Μεταφορά σε μεγαλύτερο server

Στα πλαίσια του Community update που ετοιμάζουμε!

Το GameWorld συνεχίζει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και καθότι το φθινόπωρο είναι η πιο..."busy" εποχή στη βιομηχανία των games, η κίνησή μας έχει αυξηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις που παρατηρήσατε στο site.

Για τον λόγο αυτό μεταφερόμαστε σε μεγαλύτερο

Dedicated server, αυτή τη φορά με πιο ισχυρή CPU κι ακόμη μεγαλύτερη σκληρό δίσκο. Συγκεκριμένα ο νέος server θα έχει τις εξής προδιαγραφές:
RAM: 16GB
CPU: Intel Core i5 3550 (4-cores x 3.3 GHz)
Σκληροί δίσκοι: 2 x 500 GB (SF RAID)
5 IP διευθύνσεις

Η μεταφορά ξεκίνησε από τις 18:00 το απόγευμα και μετά, όταν και αρχίσαμε να παίρνουμε backup των αρχείων του GameWorld για τη μεταφορά στο νέο server. Επομένως, για τις επόμενες ώρες μην δημοσιεύετε μηνύματα σε ειδήσεις και forum διότι θα χαθούν. Επιπλέον, θα σας ειδοποιήσουμε με προσωπικό μήνυμα για όσα posts έχετε δημοσιεύσει στο διάστημα αυτό, ακόμα κι αν δεν γνωρίζατε για την μεταφορά.

Πέρα από την αυξημένη κίνηση, ο δεύτερος λόγος της αναβάθμισης είναι το μεγάλο update που ετοιμάζουμε στο Community του GameWorld με timelines, νέα στοιχεία προφίλ και ταχύτερο browsing. Για όλα αυτά, οι 300 από εσάς που ήρθατε στο GameWorld Party είχατε την ευκαιρία να μάθετε όλες τις νέες πληροφορίες του update, με screenshots. Οι υπόλοιποι θα τα δείτε όλα live τις προσεχείς ημέρες!

Αν βλέπετε αυτό το μήνυμα τότε βρίσκεστε ακόμη στον παλιό server. Η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το πρωί της Παρασκευής όταν και θα μπορείτε να συνεχίσετε να δημοσιεύετε τα μηνύματά σας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα