Μεταφορά σε νέα εταιρεία web hosting

Το GameWorld μεταφέρθηκε επιτυχώς στο νέο του server και έγινε ταχύτερο!

Σας ενημερώνουμε ότι το GameWorld.gr μεταφέρθηκε επιτυχώς σε νέα εταιρεία web hosting (άρα και σε νέο server) και ολοκλήρωσε σήμερα όλες τις απαραίτητες διεργασίες.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο σχετικό άρθρο, η μεταφορά

αυτή ήταν αναγκαία, καθώς υπήρχαν προβλήματα με την παλιά μας εταιρεία hosting, τόσο σε θέμα ταχύτητας όσο και σε τρεις περιπτώσεις όπου ο server τέθηκε Offline για αρκετές ώρες.

Πλέον είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, καθώς στο νέο μας "σπίτι" έχουμε μια αξιόπιστη εταιρεία με 24ωρο live chat support και υποστήριξη μέσω Skype. Συν τις άλλοις, το GameWorld συνεργάζεται με δύο ακόμη εταιρείες, η μεν πρώτη για το κομμάτι του Web Hosting και η δεύτερη στο ρόλο του Web Administration. Με την μεταφορά μας αυτή θα έχετε ήδη διαπιστώσει και εσείς ότι ο server είναι ταχύτερος.

Οι προδιαγραφές του server μας είναι οι εξής:
Dedicated Server
RAM: 16GB
CPU: Quad Core στα 3.2Ghz
Σκληροί δίσκοι: 2 σκληροί του 1TB
Bandwidth: 10TB
Port: 1Gbps
Επιπλέον hardware: RAID Controller για ταχύτερη προσπέλαση δεδομένων στους σκληρούς δίσκους.

Επειδή στο GameWorld χρειαζόμαστε την άποψή σας για την ταχύτητα του νέου μας server, αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα και απαντήστε στο σχετικό topic που ανοίξαμε στο forum.

To πιθανότερο είναι επίσης να επιστρέψει και το live chat μεταξύ αναγνωστών, αρχικά σε δοκιμαστικό στάδιο για 48 ώρες. Αν διαπιστώσουμε ότι η ταχύτητα του site δεν επηρεάζεται από το chat τότε η επιστροφή του θα οριστικοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα