Ανακαλύψαμε τα πιο inspirational κοσμήματα και αξεσουάρ για τον φετεινό χειμώνα

Κομψά κοσμήματα, εμπνευσμένα από τη γαλλική φινέτσα και με διάθεση για όνειρα. Οι προτάσεις του established ελληνικού brand – ορόσημο στον τομέα της ωρολογοποιίας και του διαχρονικά μοντέρνου κοσμήματος – σε πλήρη εναρμόνιση με τις παγκόσμιες τάσεις και τα διεθνή trends, αποτελούν το extra twist που απογειώνει κάθε μας look.

Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της κολεξιόν, Espérer σημαίνει «ελπίζω» της VOGUE

Watch & Jewellery, «στολίζει» τις εμφανίσεις μας με inspirational κοσμήματα και αξεσουάρ που μας εμπνέουν να πιστέψουμε στο δικό μας signature στιλ!

Ρολόι: το key-piece των πιο chic looks

Εμβληματικά και διαχρονικά κορυφαία στις προτιμήσεις των style lovers που επιλέγουν σταθερά τις προτάσεις της VOGUE Watch & Jewellery για το αξεσουάρ που δεν αποτελεί απλά ένα πρακτικό αντικείμενο αλλά μας συντροφεύει καθημερινά! Το ρολόι μετατρέπεται στην πιο chic λεπτομέρεια που συμπληρώνει κάθε μας look, χαρίζοντας σοφιστικέ χαρακτήρα. Για τη σεζόν F/W 21-22, η VOGUE Watch & Jewellery παρουσιάζει 10 σειρές που φέρουν ονόματα των πιο ρομαντικών πόλεων της ΓαλλίαςCannes, Calais, Limoges και Grenoble με τα εμβληματικά σχέδια Cannes και Etoile II να ξεχωρίζουν για τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

CANNES

Ένα εμβληματικό μοντέλο που εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερα μοντέρνο καντράν του. Οι δύο κύκλοι του καντράν φέρουν ανάμεσα τους μικρότερης έκτασης διάφανα στεφάνια χαρίζοντας ένα άκρως εντυπωσιακό σχέδιο με την τεχνική semi technical view. Το ιδιαίτερο design του δημιουργεί ένα οπτικό παιχνίδισμα.

ETOILE II

Μία πολυτελής επιλογή με μοντέρνο σχεδιασμό και timeless χαρακτήρα που επιτρέπει να το χαρείτε σε κάθε σημαντική ή ανέμελη στιγμή σας. Η καινοτόμος αδιάβροχη κατασκευή του το καθιστά κατάλληλο για κάθε συνθήκη, καθώς είναι ανθεκτικό σε 10 ατμόσφαιρες, είναι δηλαδή αδιάβροχο ακόμη και στα 100μ.! Ένα luxurious αλλά ταυτόχρονα απόλυτα πρακτικό must-have που αντέχει στον χρόνο και παραμένει μοντέρνο, εύχρηστο και stylish!

Κοσμήματα που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα

Κάθε σειρά της συλλογής Espérer μας καλεί σε ένα διαφορετικό ταξίδι στο στιλ και στην αισθητική, όλα με κοινό παρανομαστή τον εκλεπτυσμένο, μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό χαρακτήρα.

Εxotic χαρακτήρα

Περίτεχνες λεπτομέρειες σε συνδυασμό με λαμπερές κόκκινες πέτρες, δημιουργούν μία ολοκληρωμένη σειρά με exotic χαρακτήρα και διακριτική πολυτέλεια. Το Δαχτυλίδι σε σχήμα πανέμορφης πεταλούδας, από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων (18Κ) επιμετάλλωση και λαμπερή κόκκινη πέτρα, εντυπωσιάζει με τη λεπτομερή κατασκευή του που αρκεί για να απογειώσει ακόμα και τις πρωινές σας εμφανίσεις.

Για αληθινές trendsetters

Η τάση που αγαπούν οι αληθινές trendsetters. Διακριτικές ή πιο chunky, με απλά ή πιο περίτεχνα designs, οι αλυσίδες θεωρούνται δικαίως το next best thing στις διεθνείς τάσεις. Η VOGUE Watch & Jewellery προτείνει την πιο ιδιαίτερη και stylish εκδοχή τους, με matte brushed λεπτομέρειες και διαμανταρισμένη επεξεργασία που τις αναδεικνύουν σε statement pieces. Ξεχωρίζει το σχέδιο από τη σειρά Rotary, με το ιδιαίτερο κούμπωμα στη μπροστινή όψη, έναν κύκλο που τέμνεται από μία βέργα, καταλήγοντας σε ένα άκρως εντυπωσιακό παντατίφ.

