Η ξεκαρδιστική αντίδραση ενός σκύλου όταν συναντά έναν… γιγαντιαίο δεινόσαυρο

Το βίντεο με την αντίδραση ενός σκύλου τη στιγμή που συναντά έναν γιγαντιαίο βελοσιράπτορα κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μερικά σκυλιά είναι γνωστά για την περιέργειά τους και το συγκεκριμένο ήταν λίγο πιο…. επιφυλακτικό όταν ήρθε αντιμέτωπο με ένα πλάσμα που δεν είχε ξαναδεί ποτέ.

Ο Κέβιν Νέλσον αποφάσισε να πάρει τον σκύλο του, τον Guffman, στη φάρμα κολοκύθας Biringer στο Άρλινγκτον της Ουάσιγκτον, αφού έμαθε ότι εκεί θα υπήρχε ένας «βελοσιράπτορας».

Είπε στο Newsweek: «Φέραμε τον Guffman

στο Biringer γιατί είπαν ότι θα ήταν εκεί το αρπακτικό. Έτσι, βγάλαμε μια φωτογραφία με φόντο το αρπακτικό και δεν τον ένοιαξε καθόλου».

«Ενδιαφερόταν περισσότερο για τους ανθρώπους και τις κολοκύθες γύρω του. Μετά πήγαμε στον λαβύρινθο καλαμποκιού, γιατί του αρέσουν αυτά. Καθώς ήμασταν στον λαβύρινθο, έβλεπα ότι έμπαινε μέσα και ο δεινόσαυρος. Σκέφτηκα ότι θα το εκτιμούσε περισσότερο, βλέποντάς τον στην άγρια φύση, οπότε κατευθυνθήκαμε προς το μέρος του. Νομίζω ότι η αντίδρασή του ήταν στην πραγματικότητα ενθουσιώδης γιατί θα είχε στο μυαλό του “τι είναι αυτό;”»

Ένα βίντεο της συνάντησης κοινοποιήθηκε στη σελίδα Aww του Reddit,  και σε αυτό καταγράφεται η αντίδραση του Guffman όταν είδε το βελοσιράπτορα.

Καθώς περπατούσε, ο Guffman παρατήρησε το κεφάλι ενός μεγάλου βελοσιράπτορα – ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος που φορούσε στολή δεινοσαύρου- να ξεπροβάλλει. Όταν ο δεινόσαυρος πλησιάζει τον σκύλο, η περιέργεια μετατρέπεται σε…. επιφυλακή.  Αλλά ο δεινόσαυρος σύντομα παίρνει διαφορετικό μονοπάτι και χάνεται στον λαβύρινθο, ενώ ο σκύλος παρακολουθεί το σκηνικό ελαφρώς τρομαγμένος.

Βέβαια ο ιδιοκτήτης του σκύλου εξήγησε ότι στον Guffman αρέσει να παίζει και πιθανότατα θα είχε προσπαθήσει να κάνει τον δεινόσαυρο φίλο αν του δινόταν η ευκαιρία. «Είναι ένας σκύλος με μεγάλη αυτοπεποίθηση που του αρέσει να παίζει. Η κοπέλα μου, που δεν μπόρεσε να έρθει μαζί μας, είπε ότι αν του έλεγα “πήγαινε να παίξεις”, πιθανότατα θα είχε φτάσει στον δεινόσαυρο και θα άρχιζε να παίζει μαζί του».

Από τη στιγμή που ανέβηκε στο Reddit τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περίπου 17.000 θετικές ψήφους και πάνω από 450 σχόλια.

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου που σχολίασαν την ανάρτηση βρήκαν το βίντεο διασκεδαστικό και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το τι θα έκαναν τα δικά τους σκυλιά σε παρόμοια κατάσταση.

Ο χρήστης του Reddit JemJemIsHerName είπε: «Έξυπνος σκύλος. Μπορεί να σώσει τη ζωή σου μια μέρα όταν γίνει πραγματικότητα το Jurassic Park».

My Dog Seeing a Velociraptor in the Corn Maze
byu/Wazootyman13 inaww

Πηγή: www.enikos.gr

The post Η ξεκαρδιστική αντίδραση ενός σκύλου όταν συναντά έναν… γιγαντιαίο δεινόσαυρο first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα