Tales of Xillia

Το 13ο κεφάλαιο της δημοφιλούς JRPG σειράς έρχεται στην Ευρώπη.Η σειρά Tales της Namco Bandai Games δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί μία από τις μακροβιότερες στον χώρο και έχει το δικό της φανατικό κοινό. Το Tales of Xillia κυκλοφόρησε αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Ιαπωνία σημειώνοντας σημαντική εμπορική

επιτυχία, ενώ παράλληλα απέσπασε θετικότατες κριτικές από τον τοπικό Τύπο. Στις αρχές του καλοκαιριού η Namco Bandai ανακοίνωσε την Ευρωπαική κυκλοφορία του 13ου κεφαλαίου της σειράς σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους φίλους της. Θα πρέπει πάντως να τονίσουμε εδώ ότι η κυκλοφορία αυτή θα έρθει στα μέρη μας με σημαντική καθυστέρηση, καθώς στην Ιαπωνία διατίθεται ήδη το Tales of Xillia 2 για το οποία σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

Εν τω μεταξύ, η Namco Bandai έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα το επίσημο launch τρέιλερ του Tales of Xillia. Δείτε το:

{youtube}XoewwRyZJEk|500|300{/youtube}

Αυτό που απομένει να δούμε είναι ποιες ακριβώς θα είναι προσθήκες στο κομμάτι του gameplay. Το μόνο σίγουρο είναι το σύστημα μάχης θα είναι real-time με σαφώς Action προσανατολισμό, καίτ που αποτελεί άλλωστε ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα μοντέλα των κεντρικών χαρακτήρων και των εχθρών είναι μεγαλύτερα σε σχέση με τα αντίστοιχα των προγενέστερων Tales και φυσικά διακρίνονται για την anime αισθητική τους. Το Tales of Xillia φτάνει στα ράφια των καταστημάτων την Παρασκευή και πολύ σύντομα θα ετοιμάσουμε το σχετικό review, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.

To Tales of Xillia κυκλοφορεί στις 9 Αυγούστου αποκλειστικά για PS3.

Keywords
Τυχαία Θέματα