Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/4 ως 1/5/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Οι όψεις του Ερμή από τον Ταύρο μέσα στην εβδομάδα σου δίνουν την ευκαιρία να προωθήσεις οικονομικά σχέδια και συναλλαγές με ιδανικό τρόπο. Φαντασία, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να διευρύνεις τους οικονομικούς πόρους και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή

σου. Αισθηματικά, βαθύτερες εξομολογήσεις θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις στις σχέσεις σου. Δεν θα διστάσεις να δείξεις ότι νιώθεις και σκέφτεσαι εμπιστευόμενος την διαίσθηση σου και την κατανόηση που μπορεί να δείξει το ταίρι σου.

Στις 27/4 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επανέλθουν και να δημιουργήσουν συναισθηματική παλίρροια. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και παρασύρεσαι από τις ψευδαισθήσεις. Παράλληλα, ο παραλογισμός και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να επηρεάσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση σου για αυτό φρόντισε να την προστατεύσεις δημιουργώντας ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για εσένα και το σύντροφό σου.

Στις 30/4 η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο αναδεικνύει ζητήματα οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Οι ανατροπές και τα αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να υπάρξουν σε οδηγούν σε καινούργιες επιλογές που σε εκφράζουν στο μέγιστο. Παρόλη την ένταση και το άγχος έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους οικονομικούς ορίζοντες και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη. Μην διστάσεις να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος καθώς τώρα νιώθεις ότι έχεις την δύναμη και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να εκφράσεις κάθε σκέψη και επιθυμία είναι έντονη μέσα στην εβδομάδα καθώς οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής από το ζώδιό σου σε βοηθούν να είσαι άκρως επικοινωνιακός. Είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις με δυναμισμό και θετική σκέψη και αυτό μπορείς να το πετύχεις καθώς εντυπωσιάζεις σημαντικά πρόσωπα στο περιβάλλον που κινείσαι. Βαθύτερες εξομολογήσεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την προσωπική σου ζωή και θα αλλάξουν ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

Στις 27/4 με την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνεται η ανάγκη να ονειρευτείς και να προχωρήσεις με δημιουργικότητα και φαντασία σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν καθώς μοιράζεστε το ίδιο όραμα και κοινές ιδέες. Σημαντικό είναι επίσης να λειτουργήσεις από κοινού στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου σε δραστηριότητες που αφορούν και τους δύο και μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά από ποτέ. Έτσι θα βελτιώσεις τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή και θα περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπό σου.

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 30/4 σηματοδοτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για εσένα καθώς σε οδηγεί σε επαναστατικές δράσεις και αλλαγές που μπορεί να αιφνιδιάσουν το περιβάλλον σου. Να θυμάσαι μόνο πως οι επιλογές που θα πραγματοποιήσεις αυτήν την περίοδο θα έχουν καρμικό χαρακτήρα στη ζωή σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ξαφνικές νέες γνωριμίες και απομακρύνσεις επηρεάζουν την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς τοξικά αφήνοντας χώρο σε καινούργιες καταστάσεις που θα λειτουργήσουν θετικά για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή από τον Ταύρο να επηρεάζει την επικοινωνία μέσα στην εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις στην επίλυση επαγγελματικών και γραφειοκρατικών ζητημάτων που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση κρυφές σκέψεις και συναισθήματα βοηθώντας σε να είσαι ειλικρινής με πρόσωπα που είναι καταλυτικά για εσένα. Καταστάσεις του παρελθόντος μπορούν να κλείσουν με θετικό τρόπο αρκεί να μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να αφουγκραστείς το ένστικτό σου που θα σε κατευθύνει ιδανικά.

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/4 έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την επαγγελματική σου πορεία από λανθασμένες επιλογές καθώς οι ψευδαισθήσεις πρωταγωνιστούν και μπορεί να οδηγήσουν σε παγίδες. Καλά θα κάνεις να μην παρασυρθείς σε δεσμεύσεις και αποφάσεις που θα επηρεάσουν την καριέρα σου καθώς αργά ή γρήγορα θα αντιληφθείς ότι τα πρόσωπα που σε προσέγγισαν παρουσίασαν μία εξιδανικευμένη εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τις επιλογές σου και θα οδηγήσουν στην προσωπική σου απελευθέρωση αρκεί να προχωρήσεις στις απαραίτητες κινήσεις χωρίς τον φόβο και τις έντονες ευαισθησίες αυτής της περιόδου να σε επηρεάζουν. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται με εξαιρετικές προτάσεις για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα παιχνίδια του Ερμή από τον Ταύρο μέσα στην εβδομάδα να σε ευνοούν σε σημαντικό βαθμό, έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις ονειρευτεί εδώ και καιρό. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις που θα ευνοήσουν τους στόχους σου και θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τα προσωπικά σου πλάνα. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα θα σταθούν αρωγοί σε επαγγελματικά σχέδια που έχεις για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα που σου δίνεται. Άλλωστε προχωρώντας με επιτυχημένα βήματα προς το μέλλον θα νιώσεις πιο ικανοποιημένος και πιο γεμάτος από πότε.

Ο αισθησιασμός και ο ρομαντισμός απογειώνονται με την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/4. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς νιώθεις πως έχεις πολλά να δώσεις στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις ένα άκρως τρυφερό περιβάλλον που θα απογειώσει τη σχέση σας. Σημαντικό είναι βέβαια να μην τρέφεις αυταπάτες για το μέλλον και να απολαύσεις τις στιγμές χωρίς να κάνεις όνειρα που δεν είναι εφικτά. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν, μείνε μακριά από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 μπορεί να σημάνει ανατροπές σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες. Ξαφνικές προτάσεις και αλλαγές θα αλλάξουν τα δεδομένα σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους και θα δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε καινούργιες καταστάσεις που σε εκφράζουν. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν πρόσωπα από το εξωτερικό καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν επαφές που θα σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και θα σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης και διεύρυνσης σε όλα τα επίπεδα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από τον Ταύρο και οι όψεις που σχηματίζει μέσα στην εβδομάδα διευκολύνουν την επικοινωνία στο πεδίο της καριέρας. Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικές και οικονομικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να βελτιώσεις τις απολαβές σου. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας βρίσκεις το ψυχικό σθένος να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Να θυμάσαι πως πρόσωπα εξουσίας και ανώτεροι θα αναγνωρίσουν την αξία και την προσφορά σου και θα σε ανταμείψουν ικανοποιώντας σε σέ σημαντικό βαθμό.

Στις 27/4 η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει την προσωπική σου ζωή εντείνοντας τους φόβους και τις ανασφάλειες. Η καχυποψία και οι αμφιβολίες δεν αποκλείεται να θολώσουν την σκέψη σου και να οδηγηθείς σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα δυσαρεστήσουν το ταίρι σου. Προσπάθησε να εκτονώσεις κάθε νευρικότητα μέσα από το πάθος και τον αισθησιασμό που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την σχέση αφήνοντας στο περιθώριο απωθημένα και ενοχές που σε ταλαιπωρούν και δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε αλλαγές που είναι αιφνιδιαστικές. Γεγονός είναι ότι δεν έχεις πια την διάθεση να καταπιέζεσαι και να ανέχεσαι συμπεριφορές που δεν σου αξίζουν για αυτό και το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις με έντονο τρόπο απέναντι σε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους που θα προσπαθήσουν να σε περιορίσουν. Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρέπει να προχωρήσεις σε σπασμωδικές κινήσεις και επιθετικές συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν δημιουργώντας περαιτέρω δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις την επαγγελματική σου διαδρομή και να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα και πείσμα σε αυτό που πραγματικά ικανοποιεί την ψυχή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τερτίπια του Ερμή από τον Ταύρο μέσα στην εβδομάδα απογειώνουν την ψυχολογία σου και σου δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και νοητικά. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές μετακινήσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε φέρουν σε επαφή με νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Παράλληλα πιθανό είναι να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα φτιάξουν τη διάθεση σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις υπέροχα ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις. Νέα αντικείμενα γνωστικού ενδιαφέροντος μπαίνουν στη ζωή σου καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να εξελιχθείς διευρύνοντας τους ορίζοντες σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο στις 27/4 καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνουν το τοπίο και τη σκέψη. Δεν είναι εύκολο να διακρίνεις αν τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα απέναντί σου. Είναι προτιμότερο να είσαι επιφυλακτικός και να εμπιστευτείς το χρόνο που θα δείξει τα πραγματικά τους κίνητρα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε οικονομικές συμφωνίες που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου καθώς με ευκολία μπορείς να παρασυρθείς σε λάθη εξυπηρετώντας συμφέροντα άλλων, κάτι που θα οδηγήσει στην απογοήτευση.

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε αντικείμενα και συνεργασίες που σε εξελίσσουν και βοηθούν τα μελλοντικά σου σχέδια. Καρμικές νέες γνωριμίες μπορεί να ομορφύνουν τη ζωή σου καθώς έρχονται αιφνιδιαστικά για να ανατρέψουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία και να βιώσεις με διαφορετικό τρόπο την αγάπη. Επαγγελματικά, πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις από το εξωτερικό που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα ανοίξουν τον δρόμο για νέες και πολύ δημιουργικές συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Οι όψεις του Ερμή από τον Ταύρο μέσα στην εβδομάδα σου δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα έχουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Η διαίσθηση και η διεισδυτικότητα που σε χαρακτηρίζουν θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα. Παράλληλα σε προσωπικό επίπεδο έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανησυχίες χωρίς να παρεξηγηθείς από το ταίρι σου. Υπάρχει κατανόηση και καλή διάθεση ώστε να απαλλαγείς από κάθε απωθημένο που σε ταλαιπωρεί και κάθε φόβο που βάζει φρένο στις επιθυμίες σου.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/4 θολώνει το τοπίο στην καθημερινότητα και μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονη γκρίνια και μεμψιμοιρία στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις για λεπτομέρειες που επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου και να προκαλέσεις υπερένταση στο ταίρι σου. Φρόντισε να κατευνάσεις κάθε δυσάρεστη σκέψη που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος και την αναστάτωση.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 αλλάζει τα δεδομένα σε οικονομικό, αισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο καθώς αποκαλύπτει καταστάσεις και μυστικά που μπορεί να συνταράξουν. Οφείλεις να χαλιναγωγήσεις την ένταση και να μετριάσεις την καχυποψία που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο σε οικονομικές επιλογές και συνεργασίες ανατρέποντας με δυσάρεστο τρόπο τα δεδομένα. Παράλληλα εκνευρισμός και καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσουν ένα άκρως συγκρουσιακό σκηνικό που θα δρομολογήσει δυσάρεστες εξελίξεις στην σχέση. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από σενάρια που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις λογικά και ώριμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτή την εβδομάδα. Οι όψεις του Ερμή από τον Ταύρο σε βοηθούν να επικοινωνήσεις σκέψεις και να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό ότι μπορείς να λειτουργήσεις με αρμονία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση εντυπωσιάζοντας τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες. Βαθύτερες εξομολογήσεις θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου που δεν οδηγούν πουθενά. Δείξε κατανόηση και εμπιστεύσου την διαίσθηση σου που θα σε καθοδηγήσει μοναδικά.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/4 αναδεικνύει την ρομαντική πλευρά του εαυτού σου σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα άκρως τρυφερό και αισθησιακό σκηνικό για δύο για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσεις στιγμές πάθους που θα απογειώσουν την σχέση στα ουράνια. Σημαντικό είναι να είσαι προσεκτικός σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από σκέψεις που δεν είναι ρεαλιστικές δημιουργώντας μία ιδανική εικόνα για τον άνθρωπο που γνωρίζεις που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις βάλλονται με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα οδηγήσουν σε ξαφνικές απομακρύνσεις και νέες γνωριμίες. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για να απομακρύνεις από τη ζωή σου πρόσωπο που θεωρείς πως είναι τοξικά, παράλληλα δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσουν σημαντικά πρόσωπα για εσένα με ανάλογες επιλογές. Να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος μπορεί να είναι καρμική για τις σχέσεις σου καθώς η τοξικότητα πρέπει να μείνει στο περιθώριο δίνοντας την θέση της και χώρο σε κάτι νέο που μπορεί να σε ανανεώσει και να σου ταιριάζει γάντι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις όψεις του Ερμή από τον Ταύρο μέσα στην εβδομάδα έχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις που σε απασχολούν. Πιθανό είναι να υπάρξουν παράλληλα οικονομικές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο που θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εσένα καθώς διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει με αποφασιστικότητα και πάθος. Γεγονός είναι ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν αναγνωρίζοντας την προσφορά σου και θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν κάθε σου απαίτηση.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/4 εντείνει τον συναισθηματισμό και την κυκλοθυμία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Όμως θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασύρεσαι από εξιδανικευμένες καταστάσεις που δεν έχουν αντίκρισμα στην πραγματικότητα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε συμφωνίες που θα έχουν οικονομικό και ψυχολογικό κόστος.

Αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να φέρει η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 καθώς ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στον χώρο της δουλειάς και ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για να προχωρήσεις σε κάτι πρωτοποριακό που σε εκφράζει και μπορεί να σε εξέλιξη σαν προσωπικότητα. Δεν αποκλείεται ακόμα να έχεις την στήριξη της οικογένειά σου ώστε να δημιουργήσεις την δική σου δουλειά προχωρώντας σε σημαντικές αλλαγές που θα καθορίσουν την επαγγελματική σου πορεία. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν αποφεύγοντας να κολλήσεις εμμονικά σε συμπεριφορές και λεπτομέρειες που δεν έχουν αξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική σου ζωή μέσα στην εβδομάδα και σε αυτό βοηθά ο Ερμής από τον Ταύρο που και οι όψεις που σχηματίζει. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις ανάγκες, σκέψεις και συναισθήματα που θα γίνουν κατανοητά από το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει στη ζωή σου. Απαραίτητο είναι να περιορίσεις τις υπερβολές και να επενδύσεις στην ειλικρινή και γενναιόδωρη διάθεση σου που μπορεί να εκτοξεύσει στα ουράνια την σχέση σου και να προσδώσει νέες διαστάσεις στην αγάπη.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 27/4 ενισχύει την έμπνευση και σου δίνει μοναδικές ιδέες που μπορείς να αξιοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα κεντρίσουν το μυαλό σου. Σημαντικό είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή σου χωρίς να υπάρξουν αυταπάτες ή μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές επιλογές που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς πιθανά είναι τα λάθη λόγω των ψευδαισθήσεων που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές σου.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 ανατρέπει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μοναδικές νέες γνωριμίες που θα έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να τονίσουν την ανάγκη αλλαγής σε ότι αφορά την αγάπη. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείς και να αφήσεις τον εαυτό σου να βιώσει στιγμές πάθους που σου αξίζουν. Οι εμμονές, οι προκαταλήψεις και ο συντηρητισμός μένουν στο περιθώριο καθώς οι συνθήκες ευνοούν μία νέα σχέση που μπορεί να απογειώσει την ψυχολογία και την προσωπικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικογενειακές συζητήσεις δίνουν και παίρνουν μέσα στην εβδομάδα καθώς ο Ερμής από τον Ταύρο και οι όψεις που σχηματίζει σε βοηθούν να δώσεις λύσεις σε παλιότερες καταστάσεις ή οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Γεγονός είναι ότι η κατανόηση, η θετική διάθεση και η ενσυναίσθηση θα βοηθήσουν να υπάρχουν ομαλές συνομιλίες και να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από παλιότερα άγχη. Εξαιρετικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα σημάνουν για σένα βελτίωση των οικονομικών συνθηκών.

Προσοχή σε σπατάλες και έξοδα θα πρέπει να δείξεις στις 27/4 με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες να σε ωθεί σε αγορές που δεν είναι απαραίτητες για εσένα. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από ανάγκες που δεν είναι ρεαλιστικές καθώς αυτό θα έχει κόστος στον προϋπολογισμό σου. Σε προσωπικό επίπεδο σου δίνεται η ευκαιρία να διαμορφώσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό για δύο για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσετε στιγμές απίστευτου πάθος και τρυφερότητας.

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 είναι πιθανό να προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν άμεσα από το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις επιλογές που θα αιφνιδιάσουν τους οικείους σου, όπως η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή η μετακόμιση σου από την πατρική λόγω επαγγελματικών προτάσεων που θα σε ενθουσιάσουν. Γεγονός είναι πως είσαι έτοιμος να πραγματοποιήσεις ένα σημαντικό βήμα στη ζωή σου προχωρώντας σε ρήξεις με ότι γνώριμο μπορεί να σε καθήλωνε και δεν σου επέτρεπε να εξελιχθείς. Ξαφνικές αγορές και ανατροπές σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία θα σε αναστατώσουν.

ΙΧΘEIΣ

Με τα τερτίπια του Ερμή από τον Ταύρο μέσα στην εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να μαγέψεις πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες. Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο απογειώνεται και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επαγγελματικές συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις που μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά για σένα. Το κοντινό σου περιβάλλον δείχνει κατανόηση στις επιθυμίες και τις σκέψεις σου και αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Πιθανό είναι να υπάρξουν κοντινές μετακινήσεις και από δράσεις που θα ενθουσιάσουν και θα ανανεώσουν την ψυχολογία σου.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 27/4 εξιδανικεύει τις ανάγκες σου και δεν σου επιτρέπει να είσαι απόλυτα ρεαλιστής σε αυτά που επιθυμείς. Δεν αποκλείεται ενώ μέσω θολών σκέψεων να προχωρήσεις και προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές που αργότερα θα μετανιώσεις. Φρόντισε λοιπόν να μην είσαι βιαστικός και να μην παρασυρθείς από την ορμητικότητα και τις αυταπάτες καθώς αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι οι αποφάσεις και οι επιλογές σου δεν ήταν τελικά οι ενδεδειγμένες για εσένα.

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες αξιοποιώντας πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα με τις προτάσεις σου και θα σε οδηγήσουν σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που θα είναι άκρως δημιουργικές για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τον κοντινό περίγυρο καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν ρήξεις με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην απομάκρυνση ή την ψυχρότητα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/4 ως 1/5/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, βασεις, ιχθύες, επηρεάζει, προσφορες, νέα, απωθημένο, μεμψιμοιρία, κινηση στους δρομους, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, αξια, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, επιθυμιες, αφροδιτη, βημα, δουλεια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, παιχνιδια, περιοδος, σθενος, τα νεα, υλη, ψυχολογια, ωρα, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, αμφιβολιες, αρμονια, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βρισκεις, βρισκεται, γεγονοτα, γεγονος, γνωριμια, δυναμη, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δικη, δειχνει, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρινης, υπαρχει, εκλειψη, εκνευρισμος, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, εμπνευση, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ιδεες, ιδιο, ηρθε η στιγμη, θετικο, θετικη σκεψη, θυμασαι, εικονα, καχυποψια, κεφαλαιο, λαθη, λεπτομερειες, μακρια, μεμψιμοιρία, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νευρα, οικογενεια, οραμα, παθος, πεδιο, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ψυχη, ρομαντισμος, ρολο, σκεφτεσαι, σκεψεις, σχεδια, ταση, φαντασια, χατζηβασιλειου, ψευδαισθησεις, ψυχικο, ομορφα, αγορες, απωθημένο, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιχθύες, μεινε, μεινει, μπροστα, νιωθεις, οψεις, ουρανια, θετικα
Τυχαία Θέματα
254,152022