Όλη η Ελλάδα τραγουδά το «Είπες» της Ήβης Αδάμου

«Είπες πως θα΄μαστε εμείς, είπες τι δεν είπες, σαν δυο σταγόνες βροχής κι άλλες τέτοιες π…».

Όλη η Ελλάδα τραγουδάει εδώ και μια εβδομάδα το νέο τραγούδι της Ήβης Αδάμου!

To τραγούδι «Είπες», έγινε viral πριν καλά καλά κυκλοφορήσει, αφού από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε στα social media το teaser συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού και προκάλεσε χαμό στα social media,

μετρώντας πάνω από 1.500 video creations στο TikTok!

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Από την επίσημη κυκλοφορία του, πριν από επτά ημέρες, το «Είπες» παίζεται παντού, ενώ έχει ήδη σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση των τάσεων στο YouTube και σαρώνει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Η συνταγή της επιτυχίας!

Πού οφείλεται η σαρωτική αυτή επιτυχία του τραγουδιού; Από που να αρχίσουμε…

Αρχικά από τον ρυθμό του. Η ανεβαστική uptempo ρούμπα, σε… τραβάει από τις πρώτες νότες και σε κάνει να θέλεις να χορέψεις όπου κι αν βρίσκεσαι: Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο ή ακόμα και στο σουπερμάρκετ…

Στη συνέχεια είναι το εντυπωσιακό music video του Γιάννη Παπαδάκου, το οποίο είναι γεμάτο με χρώμα, fashion εμφανίσεις και γρήγορες εναλλαγές, ενώ η ίδια η Ήβη Αδάμου εμφανίζεται πιο σαγηνευτική από ποτέ!

Και φυσικά οι στίχοι! Πράγματα που όλοι έχουμε σκεφτεί κι έχουμε πει σε ανθρώπους που «Είπαν» μεγάλα λόγια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Αυτό το συναίσθημα ο Μιχάλης Κουινέλης το έκανε τραγούδι και έκανε χιλιάδες ανθρώπους να ταυτιστούν!

Ενδεικτικά είναι τα σχόλια κάτω από το τραγούδι στο YouTube.

«Η Αδάμου είπε αυτό που θέλουμε να πούμε όλοι σε πολλές στιγμές», «Ο ύμνος του καλοκαιριού 2024», «Με αυτό το τραγούδι είπες αυτό που θέλουμε όλες να πούμε κατάμουτρα!!!», «Αυτό το τραγούδι βγήκε τη στιγμή που το χρειαζομουν περισσότερο», «Οι στίχοι είναι ότι θέλουμε όλοι να πούμε σε κάποιες στιγμές».

Ο ύμνος του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ και ακούγεται δυνατά!
Κυκλοφορεί από την Panik Records

The post Όλη η Ελλάδα τραγουδά το «Είπες» της Ήβης Αδάμου first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλη, Ελλάδα, Είπες, Ήβης Αδάμου,oli, ellada, eipes, ivis adamou