Μακιγιάζ: Ποιο είναι το απόλυτο trend στα κραγιόν την Άνοιξη;

Ένα ακόμη mega trend που φέρνει η άνοιξη είναι το σκούρο κραγιόν. Δείτε πώς να το εφαρμόσετε σωστά στα χείλη σας!

Δίνοντας δυναμικότητα και χαρακτήρα στις εμφανίσεις σας, θα γίνει ο σύμμαχος σας. Είτε προτιμάτε το βαθύ κόκκινο, είτε το μπορντώ είτε το καφέ τολμήστε το τώρα γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει και θα απομακρύνει αυτό το trend. Σκεφτείτε, πόσο εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό makeup look με μόνο λίγη μάσκαρα και ένα bold

κραγιόν στα χείλη.

Πώς να το εφαρμόσετε σωστά

Προετοιμάστε τα χείλη σας.

Peeling και σωστή ενυδάτωση, θα απομακρύνουν νεκρά κύτταρα και ξηρότητα, ώστε να υποδεχτείτε τα trend κραγιόν της Άνοιξης, χωρίς ξεφλουδίσματα και σκασίματα.

Εξουδετερώστε το χρώμα των χειλιών σας και υπογραμμίστε το περίγραμμα

Πριν να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε το κραγιόν σας, πρέπει να έχετε μια σωστή ουδέτερη βάση. Εφαρμοστε λίγο υγρό ή κρεμώδες concealer επάνω στα χείλη σας και λίγο έξω από αυτά. Έπειτα, με ένα lip liner σε ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας, ζωγραφρίστε το περίγραμμα, καθώς χωρίς περίγραμμα τα σκούρα κραγιόν δείχνουν ελαφρώς μουντζουρωμένα και πρόχειρα.

Εφαρμόστε με πινέλο

Το να πετύχετε ακριβώς την εφαρμογή με το κραγιόν μπορεί να αποδειχτεί αρκετά δύσκολο, οπότε για μεγαλύτερη ακρίβεια θα σας προτείναμε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο εφαρμογής κραγιόν. Τα σκούρα κραγιόν δεν είναι από αυτά που μπορείτε εύκολα να διορθώσετε αν μουντζουρώσετε το περίγραμμα των χειλιών.

Κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ διακριτικό

Ένα statement μακιγιαρισμένο σημείο στο πρόσωπο σας, αρκεί. Κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ αρκετά light, χρησιμοποιώντας μόνο make up, μάσκαρα, bronzer και ένα πολύ διακριτικό ρουζ, ώστε να μην φαίνεστε goth.

Φωτίστε ελαφρώς τα μάτια

Ένα λευκό/ιβουάρ μολύβι στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου, θα φωτίσει το μακιγιάζ σας διακριτικά, χωρίς να αφαιρεί από το κραγιόν.

Μην φορτώνετε το πρόσωπο με στρώσεις μεικαπ

Τα σκούρα κραγιόν, θέλουν αλαβάστρινη επιδερμίδα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είστε αρκετά διάφανη και όχι φορτωμένη με μεικαπ. Η βαριά όψη με πολλές στρώσεις foundation είναι ότι χειρότερο για ένα look με σκούρο κραγιόν. Αντ’αυτού, προτιμήστε μια ενυδατική με χρώμα ή μια BB Cream και καλύψτε τυχόν σημάδια με μικρή ποσότητα concealer.

The post Μακιγιάζ: Ποιο είναι το απόλυτο trend στα κραγιόν την Άνοιξη; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα