Lost Alpha

Έφθασε... εσπευσμένα το standalone mod του S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

To Lost Alpha είναι ένα standalone mod για το εξαιρετικό Survival Horror/FPS S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2007 από την "συγχωρεμένη" πλέον THQ.

Το

εν λόγω mod είναι διαθέσιμο από εχθές (πιο νωρίς από όσο υπολογιζόταν) και περιλαμβάνει επανασχεδιασμένο και ανανεωμένο περιεχόμενο από το αρχικό game. Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Lost Alpha είναι η ουκρανική GSC Game World (δεν έχει σχέση με το site μας!), οι developers δηλαδή του original S.T.A.L.K.E.R. Σύμφωνα με δηλώσεις των δημιουργών στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, κάποιοι testers κυκλοφόρησαν στο internet μια πρώιμη έκδοση του Lost Alpha, κάτι που οδήγησε στην εσπευσμένη κυκλοφορία του επίσημου mod, καθώς η έκδοση που διέρρευσε ήταν μισοτελειωμένη με πολλά bugs. Δείτε εδώ το επίσημο τρέιλερ:

{youtube}sjh8sjkKR40|500|300{/youtube}

Κοινώς οι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να κυκλοφορήσουν την δουλειά τους νωρίτερα για να σώσουν την κατάσταση, όμως σύμφωνα και με τους ίδιους δεν είναι όσο έτοιμο θα επιθυμούσαν. "Ήταν μια δύσκολη απόφαση το να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι με αυτόν τον βεβιασμένο και χωρίς σχεδιασμό τρόπο" δηλώνει η GSC Game World. "Δείχνει υπέροχο και μπορεί να παιχτεί άνετα, αλλά δεν είναι ακόμη τέλειο κατά κάποιον τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε update αμέσως μόλις μπορέσουμε για να το βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο".

Για να δοκιμάσετε και εσείς το Lost Alpha, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για το κατεβάσετε.

Μπορείτε να μας πείτε την γνώμη σας για το original S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl στο αντίστοιχο topic του forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld