Ν. Χατζηνικολάου στο «Real Investment Summit 2024»: Ως κοινωνία και οικονομία θα πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε διαρκώς τις στρατηγικές μας

Στις κοσμογονικές αλλαγές που παρατηρούνται σε οικονομία, κοινωνία και φύση, αναφέρθηκε ο εκδότης-διευθυντής της Realnews  και πρόεδρος της ΕΙΗΕΑ,  Νίκος Χατζηνικολάου, κατά τον χαιρετισμό του στο Real Investment Summit με θέμα “Η Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας σε περιβάλλον παγκόσμιων προκλήσεων” το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ανάπτυξης, του

Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, της ATHEX Group και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

“Διανύουμε εποχές όπου τα πάντα αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Στην κοινωνία, την οικονομία, την τεχνολογία ακόμη και την ίδια την φύση. Νέα δεδομένα διαφοροποιούν έως και αυτά που θεωρούσαμε αμετάβλητα και σταθερά. Η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, η διαμόρφωση νέων προτάσεων μοιάζει πλέον επιβεβλημένη. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αποφασίσαμε ως Όμιλος REAL να οργανώσουμε ένα συνέδριο με την συμμετοχή των κορυφαίων από ολόκληρο το φάσμα της εγχώριας -και όχι μόνον- οικονομίας. Ένα συνέδριο που σκοπεύουμε να επαναλαμβάνουμε σε ετήσια βάση -και γιατί όχι και πιο συχνά- και ελπίζουμε να καθιερωθεί ως θεσμός” επεσήμανε.

Ο κ. Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην εκτίναξη του κόστους ενέργειας, στις αναταράξεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, στον αριθμό διελεύσεων που περιορίζεται σημαντικά στη διώρυγα του Σουέζ, τις ραγδαίες αλλαγές στον χώρο της τεχνολογίας αλλά και τις ανατροπές που φέρνει στην καθημερινότητά μας η κλιματική αλλαγή.

“Ως κοινωνία, ως οικονομία θα πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε διαρκώς τις στρατηγικές μας. Και πρέπει να διασφαλίζουμε πως δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω. Αυτό τον ρόλο φιλοδοξεί να παίξει και ο θεσμός του REAL INVESTMENT” τόνισε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως μέσα από μία ζύμωση ιδεών θα προκύψει το νέο, και αυτό το οποίο θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Πλατινένιος χορηγός η ΔΕΗ, χρυσοί χορηγοί Copelouzos, Eurobank, Intrakat, ΙΟΝ, Παπαστράτος, Pfizer, VKC Α.Ε., ασημένιοι χορηγοί Hellas Gold, HP, ΜΕΓΑ (Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής), Motor Oil, Ο.Σ.Υ., χάλκινοι χορηγοί AEGEAN, ΔΕΠΑ , Microsoft, QUALCO Group, ΣΤΑΣΥ. Χορηγοί Athens International Airport, AKL, ΒΙΑΝΕΞ, Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ELPEN, ENTERPRISE GREECE, EOS Capital Partner.

Πηγή: www.real.gr

The post Ν. Χατζηνικολάου στο «Real Investment Summit 2024»: Ως κοινωνία και οικονομία θα πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε διαρκώς τις στρατηγικές μας first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα