Νέο Siren για το PS4;

Σύμφωνα με το PlayStation Romania. "Δεν γνωρίζω κάτι" δηλώνει επί του θέματος ο δημιουργός της σειράς. [UPDATE]

Το νέο μέλος της σειράς Survival Horror της Sony Siren φαίνεται πως βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το PS4.

Η αναφορά στο συγκεκριμένο

game για το οποίο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση έγινε σε ένα δελτίο τύπου του PlayStation Romania, στα πλαίσια της κυκλοφορίας της κονσόλας στην Ευρώπη αυτή την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: "Το PlayStation 4 θα διαθέτει μια ποικιλία από games από την στιγμή που θα κυκλοφορήσει. Ανάμεσα στους exclusive τίτλους βρίσκονται παιχνίδια όπως το Killzone: Shadow Fall, η τελευταία δημιουργία της Guerrilla Games στα πλαίσια της διάσημης σειράς ή το Knack του Mark Cerny, ενός εκ των πιο επιδραστικών developers στην βιομηχανία"

Το δελτίο τύπου συνεχίζει με την αναφορά που σας περιγράψαμε: "Επιπλέον, τα studios της Sony Computer Entertainment σε ολόκληρο τον κόσμο δουλεύουν για να δημιουργήσουν πάνω από 30 νέους τίτλους όπως τα InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast και Everybody's Gone to The Rapture. 20 από τα εν λόγω games θα είναι διαθέσιμα μέσα στον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας της κονσόλας, ενώ τα 12 δεν ανήκουν σε ήδη υπάρχουσες σειρές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ή για κάποια επίσημη παρουσίαση δεν δόθηκαν στο δελτίο.

Θυμίζουμε ότι η σειρά αποτελεί δημιουργία της Project Siren και έχουμε να δούμε κάποιο νέο game από το 2008 και το Siren: Blood Curse για το PS3.

[UPDATE 26/11/13] Ο δημιουργός της σειράς Siren, Keiichirō Toyama, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που έγινε στον λογαριασμό του στο Twitter όσον αφορά την είδηση για νέο game στο PS4, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει ιδέα και ότι δεν εμπλέκεται σε κάτι τέτοιο.

Τώρα, αν καλύπτει το PlayStation Romania για κάτι που δεν έπρεπε να αποκαλύψει ακόμα, αν δεν συμμετέχει ο ίδιος στην ανάπτυξη του τίτλου ή αν όντως δεν υπάρχει θέμα νέου Siren, θα το μάθουμε εν καιρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα