Press Start: Fifa 15 vs PES 2015

Ποιο από τα δύο θα υπερισχύσει;

Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν με περίπου ενάμιση μήνα διαφορά στον αγωνιστικό χώρο για το μεγαλύτερο ντέρμπι των τελευταίων ετών. Από την μια έχουμε το Fifa 15, το οποίο παρουσιάζεται και φέτος με ένα δυνατό σχήμα, χωρίς να έχει κάνει όμως μεγάλες... μεταγραφές. Από την άλλη έχουμε την ομάδα του Pro Evolution Soccer 2015, το οποίο κάνει

για πρώτη φορά την εμφάνισή του στις νεότερες κονσόλες των Microsoft και Sony, έχοντας κάνει φέτος σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του για να προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο.

Βρισκόμαστε ήδη μετά το σφύριγμα της έναρξης του ενδιαφέροντος αυτού αγώνα και μένει να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα δείξει καλύτερο πρόσωπο και θα κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο του καλύτερου Football game για την φετινή χρονιά. Προσωπικά, αν και μου αρέσει το Fifa τα τελευταία τρία χρόνια, προτιμώ το gameplay του PES και δηλώνω fan του ποδοσφαιρικού τίτλου της Konami, η οποία έκανε φέτος αρκετά βήματα προόδου στο Pro Evolution Soccer 2015 και δείχνει να βρίσκει και πάλι τον δρόμο της. Σίγουρα οι επόμενες χρονιές θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Εσάς ποιο ποδοσφαιράκι σας αρέσει φέτος; Fifa 15 ή Pro Evolution Soccer 2015; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα