Ο μεγαλύτερος συλλέκτης στον κόσμο!

Με πάνω από 11.000 games και αμέτρητες κονσόλες!

Ο Michael Thomasson απέσπασε το βραβείο Γκίνες του μεγαλύτερου συλλέκτη παγκοσμίως καθώς διαθέτει συλλογή με πάνω από 11.000 games!

Διαμένει στη Νέα Υόρκη και η συλλογή που μάζευε όλα αυτά τα χρόνια δεν περιορίζεται μόνο σε γνωστά games και κονσόλες, αλλά και σε πολύ retro πράμα, όπως cartridges και κασέτες.

Διαθέτει ακόμα και σπάνιες κονσόλες όπως το Casio Loopy, που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το 1995 κι απευθυνόταν μόνο στις γυναίκες (σ.σ. απέτυχε παταγωδώς) ή το Pippin της Apple που βγήκε το 1996.

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες του 2014 ο Thomasson θα εμφανιστεί ως "συλλέκτης με 10.607 games", ωστόσο ο ίδιος αναφέρει ότι σήμερα έχει πάνω από 11.000. Μάλλον θα αγόρασε ότι κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των PS4, Xbox One και των games τους, ώστε να μην του κλέψει κανείς άλλος το ρεκόρ. Το υπόγειό του είναι γεμάτο με games. κονσόλες και χειριστήρια.

Ο προηγούμενος κάτοχος ρεκόρ μεγαλύτερου συλλέκτη gamer ήταν ο 39χρονος Richard Lecce από την Φλόριντα, που κατείχε τον τίτλο από το 2010 με 8.616 games. "Τα συγχαρητήριά μου για τον συνάδελφο συλλέκτη, είναι πολύ εντυπωσιακή η συλλογή του και χαίρομαι για αυτόν" είπε χαρακτηριστικά ο Richard για το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ένα Game Maniacs με αυτούς τους δύο θα είχε ενδιαφέρον.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα