Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από 11-17.5.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και περνάς σε μία περίοδο όπου μπορεί να γίνουν σημαντικές αναθεωρήσεις για τις σχέσεις σου με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να αντιληφθείς άμεσα τι είναι αυτό που σε ενοχλεί καθώς όταν η Αφροδίτη επιστρέψει μέσα στον

Ιούνιο σε ορθή πορεία θα έχεις την ευκαιρία να το διορθώσεις. Προσοχή σε επικοινωνιακές κινήσεις που δεν θα έχουν το αντίκτυπο που θα περίμενες.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους ενισχύοντας τις ανασφάλειες και τους φόβους που έρχονται στην επιφάνεια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναθεωρήσεις την διαχείριση σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και ποια είναι η ιεράρχηση που λειτουργεί ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμπεράσματα που αφορούν τον τρόπο που εσύ αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και την προσωπική σου άξια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σου εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να αναζητήσεις μέσα σου αν πραγματικά σε ικανοποιεί η πορεία που έχεις ακολουθήσει. Είναι σημαντικό να δεις κατάματα πιθανές λάθος επιλογές που μπορεί να έχουν στοιχίσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Άλλωστε είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή για να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να διαπιστώσεις τι είναι αυτό που σε χαροποιεί και τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσεις και θα σε βοηθήσει στη μετέπειτα πορεία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και χάνεσαι στο συναίσθημα. Η κυκλοθυμία γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς η ανάγκη να προσφέρεις στους άλλους είναι διάχυτη, όμως η πραγματικότητα είναι ότι αναρωτιέσαι αν αυτό σε καλύπτει απόλυτα. Οι θολές σκέψεις που κυριαρχούν στο μυαλό σου δεν μπορούν να βοηθήσουν για να έχεις αντικειμενική εικόνα στα πράγματα. Αξιοποίησε αυτή την περίοδο για να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σε πληγώνει και θέλεις να αφήσεις για πάντα πίσω σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε φιλικές σχέσεις που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει τον τελευταίο καιρό. Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις κατάματα τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και ποια πρόσωπα στον φιλικό περίγυρο μπορούν να καταλάβουν τις πραγματικές σου ανάγκες. Φρόντισε να μην βιαστείς να εκφράσεις πιθανά συμπεράσματα, καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και η κοινωνική καταξίωση γίνεται επίκεντρο στην εσωτερική διεργασία που ξεκινά για σένα. Είναι πιθανό να θεωρείς ότι προβάλλεις με λανθασμένο τρόπο τον εαυτό σου, κάτι που σε απογοητεύει. Προσπάθησε να εντοπίσεις τι πραγματικά θα ικανοποιούσε την ανάγκη για προβολή και τι πρέπει να διορθώσεις στη συμπεριφορά σου όταν σου δοθεί η ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και ανοίγει μπροστά σου μία χρονική περίοδος που καλείσαι να ανακαλύψεις τι είναι αυτό πού σε ικανοποιεί σε πνευματικό επίπεδο και τι θέλεις να ακολουθήσεις. Οι σχέσεις με τα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος μπαίνουν στο μικροσκόπιο και μπορείς να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεσαι ποιοι είναι αυτοί που κατανοούν τις ανάγκες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους εντείνοντας την καχυποψία και την εσωστρέφεια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχή σου. Η διαδικασία αυτή θα σε οδηγήσει σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια και σπασμωδικές αντιδράσεις που δεν αφήνουν περιθώρια στους γύρω σου να έρθουν πιο κοντά. Άλλωστε δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και αυτό που σε προβληματίζει έντονα είναι αν προσέχεις τον εαυτό σου. Αρέσεις στους γύρω σου; αυτό είναι το κυρίαρχο ερώτημα που θα απασχολήσει την επόμενη περίοδο και μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα και κινήσεις. Η εμφάνισή σου, οι ανασφάλειές σου, ο τρόπος που επικοινωνεί αναθεωρούνται και ήρθε η στιγμή να εντοπίσεις ποιες είναι οι απαραίτητες αλλαγές για να νιώσεις ότι είσαι ικανοποιημένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και περνάς σε μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης σε σχέση με την υγεία σου και κατά πόσο προσέχεις τον εαυτό σου. Είναι σημαντικό να εντοπίσεις ότι πιθανά δίνεις χρόνο περισσότερο από ότι χρειάζεται σε άλλους και όχι στον εαυτό σου. Η σωματική σου υγεία, η ενέργεια, η διατροφή έρχονται στο προσκήνιο καθώς καλείσαι το επόμενο διάστημα να εντοπίσεις ποιες είναι οι απαραίτητες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους και δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα δημιουργικότητας και των παιδικών σου χρονών που δείχνουν ότι δεν έχουν κλείσει. Είναι πιθανό να αναθεωρήσεις την στάση σου απέναντι σε ταλέντα που μπορεί να έχεις και έχεις φροντίσει να καταπιέσεις με την συμπεριφορά σου. Παράλληλα οι αναμνήσεις της παιδικότητας κατακλύζουν το μυαλό σου και εντείνουν τις ευαισθησίες σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη να απομονωθείς στον προσωπικό σου χώρο καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο όπου επικεντρώνεσαι στην οικογένεια και στις σχέσεις μέσα σε αυτήν. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη και οι αναμνήσεις παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη σκέψη σου. Αναρωτιέσαι αν τα πρόσωπα της οικογένειας σου αντιλαμβάνονται πραγματικά πως νιώθεις και ποιες είναι οι ανάγκες σου.

The post Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από 11-17.5.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα