Φωτεινή Ράλλη – Calu Cacu: Δημιουργούν και τραγουδούν ξανά την τεράστια επιτυχία «Τράβα Σκανδάλη»

Η Φωτεινή Ράλλη από το Fame Story 1 με επιτυχίες στο ενεργητικό της όπως το “Όλα Τελειώσαν” με τον Γρηγόρη Πετράκο, το ¨Ενα” με τον Δημήτρη Κόκοτα και τη διασκευή “Falling” που τραγούδησε μέσα στο Fame story επανέρχεται στη μουσική σκηνή με ένα πολύ όμορφα παιγμένο τραγούδι σε ντουέτο με τον Σπύρο Κολαΐτη ενορχηστρωτή και τραγουδιστή των Calu Cacu.

Ο Σπύρος Κολαΐτης έχει στο ενεργητικό του διασκευές όπως ¨Θέλω κοντά σου να μείνω” σε salsa, ¨Γιάννη μου το Μαντήλι σου” σε funk με τους

Calu Cacu αλλά και “Κόκκινα Γυαλιά” σε chacha και “Espresso” σε salsa, με τους Dizzy Breezes, σε συνεργασία με το Σταμάτη Κραουνάκη. Επίσης έχουν ακουστεί τα κομμάτια του “Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ νυστάζω” και “Η φλούδα του δέρματός σου μυρίζει κακάο” με τους Calu Cacu και “Η Σκέψη κάθε πρωί” με τους Dizzy Breezes, που είναι και το τελευταίο τραγούδι που τραγούδησε ο Δάκης.

Το κομμάτι που κυκλοφορούν τώρα είναι το γνωστό “Τράβα Σκανδάλη” σε μουσική Δήμητρας Γαλάνη και στίχους Μυρτώς Κοντοβά, τραγούδι που έχει τραγουδήσει σε πρώτη εκτέλεση με υπέροχο τρόπο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Είναι ενορχηστρωμένο τελείως διαφορετικά από την πρωτότυπη εκτέλεση κάνοντας και ένα μικρό πέρασμα από τη γνωστη μελωδία του μουσικού jazz θέματος του Jaco Pastorius “Chιcken”

Το video clip, του κομματιού επιμελήθηκε ο Πέτρος Σκούτας, video Clip που απέσπασε την Δεύτερη θέση στην κατηγορία “Best Music Video” και την τέταρτη θέση στην κατηγορία “Best Visual Effects”στο φεστιβάλ ταινιών Μικρού μήκους “Film Olympiad Grand Prix”.

Κυκλοφορεί από την Music Links Knowledge (M.L.K.)

Απολάυστε το:

The post Φωτεινή Ράλλη – Calu Cacu: Δημιουργούν και τραγουδούν ξανά την τεράστια επιτυχία «Τράβα Σκανδάλη» first appeared on markos.tv |.

Keywords
Τυχαία Θέματα