Twitch.tv: Προσποιούνταν τον ΑΜΕΑ

Το Twitch.tv έκανε ban χρήστη που προσποιούνταν ότι ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Ο Angel Hamilton (nickname: zilanOP) είναι ο πρώτος χρήστης που γίνεται ban από το δημοφιλέστερο live streaming site Twitch.tv επειδή προσποιούνταν ότι ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Για το σκοπό αυτό ζητούσε δωρεές για να..."βοηθηθεί οικονομικά"!

Το παρακάτω βίντεο που έχει κάνει ήδη το γύρο του Internet από τις 5 Απριλίου, δείχνει τον Angel να σηκώνεται από το βοηθητικό καροτσάκι του, να περπατάει κανονικά και να διορθώνει τη θέση της κάμεράς του! Ο ίδιος νόμιζε ότι είχε καλύψει στο live streaming την κάμερά του αλλά δυστυχώς για αυτόν δεν το είχε κάνει σωστά κι έτσι αποκαλύφθηκε η όλη απάτη.

{youtube}_N5gixJ2X8M|400|300{/youtube}

Η κοπέλα που ακούτε στο βίντεο είναι η Breanna (nickname: Panthoria), δηλαδή το κορίτσι του. Σε κάποια στιγμή ενώ μιλάει αναφωνεί "Oh my God" καταλαβαίνοντας το λάθος που μόλις έκανε ο καλός της. Αμφότερα τα δύο accounts που είχαν στο Twitch.tv ο Angel και η Breanna έγιναν αμέσως ban λόγω απάτης.

Το Twitch.tv υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα όσων έκαναν δωρεά (καθότι σε τέτοιες περιπτώσεις η εγγραφή απαιτεί να καταβάλετε ένα ποσό). Συνολικά ο Angel Hamilton αποκόμισε 20.000 δολάρια από το κανάλι αυτό, χρήματα που υποτίθεται ότι ξοδεύτηκαν σε μία αναπηρική καρέκλα των 2.000 δολαρίων και σε 5.000 δολάρια για μετακόμιση σε οικεία κοντά στο σπίτι της κοπέλας του.

Μετά από το παραπάνω περιστατικό, ο Angel Hamilton δεν ομολόγησε τη σωματική του ακεραιότητα, αλλά αντίθετα η κοπέλα του δήλωσε ότι επισκέπεται φυσιοθεραπευτή αυτό το καιρό και ότι στο βίντεο προσπάθησε να σηκωθεί για να στηρίξει καλύτερα την κάμερα αλλά ενδιάμεσα έπεσε κάτω. Φυσικά το "Oh my God" που αναφώνησε μας δείχνει...κάτι τελείως διαφορετικό. Μετά απ' όλα αυτά, αν αποδειχθεί ότι ο Angel Hamilton όντως δεν υπήρξε ποτέ άτομο με ειδικές ανάγκες τότε ίσως στο μέλλον το ζευγάρι να έχει νομικές κυρώσεις για τις πράξεις του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο αστείο περιστατικό στο Twitch. Τον περασμένο Οκτώβριο ένας παίκτης του League of Legends αυνανίστηκε on camera εν αγνοία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα