Διαδρομή προσφοράς από τον ΟΠΑΠ

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος κι εσύ;

Έχεις Smartphone;

Κατέβασε το mobile app στο κινητό σου και λάβε μέρος στις δοκιμασίες. Για κάθε επιτυχή δοκιμασία, ο ΟΠΑΠ θα αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει.

Δεν έχεις Smartphone;

Μπορείς να παίξεις από τον υπολογιστή σου και να αυξήσεις με τον τρόπο αυτό το ποσό που προσφέρει ο ΟΠΑΠ. Ξεκίνα εδώ

Τι είναι η διαδρομή
προσφοράς από τον ΟΠΑΠ

Με αφετηρία την ανακαίνιση των δυο (2) Παιδιατρικών Νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐα Κυριακού», η ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά, υλοποιεί τη δράση «Διαδρομή Προσφοράς».

Η «Διαδρομή Προσφοράς» που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2014, στο πλαίσιο του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αγκαλιάστηκε από το κοινό που ανταποκρίθηκε με χιλιάδες downloads της εφαρμογής και επισκέψεις στο website της δράσης www.diadromiprosforas.gr. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι μόνο μέσω της εφαρμογής, η ΟΠΑΠ προσέφερε €250.000 τα οποία αποτέλεσαν ένα μέρος της συνολικής επένδυσης που κάνει για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών Νοσοκομείων!

Πρόγραμμα ανακαίνισης νοσοκομείων

Σήμερα, το μεγαλόπνοο έργο της ανακαίνισης των δυο Νοσοκομείων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευση της ΟΠΑΠ Α.Ε. στη νέα γενιά. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές μελέτες για τις επισκευαστικές εργασίες στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και τον 3ο όροφο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού», έχει τοποθετηθεί νέος ανελκυστήρας στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού» και σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται και η ανακαίνιση (κτιριακές εργασίες και διακόσμηση) στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και τον 3ο όροφο του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού».

Η προσπάθεια της ΟΠΑΠ συνεχίζει και φέτος, με στόχο να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερος κόσμος και να βοηθήσει στη μοναδική αυτή προσπάθεια για το μέλλον των παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα