Minecraft: Δε θα έχει κόσμους "απείρου" μεγέθους στα PS4 και Xbox One

Θα είναι μεγαλύτεροι ωστόσο από τους αντίστοιχους για PS3 και Xbox 360.

Σε αντίθεση με τα PC, oι εκδόσεις του Minecraft για τα PlayStation 4 και Xbox One δεν θα διαθέτουν χάρτες "απείρου" μεγέθους. Η 4JStudios που έχει αναλάβει

την ανάπτυξη του παιχνιδιού για τις κονσόλες ανέφερε συγκεκριμένα μέσω του Twitter ότι αυτή την εβδομάδα εργάζονται ακόμα με τις Sony και Microsoft ώστε να αποφασιστεί το τελικό μέγεθος που θα έχει ο κόσμος του Minecraft, αφού υπάρχει περιορισμός λόγω των ορίων των saves. Ειπώθηκε πάντως ότι, αν και θα υπάρξουν οι περιορισμοί αυτοί, το μέγεθος του χάρτη θα είναι μεγαλύτερο από τον αντίστοιχο των εκδόσεων για PlayStation 3 και Xbox 360.

Αναφέρθηκε επίσης ότι μέσω του touchpad του PlayStation 4 θα υπάρχει η δυνατότητα για πλοήγηση στο menu και το User Interface του Minecraft, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμο. Δεν έγινε γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για τις next-gen εκδόσεις του παιχνιδιού αλλά αυτές του PlayStation 4 και PS Vita αναμένονται να γίνουν διαθέσιμες κατά το τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του έτους και το ίδιο εικάζεται ότι θα ισχύει και για το Xbox One. Τέλος, εξίσου σημαντικό είναι ότι σύμφωνα με την Mojang και την Microsoft θα σας δίνεται η δυνατότητα να μεταφέρετε τα saves σας από τα Xbox 360 και PS3 στα Xbox One και PS4.

Διαβάστε το review του Minecraft και επισκεφτείτε τον Minecraft server του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα