Αυτή τη νέα χρονιά κάντε την αρχή!

Τώρα που το 2014 είναι γεγονός αυτά τα λίγα πράγματα οφείλετε να κάνετε στον εαυτό σας για να περάσετε την πιο δημιουργική και υπέροχη χρονιά!

Ξεκαθάρισμα προτεραιοτήτων: Ο καθένας θέτει τις δικές του, αλλά καλό είναι να θυμάστε πως σε γενικές γραμμές προτεραιότητα έχει ο εαυτός σας. Φροντίστε τον, κάντε καλή διατροφή, περισσότερη άσκηση, περισσότερο και καλύτερο σεξ, αφιερώστε του λίγο χρόνο.

Βάλτε τα όριά σας: Έχετε σκεφτεί πόσο πιο ευτυχισμένοι θα ήμασταν αν εξισορροπούσαμε τα «όχι» και τα «ναι» μας; Πείτε «ναι» στους φίλους σας που σας καλούν το βραδάκι για ποτό. «Όχι» στο υπερβολικό

ποτό. «Ναι» στην δουλειά. «Όχι» στην εκμετάλλευση. «Ναι» στον ελεύθερο χρόνο. «Όχι» στον χαμένο χρόνο.

Βρείτε τη χαρά: Μπορεί τα οικονομικά, τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας αυτή την περίοδο να μη πηγαίνουν πρίμα όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να στερήσετε από τον εαυτό σας τη χαρά που μπορείτε να τη βρείτε στα καθημερινά πράγματα. Βάλτε μικρούς, εφικτούς στόχους, ασχοληθείτε με κάτι που σας δίνει ικανοποίηση, αποδεχτείτε τους άλλους όπως είναι χωρίς τη διάθεση να τους αλλάξετε, μην ανακυκλώνετε τα σχόλια των άλλων και κάντε focus στην ουσία.

Να είστε αισιόδοξοι: Η αισιοδοξία είναι το κλειδί της ευτυχίας.

Το μυστικό

Έχετε ακούσει για το Wish Tree; Είναι ένα δέντρο, που ξεχωρίζει από άλλα φυτά σε μέγεθος και εμφάνιση και που σε διάφορες χώρες κατέχει ιδιαίτερη πνευματική και θρησκευτική αξία. Ο ρόλος του είναι να αποτελεί ένα μέσο ευχών και προσφορών, με τα κλαδιά του να λειτουργούν ως πίπτοντα άστρα, με «ειδικό βάρος» τα μικρά μικρά χαρτάκια που κρέμονται από τις άκρες τους, στα οποία ο κόσμος γράφει τις πιο γλυκές σκέψεις και ευχές του. Φτιάξτε το δικό σας δέντρο και βάλτε επάνω του τους φετινούς σας στόχους. Μην περιμένετε όμως να πραγματοποιηθούν από μόνοι τους! Κάντε κάτι κι εσείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα