Η Elizabeth του BioShock Infinite

Γνωρίστε τις ηθοποιούς που συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν την ηρωίδα.

Η Irrational Games, developer του BioShock Infinite, μας παρουσιάζει ένα behind the scenes βίντεο στο οποίο εμφανίζονται οι ηθοποιοί που συμμετείχαν για να ενσαρκώσουν την Elizabeth, μια νεαρή ηρωίδα που πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι.

Στο BioShock Infinite κύριος πρωταγωνιστής είναι ο Booker DeWitt και η Elizabeth

είναι μια νεαρή κοπέλα που τον συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού του στην αφιλόξενη πόλη της Columbia το 1912 (έτος όπου διεξάγεται το σενάριο). Στις μεγάλες προγραμματιστικές εταιρείες, ένας χαρακτήρες χρειάζεται πολλά άτομα για να δημιουργηθεί. Έτσι λοιπόν την Elizabeth απαρτίζουν ένα σωρό ηθοποιοί. Μία για το voice acting, μία για την αποτύπωση του προσώπου, μια άλλη για τις κινήσεις στο motion capture studio κ.ο.κ. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε.

{youtube}frwhNLzmc-M|400|300{/youtube}

Την Elizabeth υποδύεται με τη φωνή της η Courtnee Draper, η οποία μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες του βίντεο δεν έχει εμπειρία από τόσο μεγάλες παραγωγές. Απ' την άλλη ο Troy Baker (Booker DeWitt) έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλα δυνατά games, όπως το Batman: Arkham City και το Call of Duty: Modern Warfare 2.

Το BioShock Infinite θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου για PC, PS3, Xbox 360 και Mac. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να διαβάσετε το σχετικό review.

Keywords
Τυχαία Θέματα