Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από 29.6 έως 5.7.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου εξέλιξη. Προσοχή σε πιθανές εντάσεις καθώς με τον Άρη στο ζώδιό σου ο εκνευρισμός αυξάνεται και δημιουργεί επιθετικές διαθέσεις που

θα προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα. Απέφυγε στις αρχές της εβδομάδας οικογενειακές συζητήσεις γιατί είναι βέβαιο ότι ο υποκειμενισμός κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια να δεις ρεαλιστικά θέματα που μπορεί να απασχολούν τους οικείους σου και εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 ανατρέπει τα δεδομένα στο ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον σου καθώς φαίνεται να επαναστατήσεις σε συμπεριφορές και αντιλήψεις που πια δεν σου ταιριάζουν. Προσοχή γιατί η εσωτερική αναστάτωση που έχεις μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα έχουν κόστος και τελικά θα οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν στο ευρύτερο περιβάλλον σου μέχρι τώρα. Κράτησε χαμηλούς τόνους και σκέψου ώριμα ποιο είναι το καλύτερο για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 επηρεάζει σημαντικά οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις αλλά και την ψυχολογία σου. Η καχυποψία εντείνεται και έρχονται στην επιφάνεια με ορμή απωθημένα και ενοχές του παρελθόντος που επηρεάζουν την κρίση σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονα αντιδραστικές διαθέσεις και συναισθηματικές υπερχειλίσεις που δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις. Το πείσμα και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσουν να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Σεληνιακή Έκλειψη στις 05.07 στον άξονα σου με τον Αιγόκερω σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έρχονται αιφνιδιαστικά και θα απασχολήσουν έντονα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η επαναστατική σου διάθεση μπορεί με ευκολία δεν είναι να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Παράλληλα, απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις στο επαγγελματικό πεδίο γιατί η ένταση καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα καθώς ανατρεπτικά γεγονότα στο επαγγελματικό πεδίο επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή σε εμμονές ή επικριτική διάθεση που θα παίξουν σημαντικό ρόλο γενικότερα στο περιβάλλον σου και θα δυσαρεστήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Οι συναισθηματικές εξάρσεις είναι πιθανές που θα οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και δυσλειτουργία στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 ενισχύει την ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον στην προσωπική σου ζωή και να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς με πρόσωπα που αγαπάς και νοιάζεσαι. Είναι σημαντικό όμως να μην επιτρέψεις στην καχυποψία και τις αμφιβολίες να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Αξιοποίησε πιθανές νέες γνωριμίες που έρχονται ξαφνικά για να αλλάξουν ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία και τους μελλοντικούς του στόχους.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και στην καριέρα καθώς φέρνει αποκαλύψεις και απροσδόκητα γεγονότα που θα σε επηρεάσουν σημαντικά. Είναι καθοριστικό να δείξεις υπομονή και στωικότητα σε όποια θέματα καλείσαι να διαχειριστείς καθώς αυτό θα είναι το κλειδί για δώσεις επιτυχείς λύσεις. Διαφορετικά, δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία σφοδρών αντιπαραθέσεων με οικεία πρόσωπα που θα χάσεις το μέτρο. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός αιφνιδιάζοντας τους πάντες με τη συμπεριφορά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 ξεκαθαρίζει ζητήματα που έχουν προκύψει με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου και σε έχουμε αιφνιδιάσει πιθανά δυσάρεστα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα έρθουν συνδυαστικά και θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε αυθάδεια και εριστική διάθεση από την πλευρά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις υλικές και συναισθηματικές προτεραιότητες λόγω αιφνιδιαστικών γεγονότων και ανατροπών που μπορεί να σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Προσοχή καθώς η έντονη καχυποψία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συγκρουσιακές συμπεριφορές αφού δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Είναι απαραίτητο να προστατεύσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου από τις εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Καρκίνο στις 05.07 στρέφει όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους άλλους καθώς δημιουργεί ένα ανατρεπτικό πεδίο που φέρνει εξελίξεις. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που σε διακατέχει καθώς θα προκαλέσει απογοήτευση και συγκρούσεις με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου στις 02.07 και σε καλεί να οριοθετηθείς σε όλα τα επίπεδα ξεκαθαρίζοντας πως θέλεις να προχωρήσεις στη ζωή σου και με ποια πρόσωπα δίπλα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 σου προκαλεί έντονη συναισθηματική αναστάτωση λόγω γεγονότων που προέρχονται από την οικογένεια και αιφνιδιάζουν. Προσπάθησε να μην επηρεαστεί και η καθημερινότητά σου καθώς δεν αποκλείεται η ένταση να επηρεάσει την εργασιακή σου πορεία αλλάζοντας τα δεδομένα. Με τον Κρόνο να επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 02.07 έχεις την ευκαιρία μέχρι το τέλος του χρόνου να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε επηρεάζουν έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 05.07 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά φιλίες και προσωπική ζωή, στόχους και ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι απαραίτητο για εσένα να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα στο φιλικό περιβάλλον πρωτοτυπώντας και πρωταγωνιστώντας με νέες ιδέες και απόψεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς έπαρση και αμετροέπεια θα λειτουργήσουν αρνητικά στις οποίες εξελίξεις.

The post Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από 29.6 έως 5.7.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα