Dance Off Battle: Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στα MadVMA

Το πιο καυτό καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε, αφού το ATHENS METRO MALL, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη γιορτή Μουσικής, τα MAD VMA 2017 by Coca-Cola and Aussie, μας βάζουν στον ρυθμό του “Dance off Battle”. Αν χορεύετε και θέλετε να εμφανιστείτε στα MadVMA

δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα του Mad TV στο facebook και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις μέσα από τις live εκπομπές στο ATHENS METRO MALL!

Ξεσηκωτική Μουσική & Ατέλειωτος Χορός

Aπό τις 12 έως και τις 16 Ιουνίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός MAD Radio 106,2 θα εκπέμπει live από το ATHENS METRO MALL, κάθε απόγευμα στις 17.00, παρέα με τoυς ραδιοφωνικούς παραγωγούς Ilenia Williams, Θανάση Πασσά, Μαρία Αντωνά και Ελένη Βουλγαράκη για να βρίσκεται κοντά στους fans του, ενώ ο μεγάλος τελικός της ενέργειας “Dance off Battle” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16 Ιουνίου, σε ένα μοναδικό σόου με παρουσιαστές την Ilenia Williams και τον Θανάση Πασσά!

Αγαπημένοι καλλιτέχνες στις live εκπομπές του MAD Radio 106,2
Έχετε πολλούς λόγους για να είστε κάθε στιγμή στο ATHENS METRO MALL αλλά οι ζωντανές εκπομπές του MAD Radio 106,2 σας προσφέρoυν ακόμα έναν: από τις 12 έως τις 16 Ιουνίου θα φιλοξενούν πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών για να μοιραστούν μαζί σας μυστικά και στιγμές της καθημερινότητάς τους. Μαζί θα υποδεχτούμε τους Kings, τον Άρη Μακρή, τον Ίαν Στρατή, τον Αναστάσιο Ράμμο και τους Otherview στις πιο απολαυστικές συνεντεύξεις και θα μοιραστούμε στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

The post Dance Off Battle: Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στα MadVMA appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα