Η δικηγόρος Φραγκάκη Κατερίνα Φραγκάκη για τη δήλωση Μπέου και το φόβο να προκαλέσει «διακρίσεις, μίσος και βία»

Η γνωστή δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη σχολίασε τη δήλωση Μπέου στο OPEN και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να προκαλέσει «διακρίσεις, μίσος και βία».

Δείτε την ανάρτηση της και το βίντεο από την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη – Παναγιώτη Στάθη: «Η δήλωση μου στην πρωινή εκπομπή του ΟPEN με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη ταυτίζεται με την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη στις χθεσινές δηλώσεις του Δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Η κυρία Αδειλίνη στην παραγγελία της τονίζει ακόμη ότι “πρέπει να διερευνηθεί η δήλωση του Δημάρχου ήταν πρόσφορη να προκαλέσει διακρίσεις, μίσος και βία κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση το σεξουαλικό προσανατολισμό, και συγκεκριμένα σε βάρος των ομοφυλόφιλων (βλ. και ΑΠ 858/2020).”Επιπλέον ζητεί να διερευνηθεί αν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, επιθυμεί να υποβάλει έγκληση κατά του ως άνω Δημάρχου για εξύβριση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά κλπ.»

The post Η δικηγόρος Φραγκάκη Κατερίνα Φραγκάκη για τη δήλωση Μπέου και το φόβο να προκαλέσει «διακρίσεις, μίσος και βία» first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα