από ένα ρομαντικό και ιδεαλιστικό πρίσμα, κάτι που θα δώσει νέα ώθηση στην σχέση σου. Το να ζήσεις την κάθε στιγμή της ζωής και να διασκεδάσεις αποκτά νέο νόημα, πρόσεχε μόνο γιατί είναι πιθανό να εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα και αργότερα πιθανά να πληγωθείς.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 σε βοηθά να προωθήσεις δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια που πιθανά να έχεις, καθώς η έμπνευση και η φαντασία σε ωθούν στο να «στήσεις» με μοναδικό τρόπο αυτό που θέλεις να πετύχεις. Ο έρωτας και το συναίσθημα εκδηλώνονται με τρυφερότητα, κατανόηση και ρομαντισμό, κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το ταίρι σου. Η έντονη ευαισθησία σου δίνει νέα φτερά στην σχέση, καθώς θέτεις φανταστικά πλαίσια για να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Προσοχή μόνο σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις όποιον γνωρίζεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Ακολούθησε την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 πιθανά να σε ωθήσει στο να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, καθώς δείχνεις να συγκρούεσαι μέσα σου και να μην σου είναι εύκολο να συμβαδίσεις την ανάγκη σου για έρωτα με την επιθυμία για ασφάλεια. Καλό θα είναι όλο αυτό να μην εκτονωθεί στο ταίρι σου, αφού έχεις την τάση να παρεξηγείς ότι ακούς, δημιουργώντας εντάσεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς πράγματα που μπορεί να μην αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, κάτι που μπορεί να σε πληγώσει, καθώς κάνεις σχέδια για το ταίρι σου που πιθανά να μην ικανοποιούν αυτό, παρά μόνο την φαντασία σου. Άκου τι θέλει να σου πει ο σύντροφό σου και μην αφήνεις στην άκρη την διαίσθησή σου. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να δεις ρεαλιστικά αυτά που θέλεις στον έρωτα και να εκφράσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αυτά που σε καλύπτουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αλήθεια ότι αυτή την εβδομάδα η συναισθηματικότητα και η κυκλοθυμία θα είναι έντονη αγαπημένε Τοξότη, καθώς με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να δίνουν τον τόνο, μπαίνεις σε μία διαδικασία αναμόχλευσης των συμπεριφορών σου τον τελευταίο καιρό και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκδηλώσεις έντονη ευαισθησία. Είναι ιδανική περίοδος για να περάσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου, δίνοντας άλλη διάσταση στον έρωτά σου.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 σε οδηγεί στο να στραφείς με έντονη συναισθηματικότητα στην οικογένεια και σε ζητήματα που την απασχολούν και να εκδηλώσεις την ανάγκη για ασφάλεια με τρόπο τέτοιο που να ξεχειλίσεις από ευαισθησία, κατανόηση και δοτικότητα για τα οικεία πρόσωπά σου. Πρόσεχε μόνο την έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να έχεις σε περίπτωση που θεωρήσεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι δεν σε καλύπτουν. Είναι ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο, δημιουργώντας ρομαντικό κλίμα που θα συνεπάρει και τους δύο. Νέες γνωριμίες μέσω του οικείου φιλικού περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανές, καλό είναι όμως να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, αφού δείχνεις να μην βλέπεις αντικειμενικά τον άλλον.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 24.02 πιθανά να σου προκαλέσει εκνευρισμό, καθώς αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της ανάγκης για ασφάλεια, ρομαντισμό και τρυφερότητα και της επιθυμίας για πρωτοβουλία, έντονη δράση και προσοχή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις κυρίως με το ταίρι σου, καθώς έχεις την τάση να παρεξηγείς ότι σου πει, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χάσεις το μέτρο και δημιουργήσεις προβλήματα από το πουθενά.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 σε βάζει σε μία διαδικασία να σκεφτείς τις συμπεριφορές σου τον τελευταίο καιρό και να φορτιστείς έντονα. Δεν σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με οικογενειακά πρόσωπα και δείχνεις να σε κατακλύζει το συναίσθημα και να παραμερίζεις την λογική. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να εκδηλώσεις την προσωπικότητά σου χωρίς υπερβολές στο οικογενειακό πεδίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη για επικοινωνία, συναναστροφές και εξωστρέφεια είναι καθοριστική αυτήν την εβδομάδα για εσένα αγαπημένε Αιγόκερε, αυτό όμως γίνεται κάτω από έντονη φαντασία, διαίσθηση, ευαισθησία και ιδεαλισμό, κάτι που είναι εμφανές στην συμπεριφορά αλλά και στις απόψεις σου. Αφροδίτη και Ποσειδώνας από τους Ιχθύς δίνουν τον τόνο για έντονη κοινωνικοποίηση αλλά και ενσυναίσθηση των γύρω σου. Ταξίδια πραγματικά και νοητικά είναι δεδομένα, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να αυταπατάσαι με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν βλέπεις αντικειμενικά.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 σε βοηθά να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου στο στενό σου περιβάλλον με έντονη συναισθηματικότητα, κάτι που πιθανά να τους ξαφνιάσει ευχάριστα. Ο τρόπος που επικοινωνείς με όποιος συναναστρέφεσαι δείχνει την έντονη διάθεσή που έχεις για να δείξεις κατανόηση, τρυφερότητα και συμπόνια, κάτι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Είναι εξαιρετική στιγμή για να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, δημιουργώντας ρομαντικό σκηνικό που θα σας ταξιδέψει σε άλλα επίπεδα. Προσοχή μόνο σε νέες γνωριμίες που πιθανά να φαίνονται ιδανικές στα μάτια σου, όμως να αποδειχθεί αργότερα ότι δεν έβλεπες αντικειμενικά τα πράγματα. Ακλούθησε την διαίσθησή σου και να είσαι βέβαιος ότι δεν θα σε προδώσει.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 βγάζει στην επιφάνεια με συγκρουσιακό τρόπο θέματα από το παρελθόν που σε απασχολούν και έρχονται κόντρα με την διάθεσή σου για επικοινωνία, φλερτ και διασκέδαση. Όλο αυτό πιθανά να σε οδηγήσει στο να παρεξηγείς πράγματα που άνευ σημασίας και να δημιουργήσεις σκηνικό έντασης, ιδιαίτερα με τον σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να ισορροπήσεις μέσα σου και να ιεραρχήσεις αυτά που είναι σημαντικά για εσένα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 δεν σε βοηθά να συγκεντρωθείς, καθώς σε βάζει σε ταξίδια μυαλού αρνούμενος να εγκλιματιστείς στην πραγματικότητα. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες, σε νέες προτάσεις για δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο γιατί είναι πιθανό να μην είναι αυτό που πιστεύεις. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε βοηθά να βρεις τον εαυτό σου και να εκδηλώσεις με σοβαρότητα απόψεις και θέσεις που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υλικά και συναισθηματικά θέματα θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε, με τις εκλείψεις στο ζώδιό σου να έχουν περάσει, αλλά την ένταση πιθανά να παραμένει. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βάζουν σε μία διαδικασία έντονης συναισθηματικότητας αλλά πιθανά και μη ορθής διαχείρισης στα οικονομικά σου, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις για να μην χάσεις τον έλεγχο του προϋπολογισμού. Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να εκδηλωθούν έντονα, όπως και η διάθεση για έντονο ερωτισμό.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 21.02 βγάζει έντονα την ανάγκη σου για ασφάλεια, τρυφερότητα, ερωτισμό και ρομαντικές στιγμές στην επιφάνεια και αυτό θα δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα στην σχέση σου, καθώς δείχνεις την διάθεσή να προσφέρεις ότι μπορείς περισσότερο συναισθηματικά στο ταίρι σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου γιατί υπάρχει πιθανότητα να προβείς σε αγορές που να μην τις χρειάζεσαι ή σε σπατάλες που να σου κοστίσουν. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές, που θα σε κάνουν να νιώσεις έντονο ερωτισμό, καλό όμως είναι να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και να αφήσεις τον χρόνο να δείξει γιατί πιθανά να πληγωθείς αργότερα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 σου δημιουργεί ένταση, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια και κτητικότητα έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία σου για ανεξαρτησία και ελεύθερη δράση, κάτι που πιθανά να εκτονωθεί στην σχέση σου. Πρόσεξε λοιπόν γιατί ο έντονος εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει επί της ουσίας λόγος.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 25.02 πιθανά να μην σε αφήνει να συγκεντρωθείς σε σχέδια που έχεις για να αυξήσεις τους οικονομικούς σου πόρους ή να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ως προς το πως να δρομολογήσεις και να ανοίξεις νέους δρόμους για οικονομική άνοδο, κάτι που πιθανά να σου στοιχίσει παίρνοντας λάθος αποφάσεις. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στους Ιχθύς με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να ισορροπήσεις και να βρεις την δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Πιστεύεις πια στον εαυτό σου και νιώθεις σίγουρος γι’ αυτό που είσαι.

ΙΧΘΥΣ

Πρωταγωνιστείς αυτήν την εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ, καθώς με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε έντονη αστρολογική δραστηριότητα έρχονται στο προσκήνιο με επιτακτικό τρόπο οι ανάγκες σου μέσα από ένα ιδεαλιστικό πρίσμα, με έντονη συναισθηματικότητα, ανάγκη για τρυφερότητα αλλά και διαίσθηση που θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις. Καλό όμως είναι να είσαι προσεκτικός σε συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις γιατί δείχνεις να ωραιοποιείς τις καταστάσεις ή να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλεις.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 21.02 βγάζει τον έντονο συναισθηματισμό που σε διακρίνει τόσο στις προσωπικές, όσο και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Διεκδικείς τον να ικανοποιηθείς συναισθηματικά από τους γύρω σου, το θέμα είναι όμως ότι είναι πιθανό να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα του τι έχεις πραγματικά ανάγκη και αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Δώσε στο ταίρι σου το έντονο συναίσθημα και την τρυφερότητα που νιώθεις και θα δεις ότι η ανταπόκριση θα είναι άμεση. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, καθώς γοητεύεις τους πάντες όπου και αν βρεθείς, καλό είναι όμως να περιμένεις να δεις τι μπορεί το κάθε άτομο να σου δώσει, χωρίς να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Άρη στον Τοξότη στις 24.02 σου βγάζει νευρικότητα και ένταση, καθώς η ανάγκη για προβολή και ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών μέσω της επικοινωνίας έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις και να ανταποκριθείς στις ευθύνες που έχεις αναλάβει στον επαγγελματικό χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε να ελέγξεις αυτόν τον εκνευρισμό γιατί πιθανά να εκδηλωθεί στην σχέση σου και να δημιουργήσεις προβλήματα που δεν υπάρχουν.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 25.02 σε βάζει σε διαδικασία να ταξιδεύεις νοητά και να μην σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις πραγματικά να εκφράσεις ή να διεκδικήσεις. Προσοχή σε συνεργασίες γιατί μπορεί να αποδειχθεί ότι είχες λανθασμένη εντύπωση. Την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δίνει την υπευθυνότητα και την ωριμότητα να θέσεις στόχους ρεαλιστικούς που μπορείς να διεκδικήσεις και να επιτύχεις.

The post Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
δραση, νέα, φλερτ, μετρο, εκλειψη ηλιου, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, δυνατα, επιθυμιες, το θεμα, αφροδιτη, εικονες, εργασια, ζηλια, θεμα, κοντρα, ομορφα μυστικα, ονειρα, περιοδος, φλερτ, ωθηση, αναμνησεις, απωθημενα, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βγαινει, γεγονος, γινεται, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δικη, δειχνει, δομικη, δωσει, διαδικτυο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκνευρισμος, εκφρασεις, ελευθερια, εβδομαδα, εμπνευση, εξετασεις, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επιθυμια, ερχεται, ερχονται, ευαγγελια, εναυσμα, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ιδιο, υπηρχαν, εικονα, καχυποψια, κλιμα, λαθη, λαθος, λογο, μακρια, ματια, μικρο, μπορεις, μυστικα, νοημα, οικογενεια, οραματα, ωριμοτητα, ουσιαστικο, πεδιο, περιβαλλον, ποσειδωνας, προβληματα, πρισμα, ρομαντισμος, ρολο, σιγουρος, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, τετραγωνο, φαντασια, φαινονται, φτερα, χατζηβασιλειου, ομορφα, αγορες, ακου, ασφαλεια, δωσε, δωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, νιωθεις, ομαδες, οψεις, ποδια, ποτο, τοξοτη, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα