Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 24 ως 30/5/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ευρύτερες και κοντινές σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05. Δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αμετροεπείς συμπεριφορές που αργότερα θα σου στοιχίσουν. Μείνε μακριά από ψευδαισθήσεις και

αυταπάτες και προσπάθησε να λειτουργείς ρεαλιστικά και με εγκράτεια αποφεύγοντας έτσι πιθανά λάθη που θα στιγματίσουν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, οικονομικά ζητήματα έρχονται σε πρώτη προτεραιότητα καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05 σε καλεί να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολική σπατάλη ή υπεραισιοδοξία σε σχέση με την πορεία των συναλλαγών σου καθώς αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν θα αποδώσουν αυτό που περίμενες. Σε προσωπικό επίπεδο οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου είναι πιθανόν να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα κλονίσουν την σχέση σου για αυτό φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα με τον Τοξότη στις 26.05, η πρώτη έκπληξη της χρονιάς, επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού κύκλου στη ζωή σου που μπορεί να σε επηρεάσει καταλυτικά είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις και υπερφίαλες συμπεριφορές καθώς είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να μαζέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η ευαισθησία φαίνεται μέσα στην εβδομάδα καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη της 26.05 επηρεάζει σημαντικά την ψυχοσύνθεσή σου. Κυρίως όμως επηρεάζει την καθημερινότητα και την δουλειά καθώς φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να κλείσεις ζητήματα στον εργασιακό χώρο. Το παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια επηρεάζει την κρίση σου σε σημαντικό βαθμό για αυτό φρόντισε να μην προβείς σε βεβιασμένες κινήσεις ή να μην κάνεις επιλογές εμπιστευόμενος μεγάλα λόγια και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις από την πλευρά σου.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, βρίσκεσαι σε μία περίοδο της ζωής σου που θέλεις να έρθεις σε επαφή με ομάδες και συλλόγους, όμως η αισθηματική σου ζωή κάνει δυναμική εμφάνιση και επηρεάζει το μέλλον. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05 μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη ή το οριστικό κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου σε προσωπικό επίπεδο καθώς πρόσωπα φεύγουν και έρχονται με απώτερο σκοπό την εξέλιξή σου. Παράλληλα μέσα από αυτή την διαδικασία βρίσκεις τον τρόπο να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φόβους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αλαζονεία και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν σφόδρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05 επηρεάζει την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή σε σημαντικό βαθμό. Η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία βρίσκεται στο μέγιστο βαθμό, όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε επιλογές που τελικά δεν ταιριάζουν στις περιστάσεις και δημιουργούν πρόβλημα τόσο στο οικείο περιβάλλον όσο και στον τομέα της καριέρας σου. Φρόντισε να αφήσεις στην άκρη την αμετροέπεια και την υπεραισιοδοξία καθώς δεν σε βοηθούν να δεις την ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05 επικεντρώνει την προσοχή σου στο κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Οι εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν θα επηρεάσουν σημαντικές σχέσεις για εσένα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οφείλεις να αποφύγεις εμμονές και υπερβολική γκρίνια που δεν θα βοηθήσουν να κατευνάσεις τα πνεύματα. Επικεντρώσου σε θετικές αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν και να ευνοήσουν καταλυτικά κοντινές και ευρύτερες σχέσεις που είναι ουσιώδεις στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, δεν είναι εύκολο να αποβάλεις τις ανασφάλειες που μπορεί να σου δημιουργήσουν οικονομικές υποθέσεις που διαχειρίζεσαι. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05 σε καλεί να αποβάλλεις την καχυποψία και να δώσεις όλη σου την προσοχή κλείνοντας θέματα που μπορεί να σταθεροποιήσουν όσο περισσότερο γίνεται τα οικονομικά σου. Βέβαια οι υπερβολικές τάσεις που μπορεί να έχεις θα ανατρέψουν τα δεδομένα αν δεν καταφέρεις να βάλεις μέτρο και να θέσεις όριο στις προσωπικές σου ανάγκες και στην διάθεση να ξοδέψεις χωρίς κριτήριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα με τους Διδύμους στις 26.05 δημιουργεί τρομερές δονήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι καθοριστικές στη ζωή σου. Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε βοηθήσει όμως αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή οδηγώντας στο να κλείσεις κεφάλαια που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ευνόητα, φρόντισε να αποφύγεις τους κόλακες και να μην γίνεις υπερφίαλος εμποδίζοντας έτσι κάτι καινούργιο να συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται εκεί επηρεάζουν την καθημερινή σου δράση αυτή την εβδομάδα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05 δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση και είναι πιθανό να οδηγήσει το κλείσιμο κύκλων που ήταν καθοριστική στη ζωή σου και πρωταγωνίστησαν στον τομέα της δουλειάς. Υπερβολές και συναισθηματικές εξάρσεις δεν θα σου επιτρέψουν να διαχειριστείς με ψυχραιμία καταστάσεις που σε προβληματίζουν, κάτι που δεν σου ταιριάζει και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην προσωπική σου ζωή και στις φιλικές σου σχέσεις καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05 επηρεάζουν άμεσα αυτούς τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Πιθανό είναι να κλείσουν καταστάσεις σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο που δεν έχουν πια κάτι να σου προσφέρουν, καλό είναι βέβαια να μην υπερβάλλεις διεκδικώντας το μέγιστο για να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες που έχεις. Παράλληλα δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε προσωπικούς σου στόχους και φιλοδοξίες.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, επαγγελματική ζωή και οικογένεια επηρεάζονται άμεσα αυτή την εβδομάδα καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26.05 μπορεί να φέρει καρμικές εξελίξεις στους συγκεκριμένους τομείς. Καλό είναι βέβαια να είσαι προσγειωμένος και επιφυλακτικό σε πιθανές επιδιώξεις και στόχους που έχεις θέσει καθώς με ευκολία μπορεί να υπερβάλλεις και να γίνεις αλαζονικός αδιαφορώντας για την πραγματικότητα. Ο ρεαλισμός θα είναι το κλειδί που θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικογενειακά θέματα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 24 ως 30/5/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα