Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 ως 24/4/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις μπορείς να προσμένεις στην αρχή της εβδομάδας καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά για οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις. Παράλληλα πιθανό είναι να

υπάρξουν ξαφνικές συναντήσεις που θα καταλήξουν σε μία μοιραία σχέση που θα αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι βέβαια να αφήσεις στο περιθώριο τάσεις ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Χειριστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές για αυτό καλά θα κάνεις να τις μετριάσεις.

Στις 20/4 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες και να απαλλαγείς από περιττά άγχη που δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Αισθηματικά η ανάγκη να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό σκηνικό για δύο θα ευνοήσει την σχέση σου και θα βοηθήσει να εκφραστούν συναισθήματα και ανάγκες με αρμονικό τρόπο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις 24/4 με το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο να επηρεάζει τον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας. Συντηρητισμός, πείσμα και απολυτότητα δεν θα ευνοήσουν οικονομικές και προσωπικές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Όμορφες συναντήσεις που θα αλλάξουν ριζικά την διάθεσή σου μπορεί να προκύψουν στην αρχή της εβδομάδας με την σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στους Ιχθύες. Η εκφραστικότητα σου αλλάζει τα δεδομένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορούν να ομορφύνουν τη ζωή σου και να οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα που θα ανατρέψουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ίδια ημέρα λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια, το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φωτίζει παλαιότερες καταστάσεις και απωθημένα που επηρεάζουν τη συμπεριφορά σου.

Με τον Ήλιο να μετακινείται στο ζώδιό σου στις 20/4 έχεις την ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να διεκδικήσεις τον πρώτο ρόλο. Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μέσα από αυτές νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να καλύψει στον απόλυτο βαθμό τις ανάγκες. Μετρίασε τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα για δείξε κατανόηση στις διαφορετικές απαιτήσεις των σημαντικών άλλων τη ζωή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 24/4 καθώς το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο σε οδηγεί σε σκληρές και καυστικές δηλώσεις που μπορεί να απογοητεύσουν το περιβάλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν θα ομορφύνουν την εβδομάδα ιδιαίτερα στην αρχή της καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ξαφνικές νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές πάθους ή δεν αποκλείεται να επιφυλάσσουν για εσένα εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την ίδια ημέρα μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σου καθώς αναδεικνύονται ανασφάλειες και απολυτότητα που θα επηρεάσει κυρίως την επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον.

Στις 20/4 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο δίνοντάς σου την δυνατότητα να μπεις σε μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης και απολογισμού. Παλιότερες καταστάσεις και απωθημένα φωτίζονται με εμφατικό τρόπο και απαιτούν από εσένα λύσεις. Παράλληλα έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσουν. Οφείλεις να κινηθείς διαισθητικά αφήνοντας στο περιθώριο ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα σε οδηγήσουν σε παγίδες. Στις 24/4 το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν επιτρέπει να εκφράσεις συναισθήματα που έχεις εδώ και καιρό αβίαστα, κυκλοθυμία και αυστηρότητα μπορεί να επηρεάσουν σκέψεις και σχέσεις που είναι καθοριστικές για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοναδικές νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα από τον φιλικό χώρο στην αρχή της εβδομάδας καθώς Ερμής και Ουρανός σε σύνοδο στον Ταύρο και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι σου. Πρόσωπα από το πουθενά εισβάλλουν στη ζωή σου και σε ενθουσιάζουν χαρίζοντας σου απλόχερα αισιοδοξία, διασκέδαση και πάθος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύει φόβους και αμφιβολίες στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι συνεργάτες και ανώτεροι σε πιέζουν και αυτό να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και κόντρες που δεν θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο στις 20/4 δίνοντάς σου την ευκαιρία να αφήσεις στο παρελθόν την έντονη επαγγελματική δράση και να αφιερωθείς στον φιλικό περίγυρο. Είναι σημαντικό για εσένα να εμπλακείς με τους φίλους και να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες θεωρώντας ότι υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να τις αντιληφθούν. Μετρίασε την αλαζονεία και την απολυτότητα που θα ενοχλήσει τους γύρω σου ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στις 24/4 καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο αναδεικνύει αμφιβολίες και απωθημένα που αφορούν τον φιλικό περίγυρο. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις την σκληρότητα και τον συντηρητισμό που μπορεί να εκφραστούν με απότομο τρόπο επηρεάζοντας σε σημαντικό βαθμό τις φιλικές σου σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές συζητήσεις παίρνουν φωτιά στην αρχή της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε σημαντικές συμφωνίες. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στους Ιχθύες σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και να υπογράψεις οικονομικές συμφωνίες που θα σε ικανοποιήσουν. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικές συναντήσεις μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα καταλήξουν σε μοναδικές προσωπικές σχέσεις. Έντονα συναισθήματα και πάθος χαρακτηρίζουν αυτές τις νέες γνωριμίες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ίδια μέρα σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν μέσω της κολακείας κατά το δοκούν λόγω του τετραγώνου του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Στις 20/4 ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και φωτίζει την επαγγελματική σου ζωή καθώς σου δίνονται μοναδικές ευκαιρίες για να προχωρήσεις στην επίτευξη των στόχων σου. Οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να σε αγχώσουν παράλληλα όμως θα δώσουν τη δυνατότητα να δείξεις τα προσόντα σου και να εντυπωσιάσεις φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο αυξάνει την απολυτότητα και την ξεροκεφαλιά και μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Συγκράτησε την απόλυτη σκέψη και τον συντηρητισμό που δεν θα βοηθήσουν να εκφραστείς επί της ουσίας σε ζητήματα που σε απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφες στιγμές με παρέες και φίλους προμηνύονται στην αρχή της εβδομάδας καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες απογειώνει την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά ταξίδια ή ευκαιρίες επαγγελματικής φύσεως που θα σε ενθουσιάσουν. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και θα εξελίξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι την ίδια μέρα καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα που μπορεί να εκδηλωθούν κυρίως σε οικονομικές υποθέσεις.

Στις 20/4 με τον Ήλιο να μετακινείται στον Ταύρο σου δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια και να δεις με αισιοδοξία και θετική μάτια τη ζωή. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες, νομικές υποθέσεις και εκπαιδευτικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς εξελίσσεται σε σημαντικό βαθμό μέσα από τις κινήσεις και τα επόμενα βήματά σου. Φρόντισε μόνο να μην είσαι αμελής και αφελής απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να σε κολακεύουν με σκοπό να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές. Το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να αναδείξει εμπόδια σε κοντινές αποδράσεις και ταξίδια καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει τις καθυστερήσεις και τις αναβολές που μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις βρίσκουν τις ιδανικές λύσεις στην αρχή της εβδομάδας, με τη σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στους Ιχθύες να ενισχύει την έμπνευση και την πρακτικότητα. Παράλληλα πιθανό είναι να στραφείς στο ταίρι σου και να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανησυχίες που μπορεί να έχεις. Γεγονός είναι ότι θα σε καθησυχάσει καθώς η επικοινωνία είναι αρμονική και υπάρχει κατανόηση έναντι των αναγκών σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ίδια μέρα καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη επιβολής και ελέγχου που θα ενοχλήσει έντονα το περιβάλλον που κινείσαι.

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Ταύρο στις 20/4 σου δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα ανασφάλειες και φόβους που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Παράλληλα επικεντρώνεσαι σε οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να δώσεις τις ενδεδειγμένες λύσεις που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Αμφιβολίες και καχυποψία μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου για αυτό φρόντισε να μετριάσεις κάθε αρνητική σκέψη που θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο οφείλεις να είσαι προσεκτικός τον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς μπορεί να γίνεις σκληρός και δηκτικός απογοητεύοντας πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή στην αρχή της εβδομάδας καθώς οι εξελίξεις τρέχουν. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στους Ιχθύες αλλάζει με θετικό τρόπο τα δεδομένα σε επαγγελματικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε μοναδικές συμφωνίες που θα σε ικανοποιήσουν. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς η κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε επιχειρηματικές δράσεις καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την ίδια ημέρα εντείνει την καχυποψία και τις αμφιβολίες απέναντι στους άλλους και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις.

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Ταύρο στις 20/4 επικεντρώνεσαι κυρίως στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς επιδιώκεις να υπάρχει ισορροπία και αρμονία. Διπλωματικότητα και ηρεμία χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την εξέλιξη των συνεργασιών σου. Απαραίτητο είναι να διεκδικήσεις την κάλυψη των δικών σου αναγκών καθώς είναι εύκολο να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου. Απέφυγε την σκληρότητα και την απολυτότητα προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο επηρεάζει τη σχέση σου. Δεν αποκλείεται να νιώσεις έλλειμμα κατανόησης και συντηρητισμό από τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου που θα οδηγήσουν σε ανάλογες συμπεριφορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν στην αρχή της εβδομάδας. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Ταύρο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες χαρίζουν λύσεις που θα σε βγάλουν από επαγγελματικά αδιέξοδα και όμορφες εκπλήξεις με το οικείο περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και θα ανεβάζουν κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Παράλληλα σημαντικές συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία θα σε βοηθήσουν να λύσεις πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ίδια μέρα στην προσωπική σου ζωή καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύει την πιεστική και εξουσιαστική πλευρά του εαυτού σου που δεν αρέσει στο ταίρι σου.

Ο Ήλιος μετακινείται στον Ταύρο στις 20/4 και αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς στον επαγγελματικό χώρο καθώς απαιτήσεις και υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται. Μπορείς να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις δρομολογώντας ένα καθημερινό πρόγραμμα που θα είναι ορθολογικό και θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε γκρίνια και μεμψιμοιρία που θα ενοχλήσουν κυρίως πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στη δουλειά. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στο τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει την απολυτότητα και την κριτική διάθεση σου και μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα με πρόσωπα που επικοινωνείς χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα της ημέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσωπική σου ζωή απογειώνεται στην αρχή της εβδομάδας με την σύνοδο Ερμή – Ουρανού στον Ταύρο και το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στους Ιχθύες να ενισχύουν την διάθεση για διασκέδαση, φλερτ και απολαύσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές επικοινωνίες που θα σε ενθουσιάσουν με πρόσωπα που θα κατακτήσουν την καρδιά σου και θα κεντρίσουν το μυαλό σου με τα έντονα παιχνίδια τους. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εξαιρετικές συμφωνίες εμπορικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς σε νέους επαγγελματικούς δρόμους άκρως ενδιαφέροντος για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικογενειακές υποθέσεις καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει την ανάγκη να επιβάλεις τις προσωπικές σου απόψεις και να γίνεις πιεστικός με τους γύρω σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Ταύρο στις 20/4 φωτίζεται η προσωπικότητά σου και αναδεικνύεται ο δυναμισμός σου σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Παράλληλα η ανάγκη να επιβεβαιωθείς μέσα από το φλερτ είναι έντονη και δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα που θα δώσουν νέες προεκτάσεις στην αισθηματική σου ζωή. Μετρίασε την αλαζονεία και την σκληρότητα προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενισχύει την ξεροκεφαλιά που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις και οικονομικά ζητήματα είναι πιθανό να υπάρξουν στην αρχή της εβδομάδας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για εξαιρετικές λύσεις σε θέματα που απασχολούν την οικογένεια. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά σχέδια που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο με εμφατικό τρόπο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το κοντινό περιβάλλον καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη για κυριαρχία και έλεγχο στις στενές σχέσεις και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει υπερένταση με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Ταύρο στις 20/4 έχεις την ανάγκη να επικεντρωθείς στην οικογένεια και να περάσεις μοναδικές στιγμές με πρόσωπα που μπορούν να σου χαρίσουν ζεστασιά και θαλπωρή. Η κυκλοθυμία και η εσωστρέφεια κάνουν την εμφάνισή τους καθώς αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν. Επικεντρώσου σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς ενστικτωδώς κινείσαι με θετικό πρόσημο και μπορείς να κερδίσεις πολλά. Φρόντισε να ελέγξεις την κυκλοθυμία και την σκληρότητα προς το τέλος της εβδομάδας που μπορεί να εκφραστούν ιδιαίτερα στην οικογένεια με το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Λόγια που θα στοιχίσουν και θα πληγώσουν θα δημιουργήσουν προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον για αυτό είναι απαραίτητο να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν εκφράσεις τις σκέψεις σου.

ΙΧΘEIΣ

Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αρχή της εβδομάδας καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον Ταύρο και το εξάγωνο τους με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να εκφράσεις με μοναδικό τρόπο ανάγκες, σκέψεις και συναισθήματα. Είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις το περιβάλλον που κινείσαι με τη γοητεία και την εξωστρέφεια σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να αλλάξουν τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ίδια μέρα σε οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν καθώς το τετράγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα θορυβήσουν πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς.

Η μετακίνηση του Ήλιου στον Ταύρο στις 20/4 ενισχύει την ανάγκη για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή και σε βοηθά να δείξεις την φωτεινή πλευρά του εαυτού σου εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες διανθίζουν την επαγγελματική σου ζωή και δρομολογούν νέες διαδρομές μπροστά σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα σε εντυπωσιάσουν με τον τρόπο σκέψης και έκφρασης τους κεντρίζοντας το μυαλό σου σε σημαντικό βαθμό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος της εβδομάδας επικοινωνιακά καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο αναδεικνύει παλιότερες καταστάσεις και φόβους που εκφράζονται με σκληρό και απόλυτο τρόπο στον κοντινό περίγυρο.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18 ως 24/4/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, εκκρεμότητες, επηρεάζει, νέα, δραση, μεμψιμοιρία, φλερτ, κινηση στους δρομους, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, φωτια, τελος του κοσμου, αφροδιτη, δουλεια, ομορφα μυστικα, παιχνιδια, προγραμμα, φλερτ, ψυχολογια, αβιαστα, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αρμονια, απωθημενα, ατμοσφαιρα, αφελης, γεγονος, γοητεια, δυνατοτητα, δειξε, δειτε, δηλωσεις, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, εμπνευση, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επηρεάζει, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηλιος, ηρεμια, ηρθε η στιγμη, θαλπωρη, θετικο, ισορροπια, καχυποψια, λαθος, λογια, ματια, μεμψιμοιρία, μοιρα, μοιραια σχεση, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ο ηλιος, ουρανος, οικογενεια, ομορφη, παθος, περιβαλλον, πεισμα, προβληματα, ρολο, σκεφτεσαι, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, τετραγωνο, χατζηβασιλειου, ψευδαισθησεις, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, ιδιαιτερα, ιχθύες, καρδια, μπροστα, νιωθεις, θεματα
Τυχαία Θέματα