Ως statement piece

Πρωταγωνιστές της σειράς Flower, τα δαχτυλίδια και σκουλαρίκια σε σχέδιο λουλουδιού καθώς και το γυναικείο κολιέ σε σχέδιο νούφαρο, με λευκά μαργαριτάρια και επιμετάλλωση σε κίτρινο χρυσό 18 καρατιών (18K). Statement piece της σειράς είναι το Δαχτυλίδι σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων (18Κ) επιμετάλλωση με σχέδιο ανθισμένου λουλουδιού. Η πρώτη σειρά πετάλων είναι σε επεξεργασία mat brush, ενώ η δεύτερη είναι με γυαλιστερό φινίρισμα.

Mίνιμαλ και δυναμικό 


Η σειρά TEAR συστήνει ένα simple but chic σχέδιο που συναντάμε σε βραχιόλι, κολιέ και δαχτυλίδι, με διπλή αλυσίδα και διακοσμητικό δάκρυ σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων (18Κ) επιμετάλλωση. Το μοναδικό του, μίνιμαλ και ταυτόχρονα δυναμικό σχέδιο θα σας συνοδεύει όλες τις ώρες τις ημέρας, αποτελώντας την πιο διακριτική και ιδιαιτέρως stylish λεπτομέρεια του look σας.

Για chic μονόχρωμα σύνολα


Τα ιδιαίτερα σχέδια με κρεμαστά παντατίφ σε σχήμα καρδιάς από ροζ χρυσό 18 καρατίων (18Κ) επιμετάλλωση και μαύρο σμάλτο ή αστεριού από λευκό φίλντισι, αντικατοπτρίζουν την πιο πολυτελή έκφραση των στιγμών που θέλουμε πάντα να έχουμε «μαζί» μας! Ιδανική επιλογή για chic μονόχρωμα σύνολα που χρειάζονται ένα extra twist για να αναδειχθούν.

Με το μικρό μαύρο φόρεμά σας

Για τις στιγμές που η μοντέρνα πολυτέλεια είναι το απόλυτο ζητούμενο! Το εμβληματικό σχέδιο της σειράς MIRROR, τα Κρεμαστά σκουλαρίκια από ματ κίτρινο χρυσό, λευκό φίλντισι και ζιργκόν, με δύο οβάλ μέρη: το ένα με ματ κίτρινο χρυσό 18 καρατίων (18Κ) επιμετάλλωση, σε επεξεργασία mat brush και το άλλο με λευκό φίλντισι που περικλείεται από λευκά ζιργκόν.
Αρκεί μία κομψή αλογοουρά και ένα μικρό μαύρο φόρεμα για να τα αναδείξετε στους απόλυτους πρωταγωνιστές της εμφάνισής σας!

Για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Δαχτυλίδι από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων (18Κ) επιμετάλλωση με εντυπωσιακό σχέδιο που αποτελείται από πολλές γάμπες που συνδέονται μεταξύ τους και περνούν μέσα από κύκλο με λευκά ζιργκόν. Το εντυπωσιακό αυτό κόσμημα που θα αναδείξει κάθε σας εμφάνιση είναι από τη σειρά Connection.

Η συλλογή Espérer προσγειώθηκε μόλις στα περισσότερα από 400 σημεία πώλησης της VOGUE Watch & Jewellery ανά την Ελλάδα ενώ μπορείτε να την ανακαλύψετε και online στο e-shop www.vogue-watch.com. Όλα τα κοσμήματα VOGUE Watch & Jewellery έχουν ως βάση το ασήμι 925ᵒ, με επιμεταλλώσεις σε ροζ και κίτρινο χρυσό 18 καρατιών (18K), γεγονός που ενισχύει τον πολυτελή χαρακτήρα τους επιτρέποντάς μας ταυτόχρονα να τα απολαμβάνουμε καθημερινά.

The post Ανακαλύψαμε τα πιο inspirational κοσμήματα και αξεσουάρ για τον φετεινό χειμώνα appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα