Φρέσκια, αψεγάδιαστη και βελούδινη επιδερμίδα; Δείτε πως!

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με το νέο Noblesse Fusion Make-up! Προσφέρει μεσαία κάλυψη και ένα φυσικό ομοιόμορφο ματ αποτέλεσμα χωρίς να σχηματίζει βαριά επίστρωση στην επιδερμίδα.

Το νέο Noblesse Fusion Make-up είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας και σχεδιάστηκε για να σας χαρίσει φρέσκια, αψεγάδιαστη και βελούδινη όψη για να αναδείξετε την πιο αριστοκρατική

πλευρά του εαυτού σας!

Το Dermacol Noblesse Fusion Make-up δημιουργεί το πιο λεπτό χρωματικό φιλμ το οποίο βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας χωρίς να σχηματίζει βαριά επίστρωση, χαρίζει ομοιομορφία στο χρώμα της επιδερμίδας καλύπτει εξαιρετικά τις ατέλειες και προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Χάρη στην υγρή υφή του είναι ελαφρύ και σχεδόν αόρατο στην επιδερμίδα σας, χωρίς να την βαραίνει. Η σύνθεση του από μοναδικό συνδυασμό ελαφρών μη λιπαρών ελαίων και χρωστικών, που διευκολύνουν την εφαρμογή.

Είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις.

Τα προϊόντα Dermacol στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://beautycom.gr.

The post Φρέσκια, αψεγάδιαστη και βελούδινη επιδερμίδα; Δείτε πως! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα