Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14 – 20.12.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, μία σημαντική εβδομάδα ξεκινά ένα καθώς και τα αστρολογικά γεγονότα θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσες. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14.12 μπορεί να δημιουργήσει δύσκολες συνθήκες στις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός σε ότι ακούς καθώς πολλά μπορεί να είναι ψέματα και οι

αυταπάτες που δεν θα σου επιτρέψουν να έχεις πλήρη εικόνα της πραγματικότητας. Στις 20.12 η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά να πάρεις πρακτικές αποφάσεις σε ότι αφορά θέματα εκπαίδευσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, την εβδομάδα αυτή προβλέπεται να υπάρχουν ιδιαίτερες συγκινήσεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμος στις όποιες καταστάσεις προκύψουν. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14.12 σε φέρνει αντιμέτωπο με βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε βουλιάξουν ψυχολογικά. Στις 20.12 ο Ήλιος και ο Ερμής σε σύνοδο στον Τοξότη σε βοηθούν να δρομολογήσεις οικονομικές συμφωνίες και να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα με απόλυτα ρεαλιστικούς όρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14.12 δημιουργεί την ανάγκη για μία νέα αρχή σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή όμως σε πρόσωπα που μπορεί να δείχνουν ιδανικά για εσένα όμως πιθανό είναι να αποκρύπτουν τα πραγματικά τους κίνητρα. Στις 20.12 η σύνοδος Ηλίου και Ερμή στον Τοξότη σε βοηθά με ρεαλισμό και πρακτικότητα να προχωρήσεις σε συνεργασίες και συζητήσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, γεγονός είναι ότι οι απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε απογοητεύσουν αυτή την εβδομάδα, όμως εσύ οφείλεις να δείξεις ψυχραιμία. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14.12 μπορεί να σημάνει για εσένα σημαντικές προτάσεις στον εργασιακό χώρο που καλό είναι να ελέγξεις αν ευσταθούν καθώς υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν ψεύδη από πρόσωπα που έρχονται κοντά σου για να σε δελεάσουν.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ο Κρόνος και ο Δίας περνάνε στον Υδροχόο στις 17.12 και 19.12 αντίστοιχα. Ανοίγει μία σημαντική νέα περίοδος μπροστά σου όπου θα υπάρξουν ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες, σημαντικά ξεκαθαρίσματα και ανάληψη ευθυνών που θα επηρεάσουν καθοριστικά την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, οικογενειακές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσένα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 14.12 δεν αποκλείεται να σημάνει μία σημαντική νέα αρχή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις οικογενειακές σχέσεις από δω και στο εξής. Προσοχή, δεν πρέπει να υπάρξουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους καθώς πιθανότατα να απογοητευτείς.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, αφήνεις πίσω τα άγχη και τα οικογενειακά βάρη και αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο που αφορά κυρίως την προσωπική σου ζωή. Με τον Κρόνο και τον Δία να περνάνε στον Υδροχόο στις 17.12 και 19.12 αντίστοιχα είσαι αποφασισμένος να δομήσεις σημαντικές προσωπικές σχέσεις που θα έχουν μακροχρόνια πορεία και θα σου χαρίζουν αισιοδοξία, χαρά, ζωντάνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον από δω και στο εξής καθώς τόσο ο Κρόνος όσο και ο Δίας περνάνε στον Υδροχόο στις 17.12 και 19.12 αντίστοιχα. Καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου καθώς απαιτείται από εσένα να κουραστείς και να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, όπως εργασίες ή επιδιορθώσεις που θα πρέπει να αναμειχθείς και να διεκπεραιώσεις όσο καλύτερα γίνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 14.12 θα παίξει σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Καλό είναι να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την ανάγκη να εκφράσεις με αμεσότητα τις απόψεις σου καθώς το πιθανότερο είναι να είσαι έμπλεος αυταπατών και να δεσμεύεσαι σε καταστάσεις στις οποίες δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σου στις 20.12 σε βοηθά να προχωρήσεις πρακτικά σε κάθε σχέδιο που σου κεντρίζει την προσοχή και σε εμπνέει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες έρχονται σε πρώτο πλάνο με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 14.12 και δεν αποκλείεται να σε φορτίσουν συναισθηματικά. Προσπάθησε να μην προβείς σε άμεσες κινήσεις ή να πάρεις αποφάσεις καθώς γεγονός είναι ότι είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος σε ψεύδη και καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, καθοριστική προβλέπεται για εσένα η συγκεκριμένη εβδομάδα καθώς ο Κρόνος και ο Δίας περνάνε στο ζώδιό σου στις 17.12 και 19.12 αντίστοιχα. Ανοίγει μπροστά σου ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα οριοθετηθείς και θα αναλάβεις ευθύνες έναντι των άλλων. Καλό είναι να θυμάσαι ότι θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα που οφείλεις να τις αξιοποιήσεις καθώς μέσα από αυτές θα εξελιχθείς σε απίστευτο βαθμό. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αγχωθείς από τις αυξημένες απαιτήσεις, όμως γεγονός είναι ότι ωριμάζεις και αυτό σε βοηθά να ανταπεξέλθεις σε ότι κι αν προκύψει.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η εβδομάδα αυτή δρομολογεί γεγονότα και καταστάσεις που θα σε φέρουν αντιμέτωπο με ζητήματα του παρελθόντος. Με τον Κρόνο και τον Δία να περνάνε στον Υδροχόο στις 17.12 και 19.12 αντίστοιχα γεγονός είναι ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε πληγώνει και να ξεπεράσεις όλα αυτά που λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αγαπήσεις τα λάθη σου και να προχωρήσεις απελευθερωμένος από ανασφάλειες και απωθημένα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 14 – 20.12.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα