Ο Mike Capps αποχωρεί απ' την Epic Games

Ο πρώην πρόεδρος της αξιοσέβαστης εταιρείας που δημιούργησε την Unreal Engine, αποχωρεί!

Ο Mike Capps, πρώην πρόεδρος της Epic Games που "υποβίβασε" τον εαυτό του σε ρόλο συμβούλου τον περασμένο Δεκέμβριο, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία οριστικά.

"Όταν ανακοίνωσε την αλλαγή του ρόλου μου στην Epic, σχεδίαζα να έχω στο εξής έναν λιγότερο

ενεργό ρόλο, να προσφέρω της υπηρεσίες μου στο διοικητικό συμβούλιο και -ιδανικά- να είμαι ένας τύπος που έχει σχεδόν αποσυρθεί αλλά που θα συμμετέχει στα playtests. Δυστυχώς τα σχέδιά μου άλλαξαν και από τις 11 Φεβρουαρίου δεν σχετίζομαι πια με την Epic Games" δήλωσε ο Capps στο προφίλ του στο Facebook.

Την είδηση αυτή γνώριζαν ήδη οι υπάλληλοι της Epic Games από την πρώτη στιγμή. Ο Mike Capps ανέφερε ότι έχει πολύ ωραίες αναμνήσεις από την θητεία του στην εταιρεία κι ότι της εύχεται τα καλύτερα για τα επόμενα projects που θα αναλάβει. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε λίγες εβδομάδες θα γεννηθεί το πρώτο του παιδί, ενώ ο ίδιος επιμένει να συνεχίσει να εργάζεται πάνω στη βιομηχανία των games.

Ο Capps είναι μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια εταιρειών. "Σκέφτομαι να αναλάβω θέση στο διοικητικό συμβούλιο μιας εταιρείας, σε ρόλο συμβούλου ή ακόμα και να διδάξω σε ένα από τα πανεπιστήμια της Βόρειας Καρολίνα (σ.σ. των ΗΠΑ)" κατέληξε χαρακτηριστικά. Ποιος ξέρει λοιπόν ποια θα είναι η επόμενή του κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα