Watch Dogs DLC

Θα περιλαμβάνει πρόσθετο campaign και νέο playable χαρακτήρα.

Σύμφωνα με μία καταχώρηση σχετικά με το Season Pass του παιχνιδιού στο GameStop, θα κυκλοφορήσει ένα DLC για το Watch Dogs το οποίο θα περιλαμβάνει ένα νέο single-player campaign, έναν επιπλέον playable χαρακτήρα, νέες αποστολές και όπλα.

Το Season Pass κοστίζει 20 δολάρια (15 ευρώ) και όπως αναφέρεται θα επιτρέπει στους παίκτες να "μείνουν συνδεδεμένοι στον κόσμο του

Watch Dogs" και "να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα μοναδικό Single Player Campaign το οποίο θα περιλαμβάνει έναν νέο playable χαρακτήρα συν περισσότερες αποστολές, όπλα και αποκλειστικό περιεχόμενο για 19,99 δολάρια".

Σύμφωνα με την καταχώρηση, το Season Pass προσφέρει μία έκπτωση της τάξεως του 30% σε σχέση με την αγορά του περιεχομένου ξεχωριστά. Η Ubisoft ακόμα δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα σχετικά με κάποιο DLC. Ωστόσο, αν κρίνουμε από προηγούμενα games της εταιρείας όπως το Assassin's Creed, ακολουθείται η λογική που θέλει πρόσθετα single-player campaigns όπως είδαμε στα Assassin's Creed 3 και Assassin's Creed 4: Black Flag.

Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου για PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 και PS3. Η έκδοση για το Wii U θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld